Säg inget

Nu har det gått några dagar sedan jag bloggade senast. Slarvigt? Ja. Men jag har insett att det lätt blir så när man har börjat tagit tag i sitt liv. Det känns som att allt är på väg åt rätt håll. Jag jobbar så mycket jag bara kan. OCH jag tränar varannan dag (springer 2,6 km) och jag äter enbart nyttigt. Alltså inga sötsaker och helst ingen fettig mat och jag äter absolut inte efter 21.00 på kvällen längre. Och vet ni vad? Det känns jäkligt bra. Jag kan om jag vill, det är inte omöjligt. Det gäller att bara hitta motivationen, och när man väl har gjort det så går det väldigt lätt allting. Okej att min kost kanske inte är perfekt just nu (jag äter nog alldeles för lite) men uppenbarligen så fungerar jag i alla fall. Men ska tids nog skärpa till mig med den också. Men så här ser den ut just nu:

Frukost: En grovmacka med antingen leverpastej eller mesmör och ett glas juice

Lunch: Smoothie och en burk tonfisk

Kvällsmat: Frukt och kanske någon grov macka beroende på om jag är hungrig eller inte

Som sagt min kost är allt annat än perfekt men så länge jag känner mig okej så är det väl bara bra?

Nu ska jag lägga mig och läsa lite försöka koppla bort att jag är hungrig (har bara ätit en grov macka och druckit lite smoothie idag). Riktigt slarvig dag. Men ska bli bättre imorgon för då är jag ledig och kan fixa till något ordentligt.

God natt alla mina små kycklingar

xoxo N

Natt-ugla

Usch ska sova helt ensam i lägenheten i natt...har aldrig gjort det förut så det känns väldigt tomt och ensamt. Får hoppas på att min lilla Benty vill sova hos mig inatt. Patrik blev tvungen att jobba natt...så han kommer hem från jobbet när jag ska gå upp för att göra mig iordning för jobb. Känns lite udda sådär. Får se hur det går att somna ensam...kommer nog bli ganska svårt. Men får väl slänga på Twilight och somna till den. Skönt i alla fall att älsklingen är hemma när jag kommer från jobbet. Känner mig inte direkt taggad till att lägga mig så det är väl därför det blir ett så sent blogg inlägg.

För övrigt så har jag varit en ganska duktig tjej idag. Har jobbat från 11:00 till 19:00. Var hemma runt 20:00 tiden och sen byta om direkt för att ut och springa mina 2,6 km. Hoppas bara att jag orkar hålla motivationen uppe. Men det ska nog gå bra. Har man väl kommit igång så brukar det inte vara några problem to keep the fire burning. Hoppas bara att det börjar ge resultat snart. Jag är lagom tålmodig av mig haha. Men det borde det faktiskt, äter inte godis eller något sött överhuvudtaget. Lever i stort sett på tonfisk, frukt, grönsaker och grovt bröd. Det räcker bra för mig. Om jag vill lyxa till det någon dag så brukar det bli cashew nötter och pistagenötter. Det är mumma det!

Näh, nu får det nog bli sängen och en film med älsklings Bentley.

Natti natt

xoxo N

Highlights

  • Några saker att se fram emot i sommar:

  • 3:e filmen av The Twilight Saga kommer 20:e juni
  • Sunne 3-7 Juni
  • Liseberg med familjen 14-17 juni
  • Hästen kommer 20:e juni
  • Hos Demie heeeela vecka 25

This summer will be the time of my life

Att se fram emot imorgon: LÖNING!

Jag var duktig tjej igår.....

Sprang ca 2,6 km samt gjorde armhävningar och situps hemma. Ut och springa imorgon också samma sträcka =)

xoxo N


Abstinens

Eftersom vädret är så dåligt idag så ägnar jag dagen åt lite klok fundering. Har tänkt väldigt mycket på begreppet "äkta vänner består" och det är faktiskt sant. Man märker väldigt snabbt vilka som inte var ens äkta vänner och vilka som är det. Själv så anser jag att jag har haft en väldans tur med mitt val av vänner, inte många har svikit mig. Men inte alla har heller stått mig så nära som ett fåtal gör just nu. Så därför blir dagens blogg inlägg en hyllning till alla er som faktiskt står mig nära och er som har gjort det en väldigt lång tid. Vill inte skriva några namn eftersom jag är rädd att glömma någon som inte är värd att bli glömd.

Men en vän ska jag faktiskt skriva om:

Hon är en vän som har funnits där i vått och torrt. Hon är en vän som har stannat vid min sida även när jag har haft fuffens för mig. En vän som har funnits hos mig när jag har legat i avgrunden och kravlat. En vän som är precis så som en vän ska vara. Hon är precis som en diamant, unik och inte lik något annat ögat har sett. Hon är den som har hjälpt mig ur diverse knipor. Hon är den som har brutit regler med mig. Någon som jag har skrattat med, skrattat åt och gråtit med. Hon är någon som har fått mig att känna mig speciell. Hon är den som har lärt mig vad äkta vänskap är, och att äkta vänskap alltid består. Och du ska veta att allt du gör för mig ska jag alltid göra för dig. Démie gumman...jag älskar dig över allt annat. TACK för att du är den du är.

Och tack alla mina andra vänner för att ni är de ni är. Det betyder mycket att ni är mina vänner. Ni är speciella allihop =)

Jag behöver inte fundera över meningen med livet. För att jag vet att ni, mina vänner är svaret =)

xoxo N

Lovely

Sommar väder idag igen! Har varit hos Patriks föräldrar sen jag kom hem från jobbet, suttit på balkongen och myst i solen med en kaffe. Trevligt värre. Nu sitter jag här framför datorn med Bentley i knät..som inte vet om han ska leka med mitt halsband eller om han ska snutta på min klänning tills han somnar. Mys killen det. Mannen min slutar 21:00 och då ska han laga hamburgare till oss. Jag är en jätte hungrig tjej....åt senast lunch (smoothie+ lite cashew nötter) inte särskilt mättande men det fick duga. Väntar på att filmen 27 dresses ska börja på 4:an klockan 21:15 också. Har velat se den i evigheter. Ledig imorgon. Och ser sjukt mycket fram emot att min älskade häst kommer till mig den 20:e juni...eller..jag, patrik och Demie ska åka och hämta henne. Den här sommaren kommer bli den bästa ever. Sen blir det ju Liseberg med mami, peter, jennifer och min älskade lilla-syster....också en stor längta-efter-grej.

Här var i alla fall en snabbuppdatering av mitt liv

Kanske skriver något vettigare imorgon eftersom vädret ändå har tänkt att svika mig. Inte helt okej!

Natti natti

xoxo N

Maj = sommar?

Så himla varmt har det varit nu hela veckan, med massa massa sol. Jag bara älskar det. Tyvärr så har jobbar jag ju typ varje dag den här veckan...så enda gången jag kan få mig lite sol är när jag har rast. Har visserligen börjat få lite färg nu eftersom jag försöker vara ute så mycket som möjligt. Det gillas skarpt. Demie ringde mig igår på min eftermiddags rast...sol och en en skopa av Demie. Kan det bli bättre? Jäkligt tveksamt =)

Nu ska jag och min man äta spaghetti och köttfärsås...mumma. Jag får minsann maten serverad på bordet när jag kommer hem från jobbet. Beat that!

jobb imorgon igen...mindre rockigt..men det är pengar.


Ha dä gött

xoxo N

Sluuut

Hade verkligen glömt bort hur jobbigt handboll kan vara. Jag är verkligen inte i bra form, men jag misslyckades inte helt i alla fall. Och det är väl huvudsaken =) Har precis tagit ett långt bad...det behövdes. Och nu börjar träningen göra sig påmind, känner redan vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Död åt den kund som kommer med en sko som ligger på översta hyllplanet imorgon. Är så slut i kroppen att jag inte ens orkar skriva.

Så nu blir det att antingen lägga sig och läsa en bok (Dressyr med Lussan) eller kolla på någon bra film =)


P.s. Démie: Jag har fixat så att Segene är helt nyskodd när vi får henne. Bra va? =)



Godnatt alla mina små kycklingar


xoxo N

wake up sleepy

God morgon mina vänner...här har man nyss vaknat. Hade hoppats på att kunna sova riktigt länge idag eftersom jag kommer jobba 4 dagar i rad nu, men så blev det inte. Bentley röjer i vanlig ordning, han verkar aldrig bli trött. Är hungrig men orkar inte riktigt resa mig för att fixa frukost, än. Inget stekar väder idag inte, så jobba på solbrännan går inte. Men ska åtminstone jobba på beach 2010 formen idag =)
1 vecka kvar till löning också....det mesta kommer gå åt till hästen, men det är det värt alla gånger.

NU: mysa med Bentley och kolla på Weeds =)

xoxo N

One word

Sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol sol so........and I love it =)


Eventuellt ett hästjobb på G också...ska på intervju så fort jag får tid. Ain't that great?

Imorgon: Provträning med handbolls-laget i Tumba 17:00-18:30

xoxo N

No title

Nu känns allt det här med hästen faktiskt ganska bra. Jag och Demie har en lösning. Den bästa lösningen!
Segene får komma upp hit till Stockholm i juni och bo på demies gård....då blir det lite tillridning och masssa skoj. Sen om Demies mamma och Segene kommer bra överens så får hon stanna där och leva happily ever after. Nu känns det som om jag äntligen kan vara glad över att sommaren snart är här. Jag har en känsla av att den här sommaren kommer blir den bästa på väääldigt länge. Mycket skoj planerat...bland annat släktträff i Sunne, Liseberg med familjen <3 och en heeeel vecka med bara hästar och Demie <3<3<3<3

Idag har jag jobbat...dragit på mig en jäkla huvudvärk som vägrar släppa taget (till o med efter 2 alvedon a la 500 mg).


Démie fyller år idag....19 stora år. Bara ett år kvar till glasbanken nu gumman  ;-)
Jag ringde i alla fall och grattade henne. Och sen blev det massa babbel i övrigt. Det är fint!

Nu ska jag försöka vila bort huvudvärken....


xoxo N

Tropical sun

Idag har det varit kanon fint här i väder... ca 22 grader med strålande brännande sol. Tråkigt att jag gick hemifrån med full mundering imorse (tröja, jacka och halsduk) inte så genomtänkt. Har även hunnit med lite shopping. Ett par mjukis byxor, jeanskjol, linne, ny bh, ankelsockor, ett par tyg skor...jag tror det var allt. Just nu har vi Micke & Elin med deras lilla beby Pontus här , som förtillfället är på riktigt dåligt humör.
Förövrigt är jag riktigt trött...Bentley är ute på balkongen, han tycker att Pontus är lite läskig när han skriker. Jag förstår honom.

Nu ska jag försöka vara lite social igen.

Just nu har vi det 18 grader varmt, trots att det är kväll!

Bättre tider inkommande kanske?

xoxo N

Get a clue

Inte ett dugg smartare efter en sömnlös natt. Av någon anledning trodde jag att jag skulle vakna upp med världens super lösning i skallen, men icke. Ingen super woman här inte. Tänk om det bara poff skulle dyka upp en god Fe och städa undan alla mina problem....tycker minsann inte Törnrosa har något att klaga över jag. Som tur är har jag alla mina underbara vänner och min älskade syster som blir som någon sorts super fé. Wonder Fairy typ.

För att uppdatera om alternativen och hur det lutar just nu:

Alternativ 1 väger mest just nu....hade ett långt och mycket givande samtal med Démie igår när jag låg i badet (tänk att man aldrig får bada ensam ;-D) Segene kan evetuellt få stå på hennes gård tills jag hittar en köpare och tills Segene är tillräckligt fit for fight för att säljas. Då blir det hårdträning a la Nathalie & Démie...Segene kommer få en hjärtattack!

Det är det enda vettiga jag har att uppdatera med idag faktiskt. Hur vettigt det nu var...

Nu: kolla på det senaste avsnittet av Vampire Diaries....snälla kan jag få bli vampyr någon?

xoxo N

Horse problem

Nu har ett smärre problem hamnat på mitt bord. Segens fodervärd har trillat av henne och blivit rädd = inte vill ha kvar henne. Blir man rädd så blir man...inget hon ska få skulden för. Sånt händer. Men vad gör jag nu?
Segene får stå kvar hos dom tills vi löser det, snällt tycker jag.
Det känns som om jag vill ta henne ett tag och "fixa" till henne. Men stallplatser är ju så jäkla dyra här. Jag och min lilla lön överlever typ inte det.

Så som jag ser det nu har jag 3 val:

1. Ta henne själv ett tag (trots dålig ekonomi)
2. Säga upp mig o dra till Karlstad och lösa allt där (alltså, skaffa nytt jobb där och behålla henne själv)
3. Hitta en ny fodervärd. Lättare sagt än gjort. Vill inte att Segene ska behöva flytta såhär ofta. Ska hon ha en till fodervärd måste det bli någon som hon verkligen får stanna hos.

Vad ska jag göra!?

Min stackars lilla pärla!

// N


Ten things I hate right now

Arg idag...riktigt arg. Vill bara kasta sönder saker, skrika och gråta. It's just one of those days.

Är arg på mig själv för att jag bor i stockholm och sätter krokben för mig själv

arg för att jag inte kan flytta hem

arg för att patrik stör mina ambitioner

arg för att han fick mig hit upp, och sedan inte gjorde något för att få mig att trivas

arg för att han inte delar mina drömmar

arg för att han inte ens vill engagera sig

arg för att jag inte har en enda häst i min närhet

arg för att jag är för feg för att göra som jag vill

arg för att han inte är den jag vill att han ska vara

Varför är det så svårt att stänga av känslor och bara få arslet ur vagnen?

Speciellt när man vet att man skulle ha det så jäkla mycket bättre när det var gjort.

Varför stoppar man sig själv på det här viset. Varför gör jag inte bara något åt det?

Naaaaw




http://www.youtube.com/watch?v=sF_7ytwYIy4



http://www.youtube.com/watch?v=42Y30ar-H4I&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=8g6TW-RRsIQ&feature=related


Klipp på youtube som Segenes förra fodervärd har gjort. Urgulligt!

Creds till er flickor

xoxo N

u can't handle me

Igår: Promenad med Elin 8,3 km. Bra gjort av oss tycker jag.

Idag: Hem till Mary för att lägga i en ny omgång slingor. Blir fint det!

Annars:

Har på seriöst allvar börjat fundera på att börja med hästar igen. Är ju i stort sett det jag är född till. Har även kollat runt lite på blocket för att se om det finns några hyffsade hästgårdar till salu. Och det gör det, har hittat två stycken som jag finner ganska intressanta. Patrik verkar hyffsat positiv till det också, och det är ju en fördel. Så förhoppningsvis inom en snar framtid kanske jag sitter på en egen hästgård med egen häst =) Det vore living the dream!
Kanske kolla lite sjyst stallinredning för skojjs skull =) Vill ju faktiskt ha fina boxar till pållarna isåfall. Bra sadelkammare och foderkammare är också viktigt!

Jag ska nog kirra det mina vänner :D

xoxo N

Malin<3

 

Malin och hennes älskade Boss

Here without you

Idag mina vänner så är det 2 år sedan Malin dog. Dagen då allas liv förändrades, vändes upp och ner och krossade våra naiva drömmar om en värld där inget ont någonsin händer oss. Men det som inte fick hända hände. Jag är nog inte ensam om att minnas dagen då vi fick ett samtal från skolan om att en olycka skett och som Malin inte hade överlevt. Jag minns den alltför väl. Det var en ovanligt varm dag...sommaren var på intåg och jag hade hela huset för mig själv hela helgen. Skönt tyckte jag...ja tills samtalet kom och ingen fanns i min närhet för att hindra mig från att falla. Jag undrade hur det hade kunnat ske, bara dagen innan hade vi suttit i skolan och diskuterat våra balklänningar, där uppe på loftet bland datorerna. Och Malin var så lyrisk och exalterad över sin klänning, hon kunde inte bärga sig tills hon fick använda den på balen. Den var hennes drömklänning. Som hon aldrig fick använda och som vi aldrig fick uppleva henne använda. Från att ha varit ett snäpp från våran frihet till att kastas rakt ner i sorgens avgrund och tappa hoppet om en bättre framtid. Det slår hårt på en hel klass som tyckte om Malin så mycket. Då var jag ledsen över att hon togs ifrån oss men idag är jag glad över att jag fick lära känna den där flickan med den okymniga glimten i ögat som kunde få vem som helst att falla i hysteriskt skratt. Jag är tacksam för tiden jag fick med henne. Hästtokigare människa fanns inte, och bättre vän var svårt att hitta. För att försöka få er som inte kände henne att förstå hur underbar hon var ska jag nu dela med mig av några minnen med henne.

Fredags-dampet

Vi var vi 5, dem fem flummiga tjejerna i den bakre delen av klassrummet som på varje matte lektion flippade ur och började bete oss helt hysteriskt. Suddigummin flög, stolar ramlade omkull och Hello förvandlades till Good Bye. Av namnet att döma så börjde det här beteendet en fredags eftermiddag och efter det så var varje mattelektion en fredagsdamp. Malin var alltid den som lyckades få igång oss, och som faktiskt gjorde matten uthärdlig.

Prov svar

Vi hade hästkunskap och hade precis satt oss för att få reda på svaren i det senaste provet (Malin hade inte gjort det ännu). Och hon sitter tyst kvar i klassrummet, tyst som en mus. Sofia hinner börja med första svaret när Malin plötsligt kastar ur sig:
- Men Sofia, ska jag verkligen vara kvar i klassrummet nu?
Sofia hade troligtvis inte tänkt på detta om Malin inte hade sagt något. Så Malin fick snällt gå ut ur klassrummet.
Det orsakade mycket skratt...och det var något som både Sofia och Malin fick många kommentarer om även längre fram.

Snöbolls krig

Jag, Anna, Helene och Malin hade besämt oss för att ett OC marathon en helg. Men istället för att gå in och snällt sätta oss i soffan så dras ett enormt snöbolls krig igång, Malin var säkert den som började. Ingen av oss var direkt klädda för att vara ute i den kalla vinter kvällen men så blev det. Det var 4 plaskblöta tjejer som kom in med mascara utkletat över hela ansiktet. Och OC började äntligen rulla i tv:n. Vi hade bestämt att ingen skulle gråta i det sista avsnittet av säsong 1....men likt förbannat satt vi sen där allihop och bölade och skrattade samtidigt för det ironiska i situationen.

Så TACK Malin för alla fina minnen du gett oss. Vi saknar dig!

// Nathalie

A piece of me

Jaha, nu är jag ledig från jobbet ända fram tills på fredag. Jobbigt. Vet inte hur jag ska fördriva mina dagar. Tisdag blir det i alla fall ut på promenix med Elin :D Jag har varit duktig och diskat idag...och det var inte så lite disk heller...var tvungen att använda dubbla diskställ för att få plats med allt :/ jag gillar inte disk, det skulle bokstavligt talat kunna få mig att gå in i väggen.
Just nu sitter jag här med lille Bentley i knät och försöker komma på vad jag ska laga för middag till mig och mannen, men det går inte bra alls. Jag orkar verkligen inte laga något egentligen. Funderar seriöst på att lägga mig i sängen och kolla på film. Men vägen dit känns jobbig och ansträngande. Kan jag inte bara få bli miljonär?

Vi får luktas vid imorgon igen. Nu ger jag upp, det här går inte längre

xoxo N

Heels.com

 Betsey Johnson

Chinese Laundry

Paris Hilton (min favorit<3)

Paris Hilton

 Paris Hilton

 Kommer inte ihåg....men fin är den!

Big L

Semestertider nu snart och det börjar bli dags att komma på vad i helskotta man ska göra. Men där ligger jag minsann steget före. För jag och min man funderar på att sticka till London i 1 vecka. Har velat åka till London vääldigt länge nu. Så jag hoppas vi hittar någon bra paketresa dit, bo på hotell, käka hotellfrukost. Det gillar jag! Men mest av allt gillar jag att jag och älskling kommer ha en hel vecka tillsammans, bara vi två. Inga störande moment, kanske hettar det till lite =) Det återstår att se.

Bjuder på 2 bilder på mina älsklingar idag

 Bentley

 Vackra pojkarna <3

Älskar er!


xoxo ---> en glad Nathalie

The merry go round

Nu är Lisebergs resan bokad with the family....det ser jag skarpt fram emot. Alltså den 14:e juni bär det av till Karlstad och 15:e ner till Göteborg och Liseberg, blir kvar där tills den 16:e och sen hem till Stockholm igen den 17:e. Me love it long time. Det var väl ungefär vad jag hade att berätta idag. Jag har precis badat och alldeles strax så ska jag och min man kolla på en film =) Fint det. Upp och jobba imorgon, less beautiful!

Natti natt alla mina små kycklingar

xoxo N

You live and you learn it

Fick mitt nya schema idag. Jag är inte nöjd tjej. Ynka 14 timmar i veckan och vissa veckor ännu mindre. Känns inte helt okej. Jaja, ni tänker väl ungefär såhär: var glad att du har ett jobb i alla fall.
Och jag är faktiskt glad att jag har ett...men från att ha jobbat ca 6 dagar i veckan i över 2 månader nu så blir det en enorm omställning för min del. Jag kommer få alldeles för mycket fritid, vad ska jag hitta på då? Hur ska jag fördriva alla dagar av ensamhet och uttråkning? Men skitsamma, det ändå bara ytterligare ett i-lands problem. Jag får väl helt enkelt ta mig i kragen och börja stor träna. Ja, det är vad jag ska. Jag ska bli så jäkla slim så det finns inte. För jag har ju faktiskt inget bättre för mig.

Det var allt gott folk!

xoxo N

My pearl

Segene









Saknar min lilla pålle nåt så enormt!

xoxo N

Make my day

Vanlig dag på jobbet med extremt dålig slutkassa. Har aldrig varit med om maken. Men men över till något helt annat. Jag hatar skavsår, speciellt såna som bara blir värre och värre tills halva foten är uppsvullen. Såret ser ju inte direkt bra ut så jag om är klyftig tog 85% handsprit o hällde i det. Jäklar vad det svider. Men rent blir det i alla fall. Det kan man inte säga nåt om.

Börjar 14:00 imorgon. Naaaaajs!


Nu: laga mat lagom tills mannen kommer hem =)


xoxo N

Hemlängtan

Så är det...jag har dunder hemlängtan. Jag vill hem till familjen, och mamma som kan stoppa om mig när jag ska sova. Det är faktiskt fortfarande mysigt även fast man är vuxen. Så det så. Jag saknar dom bästa vännerna och vårat cafe. Jag saknar staden. Man kan nästan säga att jag saknar mig. För allt det där är ju just jag. Jag saknar att leva rövare, jag saknar mysiga hemma kvällar med älsklings syster. Och jag saknar dig Demie. För gud vet hur jag hade klarat av det här Stockhoms livet utan dig. 
 
Så kort och gott kan vi säga så här:

Jag längtar tills jag får mitt nya schema så att jag kan planera en tripp till karlstad!

Nu ska jag däremot planera för att lägga mig i ett varmt och skönt bad (och raka benen, för det är ju bara 2 mån sen sist) hahahah. USCH!

God natt my people

xoxo N

Relax, take it slow

You don't need to be perfect, love. As long as you are willing too learn.

Jobb idag, hyffsat lugnt och lagom tråkigt. Solen har gassat för fullt och vad gör jag då? Jo, jag jobbar inomhus. Hur drygt är inte det på en skala. Men i alla fall. Slutade klockan 4 och var hemma runt halv 5. Och så bar det av ner till bryggan för att ta en liten fika i solen. Det var skönt, ett tag. Tills solen kom på att den inte ville värma längre. Då gick vi hem. Men nöjda i alla fall =) Älsklingen lagar mat nu. Entrecote och pommes med sås blir det ikväll. Mumsigt!

Längtar hem till karlstad. Men vet inte riktigt när jag har tid att sticka iväg. Får det nya schemat på onsdag. Vi får se. Jag hoppas i alla fall att jag får tid inom den närmsta framtiden. Då ska Bentley få följa med och träffa alla kissarna hemma hos Mami. Nitro och han kommer att bli oskiljbara. Mysigt!

Nu borde jag nog hjälpa putte-fnask med maten innan han blir gubbgrinig :P

xoxo N


Antingen är du fett vig eller så är du bög

Ja, det var en av kvällens klockrenaste kommentarer igår. Vad den syftar på kan man ju suga lite på. Vid det här laget borde ni ha fått en hum om det i alla fall. Men i alla fall, vi hade en trevlig kväll hemma hos Elins pojkvän Simon med smått och gott blandat folk. käkade och påbörjade minst 5 spel innan alla tappade intresset. Jag har aldrig någonsin varit med om att nån har tappat intresset för ölspelet en party kväll. Men så blev det och så var det. Jag kan säga att jag är glad att jag inte drack alltför mycket igår, vilket betyder att jag faktiskt är en normal människa idag. Kom hem så tidigt som klockan 00.30 inatt. Helt okej tid även fast jag hade önskat att det hade gått en buss något senare.

See you later alligator

xoxo N

RSS 2.0