Home sweet home

Äntligen hemma....så himla skönt...men inte alls lika mycket snö här som hemma i Sthlm. Julstämningen finns hos mig till 100 % just nu, vi har klätt granen idag...precis som på den gamla goda tiden....min lilla Nitro som inte är så liten längre ligger och halvslumrar under granen. Och så har vi ätit macka med julskinka...årets första!
Imorgon vet jag inte vad det blir....vet bara att jag måste gå upp hyffsat tidigt och passar småkillarna plus Frans (kompis till dom) ett tag...kanske skulle pallra mig in och träffa Fia? Vore snajsigt. Får nog bli så. Har fått världens mysigaste julklapp av syrran (lite tidigt men ändå) en stickad tröja från gina tricot som jag har letat efter i sthlm i evigheter. Älskar den!
snart blir det att kolla på the Lazarus project eller sex and the city med en stor kopp te.

Natti natt...

xoxo N

Galenpannor

Hej och hå, nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har spenderat de senaste dagarna med älsklingen, robban, balder, matti, jörgen och kim. Vi har pysslat med saker som hör vintern och ca 1 meter snö till (vi har faktiskt 1 meter snö här i sthlm). Vi har åkt snowracer efter bil (jag åkte i 80 km/h) brainfreeze säger jag bara. Sen så har vi åkt pulka och snowracer på det gamla hederliga sättet (ja nästan iaf) vi har åkt i enorma hopp, stått i pulkan istället för att sitta ner och på så vis så har vi alla slagit oss båda gula och blå. Men kul har vi haft, riktigt skoj. Men jag gör inte om det på ett bra tag...just nu traskar jag omkring som en gammal gumma med reumatism...blåslagen och öm överallt och ja, jag vet att jag får skylla mig själv. Vi filmade faktiskt det mesta vi gjorde och det kommer nog dyka upp på youtube.... vill man se klippen så ska man söka på Sykokeso. Men det tar nog ett tag till.
Imorgon bär det av hem till karlstad..längtar efter julafton och härlig fika på stan med diverse vänner (Waynes coffe såklart). Branäs blir det också 3-7 Januari, härligt värre. Men kommer att sakna min älskling väldigt väldigt mycket.


Ne, nu måste jag faktiskt röra på min ömma kropp och äta någonting....min mage börjat låta som en tiger nu.

Men vi hörs och luktas imorgon när jag skriver från A Karlstad point of view.

xoxo N

Julen är här

Åhhh ännu mer snö...vi har säkert över 2 decimeter här nu =) och det snöar fortfarande jätte mycket! Tänkte jag skulle dra med patriks syster ut i snön....
Imorgon börjar jag jobba, härligt =)

Har 2 nya favorit låtar just nu ;

# Jay Z feat Rihanna - Run this town
# The Pogues feat Kirsty Maccoll - Fairytale of New York

Den sistnämda kommer från världens underbaraste film.. P.S I Love You

Enjoy!

xoxo N

Sällsynta dagar

Idag så vaknade jag upp och insåg att de faktiskt snöade...och snön låg kvar! Skuttade upp ur sängen likt en 5 åring på julafton....helt överlycklig, känner äntligen ett uns av julkänsla, allt blir bättre av att det faktiskt ligger på stadiga -5 grader, åh vad jag är lycklig. Hoppas bara att det finns snö i lovely Karlstad när jag åker dit nästa måndag, längtar så himla mycket. Träffa alla underbara vänner igen, det är precis vad jag behöver. Men min älskade Demie docka kommer inte vara där =( Tomt utan dig vännen!
Börjar jobba nu på onsdag, känns hur bra som helst. Men just nu så finns det inget som ens kan mäta sig med att få komma hem ett tag igen. Skulle vilja börja packa nu på en gång...men att packa 1 vecka innan man ska åka känns lite overkill....kanske kan börja packa småsaker som man inte får glömma och som man ändå inte ska använda något?
Har inte tränat på ett antal dagar nu eftersom jag har varit sjuk, så idag så blir det dubbelt upp på allt. Men nu ska jag sätta mig och kolla på Ghost whisperer och sen blir det troligtvis en promenix i snön.

xoxo N

Kolla där, en snorunge

Uschli, gillar verkligen inte att vara snuvig....but it's that time of the year..för min del. Har varit och hämtat min magnetbricka idag hos Chefens Chef...hon verkade trevlig, typiskt chefig. Men tror eller jag är rätt säker på att jag kommer trivas alldeles perfekt på Euro-Sko..kanske kan jag jobba mig till en heltids tjänst i framtiden. Måste bara köpa bra skor att jobba i, misshandlade fötter..nej tack!
Funderar på att köpa en par sjysta mc-boots med lågt skaft eller ett par vanliga Reebok sneakers. Skulle ju helst vilja ha både och men vi får se vad ekonomin tillåter på den alltid lika älskade mellandags rean.
Idag är det ju final i Idol också.....har inte följt det alls....men vet så pass mycket att det är Calle & Erik och båda sjunger grymt bra, min personliga favorit är nog Calle....men tror Erik vinner, hans röst är så himla egen och särpräglad.
Patrik är ledig i helgen och tror väl inte vi kommer hitta på något speciellt...men jag hoppas ju såklart att någon knasig människa bestämmer sig för att bara droppa förbi och liva upp våran dag lite. Det kan absolut behövas.

Nu ska jag snora vidare och fortsätta läsa min Bubbleroom tidning och min Glaze =)

Trevlig helg allesammans =)

xoxo N

Jippi kay-ya mother fucker

Jag fick jobbet på Euro-Sko. Jag är så jävla bäst!
Ska jobba ons-fre nästa vecka typ inlärningsperiod =)
Dagen har bara vart så perfekt för min del, och senare ikväll blir det liten nostalgi tripp med Fucking Åmål.
Imorgon så ska jag till Maria (hon äger butiken) och hämta ut min stämpelbricka och säkert löneföhandling eller vad det nu heter, couldn't care less vad det heter.
Det var typ vad jag hade att berätta idag, goda nyheter i vilket fall.....minus för att jag är förkyld.

Happy greatings

xoxo N

Jobbig dag

Rough day today....var dålig hela halva natten igår i magsjuka/magktarr. Kändes okej i morse när jag gick upp för att åka till arbetsförmedlingen men på bussen dit så kände jag hur det började komma tillbaks, typ tusen knivar i magen. Så min jobbcoach skickade hem mig igen....har än så länge legat däckad i soffan och sängen men så tog dom bra programmen slut för dagen, stackars mig!
Vill se på film...men har sett alla vi har hemma typ miljoner gånger....så det blir väl säkert P.S I love You eller Dagboken.....2 av världens bästaste (Bästa, men vadå man måste vara lite egen!) filmer!
13 dagar kvar till Karlstad nu....kommer hem lagom till jul, saknar allt julpynt och julmusik. Ni som inte vet det så är Patrik inget större fan av julen så vi har alltså inget sånt hemma alls....till min stora sorg. Själv är jag som ett litet barn...vänta bara tills snön kommer, då ska jag ut på gräsmattan hemma och göra snöänglar tillsammans med Oliver & Lucas (mina småbröder på 4 och respektive 6 år).

Idag skulle Malin Ristvall ha fyllt 20 år...hon skulle ha blivit officiellt vuxen som det flesta andra av oss från klassen....men istället får vi fira henne på vårat eget sätt, genom att minnas henne som den underbara och tokroliga person hon var och alltid kommer att vara i våra hjärtan <3 Saknar dig lilla gumman!

Och med det avslutar jag dagens inlägg och återkommer imorgon och förhoppningsvis frisk (jag hoppas inte för mycket).

xoxo N

Vicke Virus

Ett virus har tillfälligt bosatt sig i min hals...plus feber. Det gillar jag absolut inte. Det betyder ju att jag inte borde träna...men tror jag gör det i alla fall, min träning är ju inte särskilt ansträngande.
Idag har jag inte gjort särskilt mycket, kollade en sväng på Handbolls VM damer (Sverige- Frankrike) i första halvlek stod det 13-9 till Sverige...vet inte hur det slutade för jag bestämde mig för att sticka ner till biblioteket och låna några böcker... och en film blev det...ska se Bruno, har hört att den ska vara rolig =)
Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och träffa min jobbcoach, i ska ha en simulerad anställningsintervju (och jag som hatar låtsas babbel :P) Jag är INTE någon teaterapa!
Nu tänkte jag sätta mig och rita lite, känner att jag har lite inspiration.

xoxo N

söndag = Hatdag

Helgen har varit ganska mysig soo far.....fredags vart jag på anställningsintervju, tyckte att det gick rätt bra faktiskt, återstår bara att se om de hör av sig innan 15:e dec...gör dom inte det, ja då är det som det är. Sen vart det även ett litet 30 års kalas för patrik i fredags, blev tårta, glass, maränger och lite annat smått och gott med hans familj. Finns fortfarande tårta kvar.....och jag vet att jag inte borde äta....men jag betalade inte 300 spänn för att den skulle ruttna i kylskåpet....så jag får väl bara träna extra hårt idag =)
Idag blir det väldigt lugnt, känner mig inte riktigt på topp....har lite ont i halsen och så. Så det blir nog att kurera sig i sängen med en kopp te och filmer .
Förövrigt kan jag säga att jag är sjukt shopping sugen, finns så mycket jag skulle vilja köpa....men plånboken ekar skrämmande tom. Just my luck!
15 dagar kvar till karlstad...det gillar jag.
Saknar min lilla docka Demie bara...har gått alldeles för länge nu.....I can't take it any longer!

Nu måste jag gå in på msn och se om jag har fått några spännande mejl (får jag ju iofs aldrig, men ändå)!

xoxo N

I like it rough

Fortfarande ingen bild, kameran är tvärdöd!
Jag har påbörjat mitt nya och nyttigare liv...träning varje dag och bara sötsaker varannan lördag. Men får se hur länge jag kan hålla motivet uppe, vill ju se resultat direkt :P
Men så här ser mitt schema ut i alla fall ;

# 100 situps på maskin
# 15 Dips
# 20 tyngdlyft (20 lyft/arm)

Mjukstart än så länge alltså.....har ju inte tränat seriöst på snart 2 år.

Sen är det tänkt att jag ska göra;
# 200 situps/dag
# 50 dips/dag
# 40 lyft/dag per arm
 
Sen är det tänk att jag ska ut och springa några km varje dag...men det är inte direkt min favorit grej så vi får se hur det går med det, annars duger det fint med promenad istället =)

Längtar tills jag får jobb så att jag kan börjar träna Box på Medley...mycket roligare enligt min mening =)

Nej nu blir det att ta itu med vardagsbestyren (disk och bäddning :P)

xoxo N

RSS 2.0