Sommar känslor

Sitter på balkongen här uppe i betongdjungeln Sthlm och längtar hem till Karlstad....alla stränder, mammas gräsmatta...alla vänner och framförallt min älskade lilla häst. Äkta sommar finns i Värmland. Känns som om jag slösar bort hela sommaren här. Just nu vill jag bara ligga vid en strand med mina närmsta vänner och steka och sen gå ut till en härlig ute servering en varm sommar kväll. Måste ta mig till Karlstad snarast möjligt.....har god lust att spendera hela Augusti där.....umgås med min familj som jag älskar över allt annat..... Mamma, Oliver , Lucas och sist men allra bäst Angelica...världens underbaraste syster. Och Demie.....saknar våra heldagar på stan och våra soja lattes på Waynes med allt som hör en sån dag till....det är lycka på hög nivå. Du är världens bästa vän och det kommer du alltid att vara. Skönt att veta att man har en sån vän som man kan lita på till 100 %....och som alltid kan få mig att le även fast livet känns totalt hopplöst.

I Hope I see Ya all soon!

xoxo N

Gotland

Nu drar jag, Patrik, Micke & Elin till Gotland om 1 dag, där kommer vi vara i 1 vecka i ett hus utan dusch, el å ja...jag hoppas verkligen det finns en vanlig toalett..pallar inte äckliga dass/mulltoa...usch. Hoppas vädret blir bra också så att man kan passa på att ta årets första dopp. Troligtvis det sista också om jag känner mig själv rätt, badkruka som jag är. Har insett att det inte är alltför mycket kvar av sommaren......hur kan det gå så fort?
I alla fall...har eventuellt ett jobb på G från och med augusti-september....i Norge på en oljerigg som brandsäkerhets chef... härliga 250 kr/timmen.......vilket kommer bli sammanlagt 40 000 innan skatt om inte mer.....har bara räknat på 8 timmar/dag men kan lika gärna bli 12 timmar/dag. Så det hoppas jag på att jag får. Kan jag äntligen köpa en hund i höst.
Idag har vi 25 grader och sol här i lilla Salem......vet inte vad vi ska hitta på, men vägrar att sitta inne hela dagen i alla fall. Känns som om man har slösat bort sommaren tillräckligt redan.

Have a beautiful day!

xoxo N

Sommar slarveri

Nu har det lyckats gått ett bra tag sen jag bloggade...IGEN. Förstår inte hur jag lyckas.....skyller på sommaren och värmen. Demie har vart hos mig i ca 1 vecka nu....det har vart trevligt, vi har vart på 25-års kalas och gottat oss och haft det allmänt trevligt. Ska åka hem till henne i slutet av denna veckan nu, ska följa med henne på tävling på lördag som en extra hjälpande hand. Ska bli ganska roligt....handlar ju trots allt om hästar, kan ju hända att ja blir lite avis eftersom jag själv e så grymt sugen på att rida. Men men....har hemlängtan till karlstad, igen, trots att ja precis kom hem därifrån. Men det finns inget som slår Karlstad på sommaren.....älskar staden och dess alla uteserveringar. Sthlm är inget för mig har jag insett. En gång värmlänning.....alltid värmlänning.
Nej nu har jag inget mer att skriva plus att jag har ont i benen.....har nämligen inget data bord hemma eftersom vi håller på och arrangerar om lite så jag sitter på golvet nu. Inte särskilt skönt eller bekvämt.

Ha det great!

xoxo N

RSS 2.0