Gott nytt år

Nu börjar år 2008 lida mot sitt slut. otroligt skönt tycker jag och hoppas på att år 2009 kommer bli miljoner gånger bättre än det här helvetiska året har varit. Mycket har hänt både bra och dåligt, mestadels dåligt. Och man undrar hur det kommer kännas när 1 år har gott räknat från när det  hände..kommer det kännas bättre?kommer det fortfarande kännas overkligt? men viktigast av allt..kommer alla minnen finnas kvar ,lika skarpa som om det vore igår? Jag hoppas det!

Jag borde hitta på ett nyårslöfte men jag kommer inte på något alls..än så länge..jag är ganska säker på att det löser sig senare ikväll.

Det nya året ska inledas med de knasigaaste människorna jag känner men även bland dom bästa; Tobbe, Marcus, Björn, Mikaela, Richard och kanske Coffe.  

Ska dock inte dricka alltför häftigt idag med tanke på att jag åker hem till sthlm imorgon runt 16.00 och sedan börjar jobba på fredag. Vill vara pigg och fräsch imorgon så att jag kan njuta av tiden jag har med Patrik innan jag ska jobba hela helgen och vara hemifrån. Tänkte försöka övertala honom att gå på bio med mig imorgon också, vill verkligen se Twilight. Kan bli en tuff nöt att knäcka men jag kommer nog få som jag vill.


Gott nytt år på er alla...och ta det lugnt med alkoholen så att ni är vakna till 12-slaget


Fit for fight

Nu är man redo att börja jobba. Nya ridbyxor och 2 nya polotröjor är inhandlade. Vem har sagt att man inte ska se prydlig ut när man rider? Speciellt viktigt är det när man jobbar i ett sånt stall som jag gör...allt ska se prydligt ut; hästarna, anläggningen, stallen och självklart också personalen. Sen så kanske det inte är så lätt att hålla sig ren runt lortiga hästar ocg hoppande lortiga hundar. Men man gör väl sitt bästa, det är väl tanken som räknas...eller? hehehe.

Imorgon så ska jag och hälsa på min lilla pärla...ta ett litet ridpass, ska bli riktigt kul =)
Ska också ringa till Skin Deep Tattoo och kolla om dom har en lucka för en piercing innan klockan 17.00..hoppas hoppas!!!
Skulle vara så grymt kul. Nackdelen med en piercing såhär innan nyår är att jag inte kommer att kunna äta nåt som inte ärr flytande och klumpfritt..ingen alkohol får jag dricka heller..men det är det värt i så fall.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt

Ha det gott

Bråttom

Hur ska jag hinna med allt jag vill göra innan jag åker hem på torsdag?

Förstår inte...jag som skulle hinna med att gå till frisören men det sket sig ju, jag skulee försöka hinna tatuera mig och pierca mig men det sket sig också. Men jag hinner i alla fall med att fira nyår, gå till den läskige tandläkaren, köpa ridbyxor och diverse presenter. Kanske kanske finns en chans att jag hinner få håret fixat i alla fall. Men knappast troligt.

Idag har jag hyrt 2 filmer; The Zombie Diaries & The babes of S:t Trinian. Så då ska jag kka nacho chips med cheese smak och guccamole dip....mumma!

Saknar mina fina pojkar där hemma. Helt otroligt hur snabbt man får hemlängtan. Börjar jobba på fredag och ska jobba hela helgen så då kommer jag vara hemmifrån ytterligare några dagar. Men det ska bli kul att äntligen få nåt att göra.

Har läst ut Ljudet av ditt hjärta....så jävla bra..men det måste komma en uppföljare på de, jag nöjer mig inte med det slutet. Läs alla böcker säger jag bara, helt underbara.

Stephanie Meyer;
Om jag kunde drömma   (1:an)
När jag hör din röst   (2:an)
Ljudet av ditt  hjärta   (3:an)

Världens bästa böcker någonsin.
Om jag kunde drömma eller Twilight som den också heter går nu på bio.
Jag måste se den!!

Det var allt jag hade för idag.

Social fredag

Full upp idag. Har varit på stan för att hitta julklappar till Patrik...men var massa folk ute bara för att det är mellandags rea. Ska till mormor och morfar på annandags middag och efter det så ska jag hem till Ida&Niklas och äta tacos och titta på körslaget med Snygg-Erik. Sen så blir det ut på krogen. Antar att vi hamnar på Score eller nåt sånt. Känner att mitt humör inte är på topp men det löser sig nog framåt kvällen. Jag menar..tacos är ju en riktig livräddare..speciellt om guaccamole är inblandat i bilden =)

På torsdag åker jag hem till sthlm igen, längtar lite granna hem faktiskt. Fast det finns massa jag borde hinna med att göra innan jag åker. Gå till frisören och få bruna inlagda i underhåret, åka till hästen, träffa kompisar jag inte hunnit träffa ännu.

Nu måste jag kila...ha det gÔtt!

That was it

Tyvärr så fick jag inte¨nåt av  det jag önskade mig. Men jag fick i alla fall en del pengar..så att jag överlever ännu ett tag. Julafton hade kunnat vara bättre, jag var inte i rätt sinnesstämning. Längtar till imorgon..då ska jag festa och jag längtar till på fredag för då ska jag hem till ida och nicklas...dricka gott vin, laga god mat och kolla på Körslaget..ska bli riktigt mysigt faktiskt. Har inte så mycket mer att skriva idag....känner att julafton mest är en dag som skapar ångest.

Har varit på kyrkogården och tänt ljus på Malin Ristvalls och farfars grav. Trots att detta ska vara en glad dag så hindrade inte det tårarna från att rinna. Som sagt..inte kan någonsin vara sig likt efter det här året..inget kommer någonsin att vara lika roligt igen. Jag kommer aldrig att bli densamma igen.

/N

Julafton

Imorn är dagen D....ska man upp i hyffsad tid för att göra sig iordning och sen bär det av till kyrkogården, ska man tända lite ljus hos gammelmormor..hos farfar och sen hos malin. Det kommer att lysa så fint över hela kykogården. Sen vid halv 3 så ska man träffa stora tjocka släkten hos mammas kusiner. Där blir man kvar till säkert 10 på kvällen och efter det så ska man till mormor och morfar. Kommer bli en lång underbar och stundtals något långtråkig dag. Och det är såhär min jul alltid har varit...and I like it.

Hehehe får se om man får nån julstrumpa i år...man kanske börjar bli för gammal för det med nu. Känns lite trist faktiskt, skulle gärna vilja vara barn igen (ja ibland i alla fall). Jag har börjat tappa julkänsslan lite grann men jag kommer att kämpa för att behålla den.


Jag har lyckats gjort mig illa idag också. Låg i soffan och ville veta om det fanns något strömuttag i närheten av där jag satt. Så jag la mig på mage för att kolla under soffan, men det fanns inget såklart. Och jag tänkte verkligen på att jag skulle akta bordet men likt förbannat så drar jag i huvudet i bordets hörn i en jäkla fart...så nu sitter jag här med världens jäkla huvudvärk och en fin stor bula.


Så nu tänkte jag avsluta dagens blogg...god jul på er alla!


Återkommer imorgon med en summering av mina julklappar


Dan före doppardan

1 dag kvar till jul...längtar jätte mycket, hoppas verkligen att jag får min älskade rosa bärbara dator. Här hemma hos min mor är hela huset julpyntat, granen blev klädd igår, så fin är den. Julgodis i massor finns det också....farligt farligt. Men gott gott.
Ska ut på stan imorrn med mor å syster..antar att det kommer vara jobbigt mycket folk också. Vet fortfarande inte vad jag ska köpa för julklapp till patrik. Det är svårt. Längtar jätte mycket efter julmaten också...speciellt efter mormors alldeles egna specialrätt, revbensspjäll och sen efteris a la malta. Mumma!
Har fått ont i halsen sådär lagom till jul..perfa. Kommer alltid sådär lagom...dröjer väl inte innan jag blir störtförkyld heller.
Vad finns det mer att skriva...vill ju bara skriva massa om julafton. Men egentligen så finns det ju inte så mycket att skriva. Har inte följt ett enda avsnitt av årets julkalender, har jag inte gjort på ett par år nu. Tycker att dom blir sämre och sämre för varje år. Kanske är det jag som börjar bli för "gammal" för julkalendern men det vill jag inte tro, Tycker att mysteriet på Greveholm har varit den bästa julkalender som någonsin har sänts. Nästa år så kan dom ju dra en gammal repris på den. Vet många som säkert skulle uppskatta det, bland annat min syster.

Just nu sitter man i köket med syster, båda med bärbara datorer framför sig. Bättre än så här blir det inte just för tillfället. Ska snart sätta mig framför tv:n och titta på Hemsökta Hus..Scary.

Tack och godnatt....and remember..ghosts does exist! BUUUUU

Forts. Önskelista

Mysig tröja från forever21.com

Fox-underkläder..... från staydirt.se

Mys/tränings byxor från staydirt.se

Sen så skulle jag vilja göra en tungpiercing i julklapp också (om jag vågar vill säga)

Jag skulle vilja gå iväg till frisören och göra nåt med mitt hår. Har bollat mellan olika ideer, och antingen så gör jag några mörksa slingor i underhåret eller så färgar jag helt enkelt hela underhåret i någon brun nyans. Vi får se.

Snälla rara tomten

Min önskelista i år är inte alltför lång och inte alltför komplicerad

 En smart väska att packa alla ridgrejjer till jobbet i

En rosa bärbar dator...

 Älskar verkligen dom här Ed Hardy skorna.. ge mej!

Sen så skulle jag jätte gärna vilja ha massa pengar så att jag kan göra några gaddar till. Och gärna ha lite över så att man kan köpa lite snygga ridkläder =) Och lite vanliga kläder också för den delen.

Tach och hej

Världs Cupen i hoppning

Den olympiska mästaren Eric Lamaze och hästen Hickstead tog hem segern i Geneve idag. Hade hoppats på att Meredith Michaels Beerbaum skulle ta hem den, mest för att hon är en fantstiskt bra ryttare och alltid gör så himla fina rundor. Men jag måste säga att Eric inte var så illa själv, han är ingen stilryttare direkt men han är fruktansvärt effektiv ovh följsam och hans häst är bara WOW...hur kvick i benen som helst...den hästen skulle man kunna sätta i vilken situation som helst och den skulle ändå ta sig ur den lika elegant. Finns inga ord för hur mycket jag gillade den hästen....det är precis en sån häst som jag skulle vilja ha den dagen jag tar mig ut på tävlingsbanorna igen.

Rolf-Göran Bengtsson slutade 7:a med hästen Quintero La Silla, en bra runda men alldeles för långtsamt. Värre blev det för Malin Baryard som inte tog sig till omhoppningen (12 fel i grundomgången), hon red H&m Actrice som jag tror har en väldigt stor potential...kanske kommer hon att kunna bli lika bra som H&m Butterfly Flip..en sak som är säker är att Actrice i alla fall har ett bättre Scoop så kanske är det bara det att Actrice och Malin inte har varit ett ekipage så jätte länge..så småningom så kommer ockås dom två bli sammansvetsade och Malin kommer återigen hamna i världs eliten. Man kan ju alltid hoppas. Tycker dock att Sverige har hamnat lite i underläge när det gäller ridsporten. Men Sverige anses ju ändå vara en av världens ledande hoppnationer..så kanske är det bara jag som inte följer framgångarna.

Robin Z har gått ur tiden....hästen som satte svensk hoppavel på världskartan kan man ju nästan säga.

Han har även utsetts till en av världens bästa hoppförärvare med över 60 avkommor i svår klass - blandannat fantastiska internationella tävlingshästar som Butterfly Flip och Mynta.

En bronsstaty av hingsten i naturlig storlek kommer att uppföras på Flyinge, han kommer även att få en minnssten.
 
// N


Juletider

Ett tag så var jag inte särskilt intresserad av att blogga eller följa någon annans blogg heller för den delen. Men tack vare några av mina vänners bloggar så ramlade jag också in på det. Jag har 4 bloggar som jag följer och för mig så måste en blogg vara roande,klok, lite flummig (eftersom jag själv är ett riktigt flummo) men den måste också kunna vara djup och ambitiös så därför tänkte jag lista de bloggar jag följer och deras egenskaper.
Here we go:


www.norskenab.blogg.se 

www.demieguiron.blogg.se 

www.problematisksandbotten.blogg.se

www.karinsklokaord.bloggsida.se 

All dom här bloggarna innehåller precis det jag gillar så därför är dom mina absoluta favoriter men sen så läser jag ju självklart flera av mina andra vänners bloggar men jag kommer inte på vad dom bloggsidorna heter just nu i skrivande stund.


Hemresa är bokad nu också, jag åker fredag 19/12 kl.14.48 beräknad ankomst tid till Karlstad är 17.30. Ska faktiskt bli riktigt trevligt. Man saknar den lilla hålan Karlstad mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Allt är så välbekant och tryggt där. Jag vet vart allt och alla finns...önskar jag kunde säga detsamma om Sthlm men det kan jag inte. Små städer är helt klart bättre, Karlstad är helt klart bättre (på vissa punkter). Sthlm är helt klart bättre när man snackar jobb m.m. Men jag lär mig nog att gilla det...så småningom.
Fick inte mindre hemlängtan när SVT 24 sände från Karlstad igår heller....snö överallt..hoppas hoppas att snön ligger kvar till julafton. Det vore ju pricken över i:et.

//Nattis


Crazy Sexy Marvellous

Äntligen är det helg och min man är ledig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag kan ju anta att det blir nåt med Robert och BadJess, men inget är säkert än. Regnet öser ner så frågan är vad man egentligen kan hitta på en sån här dag. Jag vill verkligen ha en vinare nu, allt blir ju lite roligare med lite promille i kroppen...men det blir nog imorgon.

Just nu sitter man och lyssnar på  Paffendorf - Crazy Sexy Marvellous sjukt bra!
 
Katten ligger och har tvätt stuga i knät på mig..jag undrar om man kan borsta tänderna på en katt...för han luktar lik ur käften. Usch och blää.

Funderar på vad jag ska fördriva tiden med...träning är redan med räknat. Ta och fräscha upp mig ska jag göra också.
Jag känner för att göra nåt galet och drastiskt, men ideerna ligger på botten nivå.

På måndag så ska jag skriva papper med Monica, få ett jobb schema och förhoppningsvis få veta vad min lön kommer att hamna på. Jag är grymt nyfiken.

Och jag vet fortfarande inte när det bär av hem till Karlstad....illa illa

Jag är inte så handlingskraftig och kreativ just nu känner jag..men jag kan lova att en flaska vin skulle lösa det problemet..då skulle jag blir värsta geniet, ja enligt mig själv just då i alla fall. Hahaha.

Nej nu får det vara nog med detta flummiga snacket...

Tack och hej....trevlig helg på er!

Gott och blandat

Snorungar - ett nytt norskt hysteriskt roligt program...kolla in aftonbladets hemsida så finns det 2 st klipp ur programmet. Sebastian 12 år retar upp kunder och flörtar med äldre tjejer..han är min nya idol. Frän unge! Du kommer fatta vad jag menar när du ser det.

Marley och jag - nyaste filmen med Jennifer Aniston och Owen Wilson....måste ses, det tänker jag göra. (Komedi)

Ice Age 3 - Vill se, 2:an var lite av en besvikelse.. men what a heck... (Komedi)

Resident Evil Degeneration - ge mig!   (skräck, fiction)

Armin Van Buuren - go musik (Techno)

Sykokeso - galningar och deras stunts..riktigt roande måste jag säga (min pojke är en utav galningarna i Sykokeso)
kolla in dom på youtube.com Sökord: Sykokeso (Betygsätt & kommentera gärna)

Guntrum Riesling - gott vitt vin.. mummma

Baggy-jeans - världens härligaste byxor.. love them! Sen att pojken tycker att det är dyng sexigt när jag har dom är bara en jävligt stor Bonus

Aqua - Barbie girl - som Olivia ¨så gulligt tillägnade mig....tack Dolly ;) Varför? Bra fråga!

Stephanie Meyer - världens bästa författare..har skrivit 3 böcker so far.... Om jag kunde drömma, När jag hör din röst & Ljudet av ditt hjärta

Längtar till jul och nyår nu..vill träffa min älskade familj och mina underbart roliga vänner. Vill tatuera mig, pierca tungan och lägga i bruna slingor i håret innan jag drar tillbaka till Sthlm. Men mest av allt så vill jag träffa min lilla häst.

Och så funderar jag på om jag har fått stelkramp eller nåt i handen....katten gav mig ett fint cut och efter det har varenda muskel i handen och armen blivit stel och svullna plus att huden är hyper känslig....Nej, jag vet fan inte vad det är och jag känner att jag inte riktigt orkar lägga ner energi på att kolla upp vad det är heller.

Over and out from your blondie Barbie  (not plastic..absolutely fantastic)

Simply the best..better than the rest

yes..jag fick jobbet....jag är så jävla glad. Börjar jobba 2 januari..så jag hinner åka hem och fira både jul och nyår. Skönt att inte vara arbetslös längre då =) detta måste ju firas....får bli någon vinare till helgen tror jag faktiskt.....


Dagens tankar och funderingar!

Man kanske skulle ta och gå ut och promenixa idag? (skulle inte vara några fel)

Matti tryckte i sig en hel Polly-påse på mindre än 1 timme! (inte dåligt hörru....)
Nitro har damp! (ja utan tvekan..han är störd på riktigt)

Patrik är världens finaste! (och han är bara MIN)

Man kanske skulle tvinga med sig Matti ut på promenaden? (inte så troligt att det funkar)

Vad kostar en Guntrum Riesling flaska? (ca 60 kr eller nåt sånt, men god är den)

Varför regnar alltid snön bort lagom till jul? (en vit jul..nej varför det? är väl onödigt)

Hur kom man på ordet lagom? (det existerar ju inte ens på riktigt)

Och jag hatar verkligen när mina tights eller strumpbyxor pajar.....så jäkla irriterande....kan dom inte göra dem lite mer stryktåliga?


Tjolahopp...gummisnopp


Ready,set..GO

Ja idag smäller det, idag är demonstrationerna här i Salem så det blir till att hålla sig inne. Ska kolla lite på nyheterna för dom sänder live här ute ifrån. Kan ju vara lite spännande att se kanske.

Sen så har jag tittat på Transformers med Patrik..jag säger bara: boys and their toys.

Ska titta på Ice Age 2 och Underworld 2 sen..Andrea kommer du ihåg när vi två tittade på Ice Age 1 när jag bodde på T-huset? Shit vad vi skrattade.......det var riktigt kul. Den där jäkla ekorren och hans jäkla nöt. Jag har höga förhoppningar på 2:an nu =) Fast det vore ju mycket roligare att se den om du var här....

Längtar hem till Karlstad nu...vill träffa alla mina kompisar, gå ut på Score och bara sitta och umgås.....glida runt, som vi brukade göra förr. Jag saknar det. Då händer såna knasiga saker som bara kan hänfa när man umgås med mina vänner.

Och en sak till...jag stör mig verkligen på korkade män som tror att de är de enda som kan och har rättt att styra ett land eller varför inte hela världen..inte undra på att världen är i kaos.....

Klokt sagt om män

Visste du att tjejer klarar sig bättre i skolan? Det är klart du visste. Men visste du att detta också gäller invandrartjejer? Det betyder att en tolvårig flicka från Shiraz som bara förstår farsi, gör bättre ifrån sig i skolan än en svensk pojke, uppväxt på mellanmjölk och kalaspuffar. Hur kommer det sig?
Män oavsett ålder är inte särskilt smarta. Män har visserligen en relativt stor hjärna men den används aldrig. Män kan drabbas av allsköns krämpor, men har du någonsin hört talas om en man som har överansträngt hjärnan? Skulle inte tro det.
Enligt egyptierna så var mannens hjärna lika viktig för efterlivet som snor vid balsameringen och petades noga ut innan den slängdes.
Den normala aktivitets nivån på en manlig hjärna är stand-by.
Nu kanske det finns någon man därute som protesterar, och tycker att ni har andra egenskaper. Att eran brist på IQ beror på att ni i grundern är jägare och har ett visst tunnelseende.
Jägare, my ass. Om nu ni män är så duktiga jägare, hur kommer det sig att ni aldrig kan hitta någonting. Du kan placera valfri medlem i jägareförbundet i ett kök (tex hans eget) och be honom leta rätt på en osthyvel, utan att han skulle klara det.  Du kan be en medlem i svenska dart förbundet att försöka urinera i toaletten istället för på sitsen, och han skulle ändå misslyckas.
Varför? Därför att män har samma intellektuella kapacitet som kantareller.
 
Fyndigt eller hur ;) haha lite roligt är det, tycker jag i alla fall.

Tänkte passa på att gratta min underbara (men ack inte så smarta )pojkvän på hans 29-års dag. Grattis hjärtat, i år kan du väl försöka blåsa ut dom levande ljusen på tårtan... istället för att försöka blåsa ut ljuset på lägenhetens alla glöd lampor. I'm just kidding...men i alla fall Grattis & jag älskar dig.

Crossed fingers

Idag har man varit på "jobb intervju" och jag måste säga att det verkar lovande. Får veta nästa vecka om jag får jobbet eller inte. Hoppas, hoppas. Men hon verkade gilla mig skarpt, så just nu känner jag mig ganska säker, men man kan ju aldrig vara 100 %. Och om jag får jobbet så kan jag ändå vara hemma i Karlstad för att fira jul & nyår =) det är ju perfa.....

Dessutom så har man fått dagens träning idag...jag å matti fick skjuts av Monica till Södertälje Syd.....och nu är det så här att man måste köpa biljetter till pendeltågen i såna här onödiga maskiner, men då var maskinen trasig och det finns bara en där. Så då fick vi ta världens jäkla promenad till Södertälje hamn istället....skulle kunna chansa på att det är minst 5 km dit. Så nu har jag världens skavsår....ni kan tro hur jag gnällde på vägen hem :P

Så nu sitter jag här....och gör absolut ingenting, det förtjänar jag faktiskt. Matti kommer väl över om en stund antar jag...han är ju trots allt Nitros lekfarbror och Nitro har nog inte busat så mycket idag, det är så dags nu.

Nej, nu är det minsann kaffe & bulle dags

Tack och hej, leverpastej

Klåparnas dag

Idag händer inte så mycket som vanligt...ska kolla på Mr Beans holiday sen och så ska man ta och städa lägenheten och hoppa in i duschen när allt är klart. Just nu är Patriks bror Matti här, Nitros alldeles egna lekfarbror. Patrik jobbar så jag har lite sällskap i alla fall. Och imorgon så ska Matti få följa med till Stjärnbro Gård..han hade inte så mycket till val :P vad kan man mer skriva, har kollat på klåpare som klantar sig på youtube.com alltid kul att se folk som skadar sig, ja jag vet, jag och skade glädje går hand i hand. Men det är ju bara så kul. Har också kollat in lite klipp på Jan Brink och Briar, man får ju nästan gåshud =) En annan rolig snubbe är Sean Banan- Snabb frågor....kolla in, hur kul som helst. 

"Är du man eller mus?" Sean Banan: Man som älskar muuuus......ja fy fan vilken härlig snubbe

Mys måndag

Har precis kollat på "Juno" väldigt söt film måste jag ju säga. Perfekt att kolla på under ett mysigt varmt täcke och massa gott gott. Sen så har jag kommit på att Regina Spektor gör väldigt bra musik...älskar verkligen hennes musik. Tänkte kolla på The Pursuit of happiness lite senare med Will Smith, enligt honom är det den bästa filmen han har gjort (en snyft film) men själv så tycker jag att hans I am legend är en riktig höjdare så vi får se om den här kan mäta sig med den.  Just nu så gör man inget alls (ja förutom att lyssna på Regina Spektor-Samson).
 
På onsdag så har jag stämt möte med Monica så då bär det av till Gnesta, ska jag kolla på anläggningen och hästarna, kan ju bara hoppas på att jag får jobbet. Men jag hoppas verkligen att jag inte behöver börja jobba föränns efter nyår, vill verkligen ut och parta med alla där hemma.

Dessutom så ska jag hälsa på min pärla när jag är hemma i Karlstad, lilla Segene. Ska vi ta och hoppa några hinder. Fast jag vet vilken fruktansvärd träningsvärk jag kommer att få. Men det är det värt.

RSS 2.0