Textil skor

Jag har bokstavligen talat fått dille på textil skor i regnbågens alla färger i vår och därför tänkte jag även tipsa er om en sida med sjyst och billigt sortiment av just tygskor.

Den heter www.exani.se

Värt att kolla in...

Nu ska jag sova..eller nåt.

xoxo N

Some pics



Inte i nyaste laget....men inte i det äldsta heller =)


This used to be a funhouse

Now it's full of evil clowns...

Jobbat idag, i vanlig ordning. Sprungit in i en skåpslucka och slagit i axeln (i vanlig ordning) ganska bra. Vilket resulterade i ett illrött märke tvärs över hela axeln. Inte alltför populärt. Varit i tumba och snackat med elin efter jobbet (jag jobbade i Huddinge idag). Planerade lite inför Valborg. Känns som om det kommer bli en lyckad kväll, om bara alla tar med sitt party mood. Annars blir det smisk. Funderar på om jag orkar ta ett bad samt tvätta bort mitt halvt avskavda fula röda nagellack, men motivationen vill bara inte infinna sig. Längtar till klockan blir 22:00 så att jag får se det 9:e avsnittet av mitt älskade True Blood. Gryyyym serie!

Alltså, nu har jag faktiskt inget mer att skriva.

Så nu säger en krigsskadad och oerhört klumpig Nathalie. Tack och god natt!


xoxo N

This is who I am

Jag är någon som inte alls vet vad jag vill, som inte alls har lust att ta reda på det heller. Jag är en rastlös själ, vill inte vara stilla, vill inte heller vara helt lös. Vild och fri, men ändå alltid bunden. Vill uppleva allt vad livet har att ge, vill kanske lite för mycket. Och ger kanske efter  impulser lite för ofta. Men det är bara sån jag är. Jag vill vara min egen, samtidigt vara någon annans. Det går inte ihop, men det är sån jag är. Kan inte stå emot frestelser, vill inte. Men kämpar för att låta bli. Ni får ta mig som jag är. Skratta åt mig, eller med mig. Lev med mig eller se på från sidan.

When you can't live forever
What do you live for?

xoxo N

Some don't have the chance to say goodbye

Idag ska jag och Patrik iväg till Skärholmen och shoppa lite. Patrik ska köpa textiltvätt till soffan för han spillde ut en HEL kaffekopp i den igår, mohahahah. Precis innan han gjorde det sa han till mig att inte spilla choklad i soffan. Synden straffar sig själv.
Ikväll...middag hos Micke & Elin med lillle bebis Pontus =)

xoxo N

Cykeln på köpet

Var i Hallunda idag för ett helt onödigt besök på arbetsförmedlingen. Och sedan när vi går runt där i centrum, vem träffar man inte på? Ja, Dogge Doggelito såklart. Min första celeb jag ser i stockholm hahaha. Näh, men han är faktiskt riktigt skön. Näh, nu måste jag ta och göra en lista på vad som jag verkligen behöver till garderoben, lönen blev inte så fläskig som jag hade hoppats :( Blir inte bättre av att man måste lägga ut 700 spänn varje månad på ett cp busskort. FAN, jag hatar faktiskt stockholm lite granna, staden ruinerar mig. Eller ja, kanske inte staden men i alla fall det kommunala systemet. Skäms staden säger jag bara!

Arg katt är vad jag blir!

Nu ska jag kila..och lugna ner mig på något sätt för just nu vill jag bara slå sönder något. Det är fan inte helt okej.

xoxo N

Made by me


What Can I Say

I try to be all that you need
Try not to ever let you down
Still I can see it in your eyes
Not good enough
This time I believed that I really could change
And I gave it all
This time you really had my everything
I guess I was wrong
What can I say, what can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I am hurting you
I try hard only to be here
You always wanted in life
Still I just brings you misery
This time I believed in you and me
And I gave it all
This time I can see it all perfectly
I guess I was wrong
What can I say, what can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
Without you I keep crying
With you I am just hurting you
Without you I am dying
With you I am tearing your heart
What can I say, what can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I am hurting you

Saknar<3



Prince Juliano, världens finaste trav hingst. Någon dag ska han bli min!

Har ingen bild på datorn på min pärla Segene. Men hon och Sacramento Song finns i mitt <3


Sneezing the cold away

jaha, nu börjar nystiden också. Har nyst som en galning idag och ögonen har börjat rinna jämt lite granna :( men men, jag är så glad så glad för att våren verkligen är här nu. Och bättre blir det när min garderob får lite nya kläder också (vilket blir på fredag) då blir det stor shopping a la shopaholics med Elin och en annan Natalie =) Blir fint det.
Nu ska jag börja med maten...Kyckling, pommes och bea. Snälla Elin skratta inte. Men det är typ den enda sorts mat som jag faktiskt klarar av att laga (dessutom så har vi inget annat i varken kyl eller frys) hahah sorgligt

Börjar 14:00 imorgon. Sooooov moooorgooon. Jag älskar't

xoxo N

Tillägg



Maybe me in 20 years?

Gravity will get you

Idag har jag funderat mycket på hur det kommer att bli när man blir gammal. Är det verkligen ett måste att allt måste bli slappt och hänga? Jag tycker faktiskt inte det känns helt okej. Och när börjar denna procedur? Känns som att man springer på lånad tid. Jag vill inte bli gammal, slapp och hängig. Och jag vill verkligen inte tro att det är oundvikligt. För då skulle det kännas som att livet skulle vara slut redan nu. Ungefär samma sak som att springa på ett löpband...du springer och springer och springer, men du kommer fan ingenstans och allt slutar med att du inte kan gå eller sitta normalt på 1 vecka. Är det därför vi lever livet? För att tillslut bli gamla och slappa? Är det tacken? Jag skulle hellre vilja få en medalj och en guld-stjärna när jag blir gammal; Varsågod, här får du för att du orkade med livet och allt skit det innebär.
Fast nu får jag faktiskt inte glömma att livet innebär en hel jäkla massa glädje också. Och det vill jag tacka mina underbara vänner. För utan er skulle det vara som att bli blåst på konfekten. Så tusen tusen tack. Och försvinn fan ingenstans, för om ni gör det så är jag övertygad om att jag kommer vara gammal och skrynklig redan vid 25 :P hahahah

Tack och godnatt!

xoxo N

If you're a bird, I'm a bird

Hårband från H&M (finns även i svart)

Ring från H&M

Sjal H&M

Också från H&M

Linne med sjöhästar från Gina Tricot
Leggings från Gina Tricot

Tube Scarf från Gina Tricot

Allt detta kommer nog hamna i min garderob nästa vecka =)

xoxo N

You've heard her name like a hundred times

Jag och patrik roar oss med att göra tester i ordförståelse. Lite kul vad mycket ord det finns som man inte har en aning om vad de betyder. Fast jag lyckas faktiskt rätt bra. Och det bästa av allt är att jag spöar skiten ur honom i det också =)


Nathalie is coming back from the dead again. She a little bit too much for you my friend. She's just so unstoppable.

NU:
undersöka min garderob!

xoxo N

Smokin away

Helgens planer har helt gått upp i rök, för jag måste såklart jobba imorgon. Inte helt otippat. Men får vara ledig på söndag i alla fall. Sen är det full rulle hela nästa vecka också (bara ledig torsdag+fredag). Måste lägga mig tidigt ikväll, på riktigt. Känner mig verkligen helt slut i kroppen, ont i ryggen, fötter, ben och seg i knoppen. Blir fint att få lönen till veckan, jag o Elin ska ut o shoppa på fredag inne i city =) Det blir fint det. Ska även fira valborg med henne, troligtvis grillparty med kubb at her place =)

Näh, nu måste jag försöka hitta något att ha på mig imorgon. Men min garderob är sjukligt tråkig just nu.

Natti Natt

xoxo N

Seeeeg daaaaag

Seg dag på jobbet, mitt huvud är fullt av gröt/bomull/döda hjärnceller. Jag fattar ingenting, bokstavligt talat. Kanske kanske får jag vara ledig i helgen. Elin kommer till mig på lördag, får se vad vi hittar på. Har man tur med vädret så får vi lite sol att lapa i oss.

Usch, orkar inte skriva mer. Måste jaga Bentley som satsar på att göra våran soffa till ett garnnystan.

xoxo N

Diamonds last forever

Som ni säkert har sett har min blogg fått sig en rejäl omsminkning. Det är fröken Démie Guiron som har fixat den fina designen (www.demieguiron.blogg.se). Kan inte säga annat än att jag är hur nöjd som helst, den är precis som jag vill ha den. Och vingarna runt mitt namn är bara en enorm bonus =) Så tack hjärtat mitt för att du har gjort min blogg vårfin.

Har jobbat hela dagen idag i Globen, har inte varit så överdrivet ansträngande. Nu har jag precis ätit en mumsig middag med min man och nu blir det film. Måste somna hyffsat tidigt (alltså innan 02:00), ska upp kl.07:00 imorgon, inte trevligt. Men jobbar med Elin, så dagen kan omöjligt bli dålig =)

Natti natt

xoxo N

Style me up


Ballerina från H&M 99 kr

Ballerina från H&M 99 kr

Bara så King of Pop, ett måste från H&M 69,50 kr

Tyg¨skor från H&M 99 kr

Tygskor från H&M 99 kr

En härlig färgklick från Din sko 349 kr

Espadrillos från H&M 149 kr



Lite vill ha grejer för våren =)

xoxo N

Äntligen ledig

Jajjemen, idag är jag ledig. Det känns bra, men vart tog min enda sovmorgon vägen? Var tvungen att gå upp kl.10.00 för då ville inte Bentley sova längre. Och sover inte han får ingen annan heller sova. It's the pussycat rule.
Hade i alla fall en bra dag igår efter jobbet. Jag och min man firade 2 år, så vi köpte lite gott och gick ner till bryggan och njöt i solen. Sen lagade vi en fin middag hemma med entrecote och sen blev det film. Så på det stora hela var dagen inte alltför hemsk. Imorgon blir det att flänga iväg till Globen och jobba ett 11:00 till 19:00 pass.

xoxo N

Utarbetad

Sorry för den dåliga uppdateringen. Men just nu jobbar jag verkligen häcken av mig, har snart jobbat i 2 veckor i sträck utan en enda ledig dag. Det börjar kännas i kroppen (och huvudet). Hade väl vart okej om det bara var i Tumba jag jobbade, men som det är nu så pendlar jag mellan att jobba i Tumba, Globen och Huddinge. En jäkla massa flängande med andra ord. Och inte blir det bättre nästa vecka, snarare ännu värre. Förmodligen blir det några heldagar för min del, ensam i butiken dessutom. Jag är verkligen jätte trött. Men det är skönt att veta att det kommer visa sig i plånboken sen, lite resultat liksom. Nästan så att jag har råd att inhandla en helt ny vår/sommar garderob, det vill jag verkligen ha.
Ikväll blir det i alla fall att äta kyckling, pommes och se på The Bounty Hunter med oemotståndliga Gerard Butler och härliga Jennifer Aniston =)
Ska jobba imorgon (hmm, skräll?) och sen blir det att stänga butiken vid 16.00 och hem för att fira min och Patriks 2 års dag =)

Jag lovar.....i Maj....då kommer jag banne mig till Karlstad i 1 vecka för att vila upp mig och omge mig med härligt underbara människor.

xoxo N

Let the sun shine in my life

Åh idag har det varit alldeles perfekt väder. Solen har skinit och det har varit sådär vårmysigt varmt. Synd att man jobbar inomhus hela dagarna. Men har passat på att sticka ut under lunchen för att lapa lite d-vitamin. Det var skönt. Ikväll så ska jag och patrik käka pizza, onyttigt men väldigt gott. Känner att jag kan unna mig det, för imorgon kommer jag ha häcken full. Skulle egentligen ha jobbat i tumba som vanligt, men då fattades det folk i huddinge.

Så nu ser morgondagens schema ut så här:

Upp kl.07:50
Ta bussen till Rönninge kl.09:05
Ta pendeltåget från Rönninge till Huddinge kl. 09:32
Börja jobba 10:00 till kl.15:35
Ta pendeltåget från Huddinge till Tumba kl.15:42
Börja jobba i Tumba kl.16:00 till 19:00
Sen hem till lägenheten med buss kl.19:42
Hemma 20:00

As I said: Häcken full!

Men det blir i alla fall sjysta pengar nästa månad. Det gillar jag (och Patrik hahaha)

Nu blir det att beställa pizzasa =)

Saknar dig Demie<3

& Krya på dig fluffis Elin =)

xoxo N

Otaggad

Känner mig inte taggad för något alls. Har inget att skriva, har inget att berätta. Kan jag bara få sova bort resten av livet? Skulle det vara okej?


xoxo N

A spring dream

Tänk er...

En strand restaurang i ett fjärran land. Det är mörkt, en fullmåne speglas i havet och det enda som hörs är vågornas brus mot strandkanten. En lätt bris blåser in över land, den är inte kall uatn sådär behagligt varm men samtidigt svalkande efter dagens stekande sol. Tänk er en otrolig middag i en otrolig atmosfär. Tänk er att vakna på morgonen, fullkomligt utvilad, solen skiner in genom fönstret och skvallrar om en ny underbar dag....

Aint that something?
Jag kan slå vad om att ni kunde känna det, föreställa er där. För jag själv skulle mer än gärna vara där just nu.

God natt på er

xoxo N

Färg kaskad

Igår jobbade jag som sagt i Globen. Riktigt kul faktiskt. Jobbade med en hel kul tjej, vi var väldigt lika till sättet så det säger väl en hel del. Efteråt åkte jag hem till Mary, vi målade våra naglar i regnbågens alla färger och kollade på Rush hour, Mr Bean, The nutty professor, vi kunde inte riktigt bestämma oss för vilken vi ville se. Alla är ju grymt roliga så vi såg lite på alla. Tänk att alla bra filmer ska gå på tv samtidigt.

Idag så har jag, patrik, maggan, matti och deras pappa varit ute på en promenad i solen. Vi hade med en engångs grill och lite korv mm och hade riktigt mysigt i solen. Nu är hela gänget hemma hos oss och dricker en kopp kaffe =) Så alltså måste jag vara lite social nu.

xoxo N

Happy go lucky

Slingat och klippt håret idag. Grymt nöjd med färgen...dock blev håret kortare än vad jag hade velat. Men har man slitna toppar så har man. I vilket fall så ser håret fräschare ut nu, och det är ju faktiskt bra. Ska upp tidigt imorgon för att sticka till jobbet..jobbar i Globen imorgon. Blir lite mer timmar än vanligt då eftersom dom har öppet ända till 17:00. Så mer pengar till mig, och det gillar vi. Just nu sitter jag här framför datorn och försöker fundera ut vad jag ska göra de timmar som är kvar tills jag ska sussa. En film kanske? Synd att man redan har sett alla filmer här hemma.

Nej, nu tror jag att min gubbe vill ha datorn. Så vi hörs imorgon.

Glad påsk på er allesammans!


xoxo N

You said What?

Idag sa Patrik till mig att jag minsann är för gammal för påskägg. Hur kan man säga något sådant? Det är ju som att säga till en 4 åring att tomten inte finns och att det inte är storken som kommer med bebisar. Det känns faktiskt inte helt okej. Inte för att jag tror på tomten eller storken, men ändå. Hur kan man bli för gammal för påskägg? När blir man någonsin för gammal för godis liksom?! Ett påskägg är ju som en godispåse fast i ett finare format. Jag hoppas verkligen att det var ett dålig 1:a april skämt från honom...troligt? Njäe.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Vi fick ca 14 pallar med skor idag. Så jag har väl staplat sisådär 50 kartonger..och 50 kartonger med skor, dom väger minsann inte lite ska jag säga er. Någon här kommer ha världens träningsvärk imorgon. Tur att man är ledig. Ska iväg till min personliga frisör Mary, hon ska slinga mitt hår (kanske kan jag få topparna klippta också). Ska bli skönt med en liten förändring i håret, ljusa upp det för våren. För övrigt ösregnade det imorse..och när jag slutade kl.18:20 sken solen som bara tusan. Härlig känsla att sluta jobba och sedan vandra rakt ut i solen. Det har varit mörkt så länge nu.
More sun, better times!


xoxo N

RSS 2.0