Ny dag

Sol men ingen direkt värme. Kollade på Twilight igår...för ca 15:e gången, går inte att få nog av den filmen...eller dom böckerna heller för den delen. Idag kollar jag runt efter lite jobb....finns inte så mycket intressant egentligen, ringde till ett äldreboende nere i Rönninge men fick inget svar. Bara att försöka igen lite senare det. Annars händer det inte alltför mycket idag...måste gå till filmkedjan och lämna tillbaka 2 filmer. Egentligen skulle man behöva handla hem massa mat, för kylskåp och övriga skåp ekar läskigt tomma. Men pank som man är så får det vara så. För er som har lika tråkigt som jag har tänkte jag i alla fall lägga upp lite ögongodis i form av Robert Pattinson som spelar Edward Cullen i Twilight.



xoxo N


Underbara värme

Åh vilket härligt väder....termometern visar 21 grader på våran balkong. Igår va vi hemma hos Robban & Jessica och grillade..och låg i solen och myste hela dagen . Så himla härligt. Kan nästan inte bli bättre =) Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på, patrik jobbar fram tills 21.00 ikväll...inte kul alls. Får se om maggan har lust att komma över en sväng kanske. För er som undrar så är hemresa till karlstad planerad tills den 10:e maj..stannar tills 17:e maj. Vet faktiskt inte vad mer jag ska skriva.....solen där ute på balkongen lockar mer =)

C ya

xoxo N

Never too late

eller jo kanske lite sent. Var ju ett bra tag sen jag skrev nu som ni säkert har märkt, men det har varit massa knas med våran dator. Har inte hänt så jätte mycket heller å andra sidan, har varit hemma hos Demie, mycket trevligt. Har klippt mig också, så nu e mitt hår sådär ca 5 cm kortare. Har gjort en till tatuering, bild kommer att läggas upp när jag orkar ladda min digkamera. Idag fyller Pierre "Brallan" 20 år. Grattis på dig vännen!
Nu ska jag kila iväg till affären för att köpa lite frukt, är så fruktansvärt sugen på det =)

xoxo N

1 April

Inga skämt har hamnat i min väg än så länge...men klockan är ju bara 12 å andra sidan. Super fint väder här, solen gassar på riktigt ordentligt med blå himmel och 12 grader varmt i solen =) Skööönt!
Mera sånt här väder så kommer våren vara här på nolltid. Snart har det gått 1 år sen jag och Patrik blev ett par..bara 10 dagar kvar, fast det blir väl inget speciellt, han jobbar då.....som vanligt...trots att det är på en lördag. Men jag tänkte i alla fall hitta på nåt speciellt till honom. Vad vet jag inte än, men det hinner jag nog lösa.
Tänkte egentligen lägga upp lite bilder jag har tagit men batteriet till kameran har passande nog dött precis i tid. Som det alltid gör när jag ska föra över bilder. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag...mitt liv är inte så givande just nu. Vet i alla fall att det blir House kl.15.00 och sen dubbel avsnitt av That '70s Show. Kanske skulle sätta sig på balkongen en sväng och njuta av solen. Träna borde jag göra också...men motivationen har fått influensa idag.

Ha det gott och njut av solen

XoXo N

RSS 2.0