Tillökning =)

I augusti får vi tillökning i våran lilla familj. Bentley ska få en lilla-syster. Just nu är hon bara 9 veckor men har redan fått ett namn...Pandora heter hon. Får se hur Bentley reagerar på en ny katt men vi hoppas att det ska gå bra. Han behöver trots allt sällskap. Det ska bli mysigt med två små troll, även fast Bentley inte är alltför liten längre. Och idag fick han en ny klösbräda. Han hade liksom växt ur sin gamla, så nu har vi en enorm klösbräda i hallen.

Och till veckan börjar mina helvetes veckor på jobbet...kommer vara i ungefär 1 månad då jag jobbar 6 dagar/vecka. Kommer troligtvis vara helt slutkörd när jag kommer hem från jobbet varje dag men det är pengar jag behöver.

Har även jobbat idag och ska jobba imorgon. Men ikväll blir det grillning med älskling, matti, Thomaz och hans lilla dotter Emma. Mys!

Duscha behöver jag göra idag med, har inte tvättat håret på ca 3-4 dagar....mindre mysigt hahaha.

Så nu tackar jag för mig

xoxo N

Feel Pain

Usch börjar bli trött på att stå i en butik hela dagarna. Få ont i ben, fötter och rygg. Har jag dessutom tur så får jag en idiotiskt bråkig kund precis vid stängning. God I love this life!
Nu SITTER jag här framför datorn och försöker få mina ben och fötter att sluta värka, än så länge går det sisådär. Inte blir det bättre av att det är så varmt heller...vinner jag dessutom stjärn-vinsten så kommer jag att ha ben som stockar när jag är gammal gumma (jämntjocka från lår till fot) Tummen upp för det!
Är i alla fall ledig imorgon, då ska jag ha sov morgon och INTE spendera hela dagen ståendes. Det kan jag garantera mina vänner. Ikväll blir det grilla på balkongen med älskling och kanske kolla på några SATC avsnitt. Det gillas super duper mycket :-D Och till dessert blir det jordgubbar med glass!

NU: kolla på Ikea efter lite sjysta saker till lägenheten =)

xoxo N

Tropicana

sommar sverige har förvandlats till afrikas öken...inte en regnskur är i sikte. I vanliga fall skulle jag tycka att detta är alldeles fantastiskt, men det är det inte. Det är för varmt för att leva. Hästarnas beten bara brinner bort och hästarnas plågas av surrande demoner från helvetet A.K.A. Bromsar, myggor och knott. Detta är inte kul. Det är svettigt, tungt, varmt, kvavt och alldeles förjäkligt. I början tyckte jag det var skönt...när min bleka kropp äntligen började få lite fin solbränna. Och nu har jag en ordentlig solbränna. Så lite regn skulle inte skada.
Men i alla fall...jag har varit en vecka med underbaraste Démie igen. Vi har solat, badat, ridit, festat och solat och badat lite till. Bråkat med en fylhjuling, kopplat på ett boggie släp på fyrhjulingen, lastat in hindermaterial i släpet, kört in materialet i en hage, byggt upp en bana av materialet och sedan bråkat ännu mer med fyrhjulingen. Till saken hör den att fyrhjulingen är tjuvkopplad för att Démies mamma har tappat bort nycklarna till den och därför så är enda sättet att starta den är att dra i ett snöre ( som på en gräsklippare). Och anledningen till att vi bråkade med den sista gången var för att Démie The Sherlock Holmes hade glömt att trycka på Engine On knappen...så där stod vi i 30 graders värme i 45 min och slet i det där jäkla snöret...till ingen nytta eftersom motorn stod på Engine Off. Sååååå duktiga är vi. Men vi har haft en toppen vecka och vi har till och med hunnit med att hoppa våra hästar lite.

Men nu är det tillbaks till jobbet för min del och det kommer jag ha fullt upp med ända fram tills vecka 31!

xoxo N

Weekend

Nu är man ledig från jobbet i 1 hel vecka :-D Då blir det att åka ner till Démie och älskade lilla Segene<3 Ska bli riktigt skönt och nu när man äntligen är frisk från den där jäkla förkylningen jag hade senast jag var där så kanske man kan bada den här gången. Förhoppningsvis rida iväg och bada med hästarna också. Senast jag och Démie var iväg och badade med pållarna (Segene och Zarek) så blev vi minst lika blöta som hästarna + att Segene var på god väg att lägga sig ner i vattnet (med mig på ryggen). Charmig häst det där, hon tyckte väl att jag också behöde bada eller nåt hahaha. Troligtvis ut på stan i helgen för att parta lite också...vet inte riktigt vilken bar ännu men det återstår att se :-)

NU: väcka en sovande fällande Bentley som ligger i mitt knä, duscha & och sen lite Sex And The City Marathon (fick boxen med alla säsonger av min älskade fina man) Tack Baby<3

xoxo N

RSS 2.0