I'm burning

Så trött så trött. Jobbar dygnet runt...minst 10 timmars pass varje dag...och har 8 dagar kvar att jobba innan jag blir ledig. Då blir det Karlstad i 8 dagar...vila vila vila!
6-13 september...det är efterlängtat.

Näh, jag är ledsen

Jag orkar verkligen inte skriva mer...ska lägga mig och däcka i sängen nu

Natti natti

xoxo N

Dagens eskapad

Nu ska ni få läsa något märkligt och kanske fullkomligt galet.
För idag kommer det inte bli några kloka ord.
Just nu så borras det i alla lägenheter i vårat område, för det ska dras in några sors Telia kablar. Fråga mig inte varför för jag har inte den blekaste!
Men i alla fall...
Förra veckan så fick vi en lapp om att idag så skulle dom in i våran lägenhet och borra. Till saken hör den att Bentley är livrädd för ljudet och han är precis nyopererad och får då inte utsättas för stress. Klockan 07:30 imorse kom dom och knackade på dörren. Självklart öppnade jag inte. Alltså måste jag ju ta mig ut utan att dom märker det för en dikussion med dom på morgon kvisten var jag minsann inte på humör för. Så min första tanke var att smita ut när de inte var i närheten och kunde se mig. Men den planen gick ganska snabbt i stöpet eftersom det visade sig att dom var i lägenheten mitt emot oss och dörren stod öppen in dit. Så då tänkte jag: jaha nu då?
Det började bli ganska stressigt eftersom jag faktiskt skulle till jobbet, så jag väcker Patrik och frågar vad F*n jag ska göra. Och han säger: Jamen, då får du ju hoppa ut genom balkongen (vi bor på bottenvåningen).
Sagt och gjort. Jag smet ut via balkongen. Kom till bussen i tid för att sedan inse att mitt busskort ligger i den andra jackan. Fick springa hem, ringa Patrik och be honom ge mig kortet via balkongen. Missar bussen och får gå 1,5 km ner till pendeltåget...

Och det mina vänner var dagens Walk Of Shame !

xoxo N

Det ouppnåeliga

Varför vill vi alltid ha det vi inte kan få?

Äventyr, rikedom, hoper med filmstjärne snygga hunkar som krestar kring oss, evigt liv, bättre kropp/utseende. Mer och bättre helt enkelt. Det blir så tydligt när man kollar på någon bra film och ser dom där snygga killarna som bara är to die for.
Är det ett resultat av ett stillstående liv, bristen på spänning. Eller hör det bara till människans natur att aldrig vara helt nöjd?
Varför kan man inte bara vara nöjd med det man har istället för att hela tiden söka efter någonting bättre?
Är gräset verkligen så mycket grönare på andra sidan?
Intalar vi oss det bara för att kunna känna hopp när allt annat verkar rämna?
För att hela tiden söka efter något bättre kan i slutändan få oss att missa det vi har framför näsan.

Finns det alltid något bättre eller borde vi nöja oss med det vi har?

Är det mängden av det man har som definierar lycka?

xoxo N

Sex and the city-chism

Vad gör en person till fashionista?

Räcker det att man älskar kläder, skor och accesoarer. Eller måste man följa Sex and the city slaviskt, hellre läsa Vogue än att äta lunch och ha en walk in closet full av det allra senaste för att kunna räknas som fashionista? Är en fashionista en som började med SATC och utvecklades tack vare serien. Eller är det så enkelt att det bor en liten fashionista i oss alla, men att inte alla utnyttjar den delen av sig själva. Man kan fråga sig om inte kärleken till kläder, skor och accesoarer egentligen gör oss till fetischister?!
Vilken kvinna skulle inte vilja att garderoben bestod av : D&G, Versace, Chanel, Fendi, Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Dior och Prada för att nämna några? Vem skulle inte vilja leva livet som Carrie och tjejerna i Sex and the city?
Som vi alla vet så är inte Sverige någon direkt mode metropol. Jag menar, vart är alla stora modeshower och D&G-Prada-Chanel butiker?
Eller så måste vi erkänna att vi lever i helt fel land.

New York...New York

Jag erkänner i alla fall nu...

I have been SATC-ifierad. Lång ifrån SATISFIED

xoxo N

När är det okej?

När är det egentligen okej att släppa ut sina "vuxna" barn ur boet och låta dem utforska världen på egen hand? Enligt svensk lag så klassas vi som vuxna (myndiga) vid 18 års ålder, då ska vi alltså vara kloka nog att kunna fatta egna beslut, framförallt rätt beslut. Men hur många är egentligen mogna nog att stå på egna ben? Borde verkligen föräldrarna låta oss göra vad vi vill när vi är vuxna och vaccinerade (klara med skolan)? För att göra vad man vill brukar inte resultera i kloka beslut. Kan inte föräldrarna hindra oss från att göra sådant som de redan vet kommer bli ett misstag och förebygga huvudvärken som blir av misstaget?
Ta till exempel beslutet att flytta 30 mil hemifrån vid 19 års ålder. Vet man verkligen vad man vill med livet då? Om föräldern vet att sitt "vuxna" barn kommer att ångra sig så småningom, varför inte stoppa det innan något misstag görs? Skulle inte alla bli lyckligare då?
Kanske är det bara vissa av oss som skulle behöva kopplet på lite längre. I alla fall om man utgår ifrån teorin att de som är impulsiva och spontana av naturen är benägna att göra fler misstag. Eller är bara misstag ett sätt att göra oss ödmjuka och kloka? Så att vi så småningom kommer att bli välanpassade vuxna i världen vi lever i...

Men fortfarande, någon måtta får det vara....kom igen nu föräldrarna ta till med hårdhanskarna för en gångs skull!

xoxo N

A womans rights

Idag kom äntligen mitt paket ifrån H&M med sjal och jumpsuit. Båda är keepers. Tror faktiskt att jag ska inviga jumpsuiten redan imorgon till jobbet =)
Annars så har jag varit ledig idag, haft det fruktansvärt tråkigt. Är dock nyduschad nu så jag känner mig åtminstone som en människa igen. Förövrigt så kan jag säga att jag längtar tills min lön kommer, då ska jag och underbaraste Démie boka biljetter till Globen Horseshow och så kanske det blir lite shopping. Måste åtminstone inhandla ett par gummistövlar...och en höst jacka...och en vinter jacka och antagligen någonting mer. Jag började som shoe-a-holic men har nog övergått till shop-a-holic nu. But what can I say...It's a womans rights =)
Sörjer att jag bara har 4 avsnitt kvar på min Sex And The City box nu. Vad ska jag nu göra när jag kommer hem från jobbet varje kväll?

Det är inte lätt att vara värmlänning i Stockholm det säger jag bara

STACKARS ASKUNGEN

xoxo N

Clog and want- omania

En väldigt klok kvinna sa en gång : I like my money where I can see them - hanging in my closet!

- Carrie Bradshaw

Här kommer lite bilder på saker jag har och vill ha =)

 Super fin från Ellos för 599 kr, den vill jag ha =)


Såå fina och såå sköna, blir att köpa dem vid nästa lön 599 kr

Och dom här har jag =)

Skönaste skor jag någonsin ägt tror jag. Kärlek!

 Nyaste förvärvet, inte använt dom än men me lijkeee =)



Scarf - SvartSjal beställd från H&M arriving any day now =)

Byxdress - Ljus gråbrunThis too =) Mys dress för hemma kvällar =)





På tal om allt och inget så har min lilla bebis Bentley varit hos fröken veterinär idag. Vi trodde att han hade fått någon sorts urinvägs infektion, så dom fick ge honom lugnande för han var på tok omöjlig att få ett blodprov ifrån. Men proverna var bara bra. Men nu har vi fått en tid för kastrering, vaccinerg och id märkning den 17/8. Stackars min lilla kisse var helt groggy, men nu mår han bra, röjjer som vanligt. Ska köpa dyrt veterinär foder till honom nu också eftersom han tenderar till att få problem med urinvägarna så det blir specialfoder för honom. Billigt och bra..... det kan man kalla zta zta uhhh. Plånbok not lijkee!

Nu ska jag tvätta bort mitt smink för att bädda ner mig med katten och kolla Sex and the city!

xoxo N

Bad blogger

Har varit sådär dålig på att blogga nu igen. Men är så himla mycket jobb och andra stress moment i mitt liv just nu, så jag orkar liksom inte riktigt anstränga mig. Hästen ligger ute på annons och är nu till salu det känns inte alls bra egentligen då jag inte vill att hon ska vara med någon annan än mig...för som så många hästägare är jag starkt övertygad om att den som kan sköta Segene allra bäst är enbart jag.Därför känns det jobbigt att sälja henne för att sedan inte har något att säga till om eller bestämma om längre...tappar liksom kontrollen är situationen då. It breaks my heart. För jag vet vad det finns för hästfolk där ute som inte borde få kalla sig hästfolk...tänk om hon hamnar hos någon sån....en som verkar vara toppen bra i början för att sedan fördärva och förstöra, ödelägga. It gives me chills down my spine. Alltid dessa dilemman. Hur mycket jag än vill ha henne kvar hos mig föralltid så kan jag inte det, jag är inte rik och jag har ingen egen häst gård. Hade jag vart och haft det så hade saken varit biff. Men nu är jag bara ännu en i raden på maktlösa kommande x-ägare. Tragiskt, sorgligt...? You bet it is.
Så nu vet ni varför mitt bloggande kommer vara fortsatt dåligt.... mitt hjärta trillar sakta men säkert isär i hundra miljoner trasiga små bitar.

xoxo N

RSS 2.0