Säng/soff läge

Kommer nog bli söngliggandes hela veckan. Har åkt på en riktigt dunderförkylning med feber och allt (nej inte grisinfluensa) VANLIG förkylning :P Men tillräckligt illa i alla fall. Och inte nog med det, har suttit på röntgen och akuten med mamma hela  dagen. Hon slet av ett ligament i foten när hon va ute och sprang i morse. Usch usch....det kommer läka inom 3-4 veckor...så alltså får jag ta handd om mig själv när jag är sjuker. Och Patrik har förbjudit mig att komma hem så länge jag är sjuk, gud nåde om han skulle bli sjuk hahha.

Nej nu blir det Scrubs och tycka synd om mig själv.

God natt

xoxo N


Sjuker

Har vart hos Demie på lillerud i några dagar och har därför inte bloggat något. Idag fyllde mamma och lucas år...massa folk, massa mat och glass och en jäkla massa leksaker som han fick i present som allihop av någon anledning gav ifrån sig ett jäkla oväsen. Härligt, som att det inte är tillräckligt mycket ljud som det är hemma :P
Håller på att bli rejält sjuk också, känns som om jag har taggtråd i halsen när jag sväljer...dröjer väl inte innan snuvan kommer antar jag. Har till och med klippt hela gräsmattan här hemma idag...och den är inte särskilt liten...så jag har fått fin fina vattenblåsor i händerna, inte alltför skönt. Imorgon ska jag inte göra ett dugg, ligga hemma och tycka synd om mig själv...man får göra det när man är sjuk. Saknar Patrik men vet fortfarande inte riktigt när det bär av hem till storstaden igen (jaja okej host host Salem då, rutten förort) men fortfarande i sthlms län hahahah.
Bäst att sova nu snart, inte för att jag är direkt trött men halsontet tar livet av mig (inte bokstavligt talat) men det känns banne mig så!

Sov gott allesammans!

xoxo N

Trötter

Vaknade för typ 1 timme sedan...men är fortfarande jätte trött. Underligt det där. Var hos frisören igår och är super nöjd med resultatet.
Var och lämnade hästen hos den nya fodervärden i lördags, hon krånglade lite när hon skulle lastas, något hon aldig brukar göra men men. Fodervärdarna bor mitt ute på vischan med en super stor hage och ett ljusaste stall jag sett i hel mitt liv, super högt i tak och stora fina fönster i hela stallet, Segene kommer att bli en riktig prinsessa på ärten. Hon har sällskap av 2 små shetlands ponnyer, hon tyckte dom var lite jobbiga när de hängde efter henne i hagen, och helt plötligt förvandlades hon till en dressyr häst och showade som tusan. Känns riktigt bra nu. Nu får vi bara hoppas att den där dumma nerven som ligger i kläm i ryggen fixar sig snart. Har lagt upp ett stretching schema med promenadere som dom ska följa i ett par veckor, sen börjar deras prövotid. Vet dock att de redan är helt förälskade i henne, speciellt deras dotter (hon är väl ca 11 år)....hon sprang ut till hagen för att hälsa på Sigge =)

Idag blir det lugnt tror jag....är ju fint väder så blir väl att lägga sig och lapa lite sol på gräsmattan =)

ha en bra dag allesammans

xoxo N

Nattprat

Sitter i soffan hemma hos mamma, syster har redan somnat här i soffan.
Har gjort lite namn efterforskningar på mitt namn och upptäckte en del intressant. Nathalie kommer ursprunligen från Natalia som härstammar från romartiden och det latiska språket och som betyder jesu födelsedag....men i alla fall så började Natalia användas efter att Saint Adrian och Natalia of Nicomedia helgonförklarades. Coolt i vilket fall!
Hittade massa symboler kopplade till dem, skulle kunna bli en grym tatuering (är dock inte religiös, men tycker att religiösa motiv kan vara grymt snyggt).


 Saint Natalia of Nicomedia


God natt!

Snutta sött // N


 

Pippi på hund

 Super gullig hund säng från Ikea 99 kr, höjd 41 cm

Beige/rosa madrass till hund med tass på. Från Rusta

Första hjälpen kit, ett måste

Matskål i rostfrit stål från Ikea 29 kr/st med en krona i botten av skålen


 Världens sötaste hund.....hittade honom på en adoptions organisation.....Host host Patrik..tidig julklapp tack! ;)

På måndag det blir frisören...det ser jag fram emot  =)

Trevlig helg!

xoxo N

Uppdatering

Segene åker redan nu på lördag....såååå skönt. Står i kontraktet att det är de nuvarande fodervärdarna som ska köra men vi orkar inte bråka mer med dom...de är alldeles för inkompetenta, litar inte på att jag får hem hästen helskodd om dom kör. Så vi hämtar henne själva. Härligt att allt är över nu..!
Så idag har det blivit utrensning av alla hästgrejjer och massa täckes tvätt. Känns som om livet börjar rulla på igen.
På lördag blir det ut på Scores uteservering och fira min seger med Demie and the gang. Great!

Åter kommer imorgon...med lite jag vill ha saker till hund

god natt allesammans

xoxo N

Jaaaaaaaaaaaa

Spekulanten ringde idag och sa att hon jätte gärna ville ta Segene, så ikväll ska vi ringa upp och bestämma dag när hon ska åka. Först så ska dem ha henne på prov, vet inte riktigt hur länge, beror mycket på hur Segens rygg mår. (För er som inte vet har hon rullat sig i hagen och fått en nerv i kläm i ryggen). Men det är inte direkt något allvarligt, lite streching, massage och promenader i skog och mark borde göra susen.  Det tror jag på. Ska ut i förrådet idag och rensa all hennes utrustning. Goda nyheter idag alltså, allt känns plötsligt mycket lättare.

Snart får jag åka hem tiil Sthlm igen, skönt!

Have a beautiful day!

xoxo N

Ingen ork

Har ingen ork och lust att göra någonting just nu....är så trött på fodervärdarna som hela tiden bråkar om allt och inget och har såklart inte rätt på någon punkt. Vi var där igår och hälsade på Segene med en spekulant....och tog med all min utrustning hem. Då skulle dem såklart bråka om utrustningen med....som dem inte har någon som helst rätt till. Har aldrig sett maken till kontraktsbrott någonsin (dem är redan uppe på 2 punkter och alldeles säkert snart 3). Förstår inte hur dem orkar...dem kan aldrig vinna i en rättegång för dem har ingenting att komma med. Undrar vems sida lagen står på i det här fallet? Deras (som har brutit mot kontraktet ett antal gånger och som har hotat och gjort personliga påhopp via sms) eller våran sida..ägarnas som hela tiden har varit toleranta och följt kontraktet till punkt och pricka. Det enda som gör allt det här uthärdlig är att jag vet att vi har rätt. Ni kan nog förstå att jag är arg och frusterad just nu. Vill bara att allt ska vara över. Hoppas verkligen att spekulanten vill förbarma sig över min lilla prinsessa. Skulle också vilja varna allt hästfolk för den här familjen, men lämnar inte ut deras namn. Jag ägnar mig inte åt pajkastning. Men det kliar i fingrarna kan jag lova!
Det finns verkligen folk till allt.....många av dem vet inte ens vad ett kontrakt är och vad det innebär...verkar inte heller vara läskunniga (korrekta ordet är analfabeter).
Kan trösta mig med att jag har så många på våran sida.
Tillsammans är vi oslagbara

Nu över till något lite trevligare...

Ska förhoppningsvis snart till frisören och göra en liten makeover...blir en välbehövlig klippning och en färgning. Då undrar ni säkert vilken färg? Ja det blir en överasskning...bild kommer läggas upp när det är gjort. Jag lovar.
Är dessutom super glad för Demies skull som äntligen har hittat en toppen kille . Det förtjänar du tusen gånger om hjärtat!
Älskar dig över allt annat...bättre vän finns inte!

xoxo N

Cesar Millan

Förmodligen världens bästa och skickliga hundperson. Har följt hans program några dagar i rad nu och är djupt imponerad av hans sätt att hantera hundar i vårat samhälle som är mer eller mindre missanpassade, eller så pass bortskämda att de har blivit en fara för sin omgivning. Har också märkt att många av de hundar som är med i programmet inte är stora och farliga kamphundar såsom rottweiler, amstaff eller pitbull (samt liknande raser) utan de som är som mest aggressiva är de små golvmopparna...tex chihuahua, yorkshire terrier samt andra små raser. Känns som att det borde få folk att ta tillbaka sina fördomar gentemot de större raserna och som därmed har sämre rykte. Tråkigt tycker jag, att man drar alla hundar efter ett streck. Men tack och lov så finns det människor som Cesar som kan öka folks förståelse för hundars beteende och visar att en hunds "problem" i 99 % av fallen beror på ägaren själv. Cesar har även gett ut en bok som heter "Cesar och hans hundar. Naturliga lösningar på vanliga hundproblem". Den står högt på önskelistan just nu och jag hoppas att jag en dag åtminstone blir hälften så duktig som honom.. Det behövs fler som han i världen.




Cesar millan & "the pack"

Min nya idol!

xoxo N

Vill ha dille

Har verkligen fått dille på att jag vill ha allt möjligt....hund, mountain bike, en helt ny garderob full med dyra designer skor & kläder...ganska ouppnåeligt....en ny frisyr samt ny hårfärg....mer tatueringar.. och ett jobb!
Ingen dålig lista känner jag. Så för tillfället får jag nöja mig med en filmkväll med chips o dipp tillsammans med syster. Men i höst när jag fått ett jobb...då blir det hund direkt...cykel är nog förhoppningsvis fixat inom en snar framtid.
Men tills dess kommer bilder på hundraser jag älskar eller som är lite häftiga.

  Rottweiler en av världens finaste hundraser enligt mig. Står högst på önskelistan!

 Mops..fawn,,,riktigt cool hund och riktigt ful...men det är det som är hela charmen..den är så ful att den blir riktigt sööt. Gosse hund.


 Riktigt cool dödskalle....kanske en blivande tatuering? Spansk och en symbol för de dödas dag..där bortgångna hyllas och blir ihågkomna.

Nej nu blir det snart Snuten i Hollywood 2 på 4:an 21.15.....Kul =) !

xoxo N


18:35

Ljuvliga sommar värme.....älskar den!
Var ute me en kompis på sjön nästaan hela dagen igår med hans båt.  Vågad mig till och med på ett dopp, inte överdrivet skönt....men får passa på innan sommaren tar slut. Är ensam hemma i huset...mor är i oslo och hälsar på sin bror....så nu är det bara jag, katterna, syrran och hennes kille här i huset. Blir en relativt lugn helg.....hamnfestivalen är i full gång me känner mig inte så taggad. Så blir väl att ut o glida med bilnördarna i kväll...och imorgon är det grillfest hos ida...300 meter från mitt hus....lagom avstånd tycker jag  =)
Annars händer det inte så mycket.....vet inte hur länge jag blir kvar i karlstad.....hoppas det inte blir alltför länge....saknar min patrik!
Kanske blir västkusten nu å torsdag-söndag me mommo o moffa o syrran o hennes kille Tony. Men får se om jag orkar med det :P släkten kan ju vara lite krävande som nog de flesta vet.

Nej, nu håller huvdvärken på att ta kål på mig. Pallar inte mer dator idag.
 
Men ha det bra allesammans! =)

xoxo N

RSS 2.0