Woliday

Uppe klockan 6 imorse, begav sig mot jobbet 07:24...jobbade till klockan 16. Sen bege sig till Elin pelin som har fyllt vuxna 20 år och äta lite mat och tårta, en och annan drink blev det också (inte så starka dock) eftersom jag faktiskt jobbar imorgon också...får tack och lov sovmorgon till kl 10 då...tänk att man kan bli så glad att få gå upp kl 10...2 timmar tidigare än vad jag gör när jag är  ledig. Men i alla fall, kvällen hemma hos elin med hennes släkt var hur trevlig som helst och man har skrattat så mycket att jag troligtvis kommer ha träningsvärk i magen imorgon...så på hela taget har min lördag varit förträffligt bra (iaf efter att jag slutade jobbet) för jobbet i sig sööög faktiskt, folkkaos och jobbiga kunder hua mig.

För er som undrar är Woliday en mix mellan work och holiday hahaha

NU: ska jag ta en dusch och sen krypa till kojs...I can't wait!

Natti natti :)

xoxo N

Cute-meet

Ja livet vet verkligen hur man överasskar. Idag på bussen till Nacka så hände något som förgyllde min dag...Alexander Skarsgård klev på bussen...eller nej, vänta nu, det var visst bara min fantasi haha. Nej men seriöst, en gammal klasskompis från högstadiet klev på bussen, vi har inte träffats på 5 år. Satt och pratade gamla minnen hela vägen, det är då man inser att man saknar den tiden som bara den, och alla vänner och kul grejer man hittade på. Världen är bra liten, båda var nog lika chockade att se varandra =) Fan Carro, sjukt kul att träffa dig igen, vi måste verkligen fixa en 9E Reunion ala Norrstrand :-D

xoxo N 

You've been PUNKTED

Även fast det inte var du som skrev kommentaren så betyder det inte att jag gillar dig, och jag tycker definitivt du förtjänar en hel hatblogg. Jag menade vartenda ord jag skrev, det gör jag fortfarande. Du har betett dig så jävla illa mot Démie under hela lilleruds tiden...vad fan hände liksom. Gick du och blev gravt hjärntvättad? Tycker det är för jävla dålig stil av dig och du förtjänar absolut inte en ursäkt och du får ingen ÄKTA ursäkt av mig. För den enda som ska ha ursäkter och rövslickeri här är Démie. Man får vad man förtjänar, du kanske borde börja inse det. What comes around goes around!

xoxo N

Can it go any slower?



Jag längtar till julafton!

xoxo N


Ullared 8-9 Nov 2010






 
Köpta på Scoretts outlet för 399 kr. Acne-kopiorna




En stickad tröja som jag köpte till Patrik, helt okej kvalitet för priset ( 149 kr)

Köpte även julklappar till småbröderna (memoryspel, lego och en skjorta till den minsta)
Även en superfin vit lampa till mammi. En ergonomiskt utformad kudde och ankelvikter till Patrik.

xoxo N

Tjalala







xoxo N

RSS 2.0