Sol katt

Idag har vi haft underbart väder här hemma i Karlstad....säkert runt 25 grader, gassande sol och inte ett moln i sikte. Har vart ute precis hela dagen och lapat sol som en värme trött katt. Härligt värre, just nu har man precis duschat av sig värmen lite grann och även upptäckt att man har blivit lite sol svedd. Som för hoppningsvis går från rött till brunt :P Ska bli fint imorgon med...så då blir det att fortsätta bygga på brännan. Har även passat på att raka benen...var trött på att känna mig som en igelkott.....så nu är det fritt fram med klänning igen :)
Nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite......

Natti natt

xoxo N

En sommar latte tack

Nu bär det snart av in till Karlstad för att ta en kaffe på Waynes med syrran och wahlström. Gossigt, har legat ute i solen en sväng idag men gick in illa kvickt när jag kom på en fästing med att smyga på mig. Livsfarligt faktiskt och absolut inte gossigt. Har precis ätit ett par bitar 86% mörk choklad..blir du avis Demie ;) ? Vet inte riktigt vad et blir ikväll....vore ju nåt att sätta sig på nån uteservering, men syrran är ju inte 18 :( passar på att umgås med henne medans jag är hemma. Är fruktansvärt sugen på cider (Rekorderlig jordgubb/lime 4,5 %) mumma! Men är lite pank så att säga. Längtar tills typ 10:e juni.....då får jag tillbaks 2 600 kr på skatten...inga fel. Då blir det att köpa gladiator sandaler från H&M och mina älskade Björn Borg skor jag har dreglat efter ett bra tag nu.
Mamma ska laga god mat idag......ris med kycklingbitar i sweet and sour sås....det gillar vi =)
Det är tattos mässa idag också i tingvalla hallarna men den missar jag i år igen......fan för att vara pank alltså...när jag blir stor så ska jag bli miljonär.....eller ja åtminstone vinna en vacker summa på lotto eller nåt sånt.
Väntar på att herr Wahström kan komma nu så att vi kan dra till stan...börjar bli uttråkad av att sitta hemma. Tänk vad killar kan vara sega. Fast han har ju iofs alltid varit lite dryg, det vet jag eftersom jag känt honom sen vi var typ 8 år gamla och kollade på Smurfarna och den magiska gröten :P minnen minnen.
Nej nu ska jag sluta flumma och sätta mig lite i solen...på en Stol på gruset! Där inga otäckingar kan komma åt mig.

Let the sunshine in, Enjoy!

xoxo N

Fredags feber

Försökte mig på att baka sockerkaka igår....tänkte slå till stort och göra den som en rosa liten tårta med banan klet inuti...men det blev pannkaka av alltihop...bokstavligt talat. Jag är verkligen hopplös i köket. Skratta gärna!
Tänkte ju att jag, syrran, mamma och småbröderna skulle ha lite fredags fika.....för att fira att jag är hemma, syrran kommer hem över helgen och för att det är morsdag på söndag. Men men...så blev det inte....får väl ge det ett nytt försök ikväll när syster är här =) går nog mycket bättre då.
Nu har man precis vart duktig och städat huset lite granna....är fruktansvärt sugen på att åka in till stan idag och sätta mig på Waynes ett tag...ska bara hitta ett tacksamt offer som får följa med mig.
Gäller ju bara att få arslet ur kärran och göra sig iordning...bara det känns lite jobbigt.
Men en dag på stan i solen...på Waynes och en underbar soja latte....det är mödan värd.

Have a great day!

xoxo N

Tack till en vän

Tack Demie för att du finns här för mig, tack för att du är en  så underbar vän. Är så himla glad att jag träffade dig och att jag har dig som vän. Jag vet att du alltid finns dä för mig när jag behöver dig som mest, jag vet att du alltid kommer finnas där i vått och torrt och genom eld och vatten. Och du ska veta att jag

och jäklig jag kan vara så finns du där. Du är en äkta evig vän, eliten av vänner. Svårt att beskriva hur mycket du betyder för mig....dig kan man lita på till 100 %, man vet att vad man än säger till dig så stannar det mellan oss. Och det är jag glad över.  Du har den sällsynta förmågan att få alla omkring dig att trivasoch älska dig för den du är...världens roligaste, gladaste, finaste personen med världens härligaste personlighet. Jag vet att du kommer att gå långt, vilken väg du än väljer. Och med detta sagt...jag älskar dig gumman, du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. You & me baby! 

xoxo N


Tillbaks från semestern

Typ...bloggen är färdig designad och den blev bättre än väntat =) Tvivlade dock aldrig på att den inte skulle bli bra!
Nu sitter man hemma i köket i karlstad....har inte hänt så mycket...födelsedags party för Gull unge Demie, lite allmän shopping och lite tid med de närmsta vännerna. Har även hunnit med ett besök på det gamla lillerud. Det är tatuerings mässa här i karlstad till helgen, men tror inte att jag kommer orka pallra mig dit. Har precis läst ut Stephenie Meyers fjärde och sista bok om Edward & Bella (Så länge vi båda andas), fullkomligt underbar, precis som de tre böckerna innan. Hur ska jag överleva när det här va den sista? Blir bara att läsa dom om och om igen =)  Uppföljare till Twilight (New Moon) har premiär på bio i november....lätt att jag och demie kommer skaffa premiär biljetter, inget jag vill missa för allt i världen!
Känner mig lite trött och sliten...läste Så länge vi båda andas till typ 4 inatt...blev klar med den kl.15.00 idag....8 timmar på en bok som är 556 sidor lång...inte illa. Varning, de böckerna är starkt beroende framkallande och kan ge upphov till dagdrömmande och lätt socialt handikapp!
Tänkte lägga mig och läsa nu en sväng....håller på och väljer ut en ny bok att läsa....står mellan "Sparvungen", "Bröllops-feber", "Intelligenta känslor" och "Mäns hemliga önskningar om kärlek och sex". Tuff desicion!

Natti natti
xoxo N

Makeover

Uppdateringen av bloggen kan vara lite dåliga de kommande dagarna...Norsken ska göra den lite vår/sommar fin. Så vill inte gå in och tjuvkika på den..förstör ju lite av hela överasskningen liksom. Så om ni tycker att jag skiver dåligt så vet ni varför nu =)

xoxo N

11:11...någon tänker på mig

Nu sitter man här framför datorn igen, förkylningen är inte mycket bättre, men jag känner mig i alla fall piggare i övrigt. Konstigt väder ute idag, både blå himmel och sol samtidigt som stora fluffiga grå vita moln tornar upp sig här och var. Inte särskilt varmt heller, bara ynka +10. Personligen hoppas jag på åska och regn idag, tycker det är så himla mysigt att sitta ute påp balkongen när regnet öser ner samtidigt som det blixtrar. Och nej, jag är inte knäpp :P 
Får se vad man hittar på idag.....blir väl att svulla upp den lilla glass som är kvar.. Carte D'Or Crema di Mascarpone...mumma! 
Kanske träffa Maggan en sväng....

Nu är det bara 6 dagar kvar, sen har det gått 1 år sen Malin Ristvall dog...tänk att tiden går så snabbt. Nog inte bara jag som konstaterat att den gamla skrönan "Tiden läker alla sår" bara är en myt. Det spelar ingen roll hur många dagar, månader och år som går, det kommer alltid göra lika ont. Men man lär sig acceptera, gå vidare och ta vara på de goda minnena istället för att gräva ner sig. Därför att man vet att gräva ner sig inte lönar sig i mängden..det kommer inte ändra nåt..det kommer inte förbättra något. Jag reser hem till Karlstad samma dag...och ska åka förbi kyrkogården och tända ett ljus för henne. Precis som många andra av er som också kände och älskade henne som en vän,syster, dotter och anhörig. Vila i frid lilla gumman!

Sist men inte minst en hälsning till Norsken; Fixa bloggen när du har tid, går ingen nöd på mig inte. Och förresten, ska bli kämpe sköj att träffa dig med igen!

xoxo N 

Vänskap och galenskap

Nu är hemresan bokad till karlstad..jag och Demie åker tillsammans från södertälje syd nästa söndag. Skönt att ha nån att babbla med under den 2 ½ timme långa tågresan. För övrigt har jag nästan inte sovit nåt alls inatt. Är grymt förkyld....så har nog max kunnat sova ca 2 timmar inatt....vaknade halv 8 imorse och gav upp......gick upp och satte mig och ritade lite. Känns ändå ganska skönt att vakna tidigt.....när solen skiner som starkast....tro mig eller ej men när jag gick upp imorse så var det hela 25 grader ute på våran balkong!  Inte illa, har å andra sidan inte ens stuckit ut näsan utanför dörren än.....vill inte bli ännu mer förkyld än vad jag redan är. Lär väl få sova på soffan tills jag blir frisk....väcker patrik var och varannan sekund när jag snörvlar, snarkar och nyser. Tänk att han aldrig ska få någon ro :P

Nu blir det till att äta lite frukost....känner att tigern i magen börjar vakna till liv nu...kurrar som bara den.

xoxo Little Miss Sunshine

Trisstress

Solen skiner, det är varmt...när det inte blåser såklart. Har inte ett dugg att göra...fast kan inte påstå att jag är särskilt sugen på nåt heller. Börjar bli lite hungrig så det är väl snart dags för en matbit. Patrik är ledig i helgen....men trots det händer ingenting. Börjar längta hem till underbara sommar karlstad där pulsen alltid slår. Hem till alla vänner som e så sjukt sköna. Men snart så...bara ca 1 vecka till...sen kommer jag!

Nu orkar jag inte skriva mer

xoxo N

RSS 2.0