Vinter dagar

Nu sitter man här hemma i köket i Skattkärr och försöker komma på nåt vettigt att blogga om. Det händer inte  så mycket just nu....solen skiner och backen är helt täckt med snö. Får nästan lite lust att kasta sig ut i snön....men jag känner inte riktigt för att busa ensam. Ska ut i förrådet sen och leta upp lite grejjer som jag vill ha med mig till sthlm. Just nu funderar jag på möjligheten att åka in till stan och fika på Waynes....igen...men vet inte vem som ska bli mitt offer å följa med. Demie kanske :P hahahah fast hon gör det ju faktiskt frivilligt! fast hon kanske har fullt upp med hästarna och jourpass :(
Ja, det löser sig väl. Men nu ska jag ta en välbehövlig dusch och sen så ska jag ta tag i min dag.

//N

Staden dag

Idag har man varit på stan sen kl 13.00....känner mig lite mör i kroppen. Har träffat massa folk jag känner. Men var där med Demie o Pirre..har haft d riktigt mysigt å fikat på waynes =) Tänkte köpa ett par ursnygga jeans från Gina Tricot men dom var såklart slutsålda och skulle inte komma in igen föränns nån gång i mars..och jag orkar inte vänta så länge..så det blev ett helt okej par Replay jeans från JC istället. Är lite frusterad..fick lönen idag & den suger verkligen. Hoppas jag får ett bättre jobb snart.
Syrran är på bio nu med sin kille och kollar på Benjamin Buttons otroliga liv....vad orättvist..jag vill också se den!!!!

Nej, nu blir det till att lägga sig och läsa lite...är så himla trött. Vem hade trott att shopping var så jobbigt.

Puss N

Vinterland

Nu är man hemma i karlstad....fick en chock när jag klev av tåget och insåg att det var en jävla massa snö här nere. Fast glad blev jag ju såklart också...det innebär pulka åkning, snöbolls krig och andra fåniigheter =)
Har redan hunnit med att åka pulka efter bil på det nedlagda flygfältet här i karlstad...gick sådär...det gick lite wobbligt, hade vart bättre om snön var bättre packad. Så nu har jag blåmärken över hela ryggen, men nöjd är jag i alla fall.

Idag så ska jag till universitetet och ta en fika med åsa, ska bli trevligt att se ett bekant ansikte. På onsdag så blir det till stan och shoppa lite nya kläder.....har hittat ett par så grymt snygga ljusa stuprörsjeans från gina tricot..dom måste jag bara ha. Sen så är det lite annat smått och gott som måste inhandlas. Demie ska med mig så ska vi ta våran obligatoriska fika på Waynes =)

Ikväll får vi besök av lite släkt som ska fira mig och syrran eftersom i har fyllt år...jag förstår inte riktigt meningen med det. Men vill dom ge mig presenter så inte mig emot =) Pengar vore ju inte helt fel eftersom min lön inte är nåt att hurra över.. men det är ju lite pengar iaf. Igår var vi och firade min syster i sunne lite och hon hade bakat en riktigt smaskig tårta. Applåd!

Imorse så blev jag väckt att Nitro och syrrans katt baileys som bråkade hej vilt....I MIN SÄNG!  Då var inte klockan mer än lite över halv 10.....härligt värre. Jäkla katter.

Nu ska jag sluta babbla och återkomma imorgon.

Grattis!!

Grattis på 17 års dagen syrran, hoppas du får en toppen bra dag och roliga presenter. Vi syns i helgen. Älskar dig <3

Ingen bra dag

Har ingen större lust att blogga idag egentligen. Är trött på det mesta och har inte riktigt orken att fixa till det heller. Måste hitta nytt jobb..inte det lättaste, känner att jag tar vad som helst just nu. Inte ens något så enkelt som maränger gick att få bra idag....det är inte min dag. Det enda jag vill är att ligga under täcket med en bra film och nåt gott att äta...men inte ens det kan jag fixa. Sorgligt!

Hoppas att ni har det bättre än mig just nu

Söt Sug!

Åhhh vad jag är godis sugen idag......på Snickers...Marabou mjölkchoklad, Cremia di mascarpone glass....Polly...Chips...Pop corn...jag blir seriöst totalt galen snart. Å då tänker säkert ni, ja men gå å köp då!
Men här kommer bomben.....det går inte eftersom jag inte får min dumma lön föränns den 25 FEb....tänk att den inte kan snabba sig lite granna. Här sitter man och är desperat. Tänk vad livet är hårt ibland. Bara att bita ihop.

Tackar än en gång TV4 för House och That's 70's Show......och speciellt idag när en ny säsong av House startar klockan 21 ikväll. Can't wait!

Har sovit jätte gott inatt.....fick vakna upp på normalt sätt idag. Och inte av Patrik som drar en snuskig strumpa i ansiktet på mig (just när han gjorde det så drömde jag att det var en katt som strök sig mot mitt ansikte) ruskig upptäckt att vakna och upptäcka en strumpa. En vacker dag kommer han få igen!

Nu ska jag sätta på lite kaffe för jag får besök av Matti.....slår väl på nån film eller nåt.

Ha dä gött, som det heter på extremt ful värmländska

That was it

Ja nu har ännu en helg kommit och gått. Demie har varit här och vi har haft det super mysigt. Vi har hunnit med att åka polisbil samt besöka polisernas egna lilla fikarum i södertälje. Ovant att vara i samma rum som massa uniformerade grabbs. Men kul har vi haft.
 Alla hjärtans dag har varit här på sitt årliga besök också. Jag fick världens finaste bukett av min älskling och Demie blev inte bortglömd hon heller för hon fick minsann en rosa Ros =) av Patrik såklart, var faktiskt väldigt omtänksamt av honom. Vi har kollat på Twilight i helgen (som jag säkert har sett sisådär 7 gånger nu). Men den är fortfarande lika underbar och jag kommer aldrig tröttna på den filmen. Vi har druckit lite vin, ätit massa godis och ännu mer pop corn. Så just idag så känner man att man inte alls har varit så nyttig i helgen som man kanske borde vara.

Just nu snöar det för fulla muggar..jag som hade hoppats på att våren skulle vara på intågande. Men nej då. Till helgen blir det besök i karlstad för att fira min syster som fyller år. Ska bli kul att träffa min lilla Nitro också, tro det eller ej men jag saknar den lilla Kattastrofen.

Jag har kommit fram till två saker den senaste veckan.  Så fort jag får råd så ska jag skaffa ett medlemskort på Medley och börja träna boxning och så ska jag skaffa mig en liten cross att leka med. Jag försökte få Patrik att inse att det faktiskt går att ha en rosa cross men han gav inte med sig så det får bli en svart med rosa handtag istället och en svart hjälm med en rosa blomma på.  Det här med kompromisser är bra med tanke på att jag aldrig kommer att hålla på att skruva på den för det får han äran att göra =)  Ska faktiskt bli riktigt kul...synd bara att det var år och dar sen jag körde så det första jag gör är väl att slå halvt om halvt ihjäl mig.

Nej, nog med massa pladder. Nu blir det att äta nåt gott!

Sail Way

Känner att den låten passar väldigt bra till mitt humör idag. Och till vädret med faktiskt. För er som inte vet vilken låt jag pratar om så kommer det här: Alejandro Fuentes - Sail away.

Sail away with me honey, I put my heart in your hands...ja, den meningen beskriver väldigt mycket som jag känner just nu. Kanske inte segla bokstavligt talat, men försvinna iväg för ett tag. Vi behöver det. Jag behöver det.

Patrik är inte hemma, är iväg på nån sorts fånig friksvårds dag med sitt jobb..han kommer väl vara hemma runt 14:00 igen. Han är ledig idag, så får se vad vi hittar på. Inte särskilt mycket i vanlig ordning antar jag. Men jag ser fram emot imorgon när min lilla älskade fnitter Demie kommer. Ska bli så himla kul.

Jag har insett att mitt hår är i stort behov av en klippning, men det tar emot att klippa av det när jag äntligen börjar få nån längd på det. Vilket dilemma alltså =P

Undrar om det finns nåt annat att gnälla över nu när jag ändå är igång. Fast jag kan ju dela ut dagens ris & ros.

Dagens ris går till vårat kylskåp, varför finns det inte kylskåp som fyller på sig själva när det börja gapa tomt?

Dagens rosor går till TV4 för att dom varje dag Måndag-Fredag visar avsnitt av House och That's 70's Show, min höjdpunkt på dagen!

Puss Nathalie

Ett gott skratt

Ja för er i alla fall. I helgen har jag som sagt jobbat...har hänt en hel del. Snön töade bort och sen frös det på så att vi fick en skridsko bana över hela gården, både jag och hästarna har lekt bambi på hal is. Jag har nära på fått 700 kg fet dräktig häst över mig. Hon skulle absolut stegra sig hela vägen in till hagen, helst med hovarna rakt ovanför mitt huvud, tack ska du ha *Ipanema ditt feta troll.
Sen så lagade jag amerikanska pannkakor igår. Hade bestämt mig för att ha hackade cashew nötter i smeten. Hittade inte rivjärnet så då kom mamma med den fina iden att jag skulle hacka dom med kniv?! Hon om någon borde känna mig och veta att det inte är en bra ide, men sagt och gjort, jag använde kniven och skar bort halva finger toppen från min tumme på köpet. Åh jag vet, hacka nötter inte fingrar, men lättare sagt än gjort. Sen så när alla nötter var färdig hackade så skulle ja flytta på skålen....vad tror ni händer? Självklart så lyckas jag hälla ut halva skålen på golvet, bara att plocka fram dammsugaren. Snacka bortkastat arbete :P Sen så skulle jag ju steka pannkakorna och glömde att spisen stog på 6:an så jag brände säkert dom 5 första innan jag kom på vad fan ja höll på med. Åh precis när det känns som om allt flyter på rätt bra....så vänder jag en pannkaka som landar i en extra stor pöl med kokande puttrande margarin som i sin tur sprätter över hela min hand.....så nu har jag både knivskador och brännskador på en och samma hand. Mycket vackert!!!  Patriks bror var här för övrigt när jag lagade maten och han skrattade gott åt mig.
Men jag kan säga att pannkakorna smakade bra till slut. Och vi tillbringade resten av kvällen med att äta salt & vinäger chips från Estrella och titta på Eurotrip =)

Tack och hej från mig, krigsveteranen!

Neeeeej!

Imorgon kväll så åker jag till jobbet igen då, ska jobba hela helgen. Känns ju lite surt med tanke på att Patrik är ledig den här helgen....Känner inte alls för att sitta där ute mitt i ingenmans land utan tv och utan mottagning till mobilen. Det suger åt helvete faktiskt. Vill inte vill inte vill inte, det är fan inte ens värt det för den där jäkla skit lönen jag har. Blir bara frustrerad när jag tänker på att jag måste åka hemifrån och sova borta flera jävla nätter. Ibland önskar jag att jag vore en struts så att jag bara kunde sticka huvudet i marken och stänga hela jävla världen ute. Skulle visserligen funka med att vara vilket djur som helst, fatta skönt att ha ett helt jälva bekymmerslöst fucking jävla liv. Att inte behöva tänka på någon annan än sig själv. Jag känner mig inte det minsta positiv idag....kanske kan det bero på att jag inte har sovit nåt alls inatt, kanske kan det bero på att allt det här med jobbet bara ger mig panik ångest. Jag vill ha ett jobb där jag får komma hem efter en arbetsdag till mitt eget....och inte komma in till en tyst,liten tråkig jävla friggebod. Jag vill inte mer. Jag måste verkligen hitta ett nytt jobb.

Nu ska jag sluta gnälla, för det verkar vara det enda som jag kan åstadkomma idag.

Hoppas att ni andra är lite mer positiva än mej. Keep the party going!

Kärlek med stort B

Tänkte tipsa om några ur sköna klipp med Björn Gustafsson i huvudrollen.

http://se.youtube.com/watch?v=QXJCGaUQQsc   Björn Gustafsson och Johan Glans tolkning av filmen "Patrik 1,5"

http://se.youtube.com/watch?v=OCP8LGLtBko Vart får jag allt i från? Det är Glöggen

Efter att ha sett dom här klippen så bara måste jag skaffa Björns film.

Sen så lite bra att veta fakta:

Sex förstärker immun försvaret

Dessutom så gör sex att man inte får influensa lika lätt och ofta

Bra att veta va? Så det är bara att sätta igång där hemma...eller vart ni nu är!

I lurarna

Tänkte skriva dagens låtlista som snurrar i lurarna

The killers - Mr Brightside
Paffendorf - crazy sexy marvellous
Alejandro Fuentes - Sail away
Lazee - Rockaway
Ciara feat Missy Elliot - 1,2 step
Takida - Handlake village
Regina Spektor - Samson
Lifehouse - From where you are
Anna Nalick - Breathe
Hammerfall - Last man standing
Neverstore - Rejected all along
Kurt Nielsen - My street
Veronica Maggio - Måndagsbarn
Nomy - Cocaine
Coldplay - In my place


Pommes frites

Jag vet inte vad det är med mig men jag har verkligen fått dille på det. Är så himla gott! Väntar på att dom små godingarna ska bli klara i ugnen nu, borde egentligen skaffa mig en fritös men hela vårat kök skulle få sig en infettning då eftersom vi inte har någon normal fläkt i köket :P Så det får jag klara mig utan tillsvidare. Annars händer det inte mycket denna grå trista söndag......känner inte att jag har nåt behov av att åstadkomma nåt större idag heller. Ska inte upp tidigt imorgon eftersom jag är ledig  fram tills på fredag. Har ingen större lust att hitta på nåt heller, är lite sugen på mascarpone glass dock. Men vi får se om jag orkar pallra mig ner till affären lite senare. Gårdagen var ganska händelselös...inget firande alls. Men å andra sidan var det inget jag hade hoppats på heller. Det räckte gott å väl med att både mormor och ida ringde och skrålade fram ja må hon leva. Men man brukar ju säga att det är tanken som räknas.
Nu ska jag gå och kolla till frittisarna......ev så kanske jag får upp flåset och kluddar ihop ett litet inlägg senare ikväll.

Ha det gottans

RSS 2.0