Strejk

Jag har en envis liten son som matvägrar, innan han blev sjuk så älskade han gröt och puré. Men nu duger det tydligen inte längre, så fort han får nåt i munnen drar han till med en fejkad kväljning. Skit kul, speciellt som han behöver gå upp lite i vikt också. Men leksaker stoppar han glatt i munnen, barn är knasiga!
Jag vet hur jag funkar, jag stoppar banne mig inte nåt i munnen såvida det inte smakar riktigt gott. Men vad vet jag...plast/gummi/tyg kanske smakar bättre 2012 än vad det gjorde 1989...

Nu ska jag försöka på den lille terroristen i säng så att man kan få lite vuxentid :)

xoxo N

Oh happy days

Ny dag och Noah är fortfarande sjuk. Jag hatar verkligen dessa sjukdomar. Kan bara hoppas på att det vänder nu och att han blir frisk snart. Idag har vi åkt ända till Norrtälje för att köpa en ny vagn till Noah, jag är sjukt nöjd med den. Lill-grabben har mer saker än mig och Patrik tillsammans tror jag haha.
Nuuu är jag fit for fight igen, så imorgon blir det banne mig 1 timma på gymmet, som jag har längtat!!!!!
Och på tisdag är det dags för 6-månaders kontroll för pyret, shit vad tiden går. Känns som om det var igår man låg och vred sig i smärtor för att han skulle kunna komma till världen. Men det var värt det!

Ikväll vankas det kyckling med ris och currysås, yummie! Tänkte även slänga på ett avsnitt av The Walking dead, jag verkligen älskar den serien. Funderar även på hur jag ska lyckas övertala Patrik att åka till Ikea imorgon. Inte det lättaste kan jag lova. Män!!!!

Var väl det vettigaste jag hade att berätta idag, inte mycket alltså!

Over and out

xoxo N

Jumpstart

Nu är det ungefär ett år sedan jag sist bloggade, och jag kan lova att mycket har hänt sedan dess. Jag har blivit mamma till världens underbaraste lilla kille, Noah föddes den 29/9-2011. Nu är han 6 månader och det bästa som hänt mig.



Men det är inte allt, jag har skaffat en hund som heter Othilia och hon kommer från ett center i Spanien som tar hand om övergivna hundar. Så man kan säga att jag har många bollar i luften just nu, inte nog med hund och barn. Jag fick nog av mina kvarvarande graviditetskilon och min mage som mer kunde liknas vid en surdeg, så nu har jag skaffat gymkort och startat mitt nya hälsosammare liv. Träningen har jag hållt på med i 3 veckor nu och det går verkligen framåt, 3 veckor = 3 kg lättare. Mycket av det är tack vare min underbara vän Démie som har inspirerat och motiverat mig <3 Det här kommer bli mitt år, jag känner det på mig!

Jag vill också passa på att hedra minnet av min fina häst Segene som sorgligt nog fick tas bort i augusti 2011, nu vandrar hon på de evigt gröna ängarna där smärta inte existerar. Jag saknar dig min vän <3


God natt!

RSS 2.0