Stooolt

Nu har en hel vecka förflutit i Nykvarn. Solen har skinit varenda dag. Uber mysigt har det varit. Synd bara att Démie jobbade varenda dag, men det tog vi igen i helgen. Vi löshoppade hästarna i helgen också. Duktiga duktiga Segene hoppade hela 130 cm! Jag är sååå stolt över henne. Överlag så har hon varit helt underbar hela veckan. Min fina lilla pålle. Den lilla hästen är verkligen en hel guldgruva! Finns dock en negativ aspekt med denna vecka och det är att jag har varit dunder förkyld nästan hela tiden, absolut inte helt okej att bli förkyld på sin semester :P hahahaha. Men i alla fall. Jag filmade henne när hon hoppade och filmen ska läggas upp här, jag måste bara komma på hur jag ska bära mig åt :P kan ju i alla fall säga att lilla Segene inte har någon hopp teknik någonstans utan hon hoppar med stort mod och stark vilja. Lilla hästen med stort hjärta <3

Tack Démie för den bästa veckan hittills. Nästa vecka drar vi igång igen :-D

Nu ska jag göra nåt annat förutom att sitta här hahaha

xoxo N

Road trip

Ikväll så beger jag och älsklingen oss hem till Demie  i nykvarn. För imorgon blir det upp tidigt för att åka till karlstad och hämta min lilla Segene. Det känns alldeles underbart. Jag och min häst och underbaraste vännen. Snacka Sweet Summer Dreams. Det tråkiga är att jag håller på att bli förkyld. Jag har en tupp i halsen och näsan är helt täppt. Känns absolut inte helt okej. Men alla mina krämpor kommer jag glömma bort när jag pysslar med det som jag älskar allra mest <3 Hur har jag orkat vara utan Segene hela den här tiden? Det ter sig väldigt märkligt för min del i detta nu. Älsklingen mår inte heller helt okej idag. Mest för att vi var hemma hos micke o elin igår och käkade middag och drack lite gott. Älsk tål inte så mycket numera, men jag var pigg som en mört när jag gick upp imorse för att bege mig till jobbet (trots att jag druckit i stort sett en hel vinare). Så idag blir det en lat dag utan matlagning, vi har beställt pizza! Jag känner faktiskt att jag är värd det...har gått ner ca 7 kg under den här månaden som jag har tränat och ätit duktigt =)

NU ska jag gå och snyta min snuviga näsa och fortsätta vänta på krubbet. Börjar kännas lite bråttom nu. Vi har hyrt bil från o med 21:30 ikväll. Och innan dess ska vi ha hunnit äta, packat det sista och jag måste duscha!

xoxo N

Sooo slooow

Hemsk dag på jobbet...kom hem och var super trött och det första jag hör är mannen som skäller hej vilt på sin dator. Till slut gav han upp det. Äntligen lite lugn och ro, trodde jag. Knack knack på  dörren, så kliver Mary in, och den bruden kan snacka. Sedan dyker patrik syster upp. Jag kan ju bara glömma att få halvsova i soffan ikväll. Men får i alla fall sova ut imorgon för mitt tåg till karlstad går inte föränns 16:39. Sköööönt!

NU ska jag lämna tillbaka filmerna vi hyrt och kanske hyra en ny!

xoxo N 


Assholes

Okeeej, dagen artade sig inte riktigt som jag hade tänkt. Var till läkaren...var helt övertygad om att han skulle få bort nageln så att infektionen kan försvinna...men icke. Enligt honom såg tån inte ens infekterad ut?! Men det är lugnt det är säkert bara en pump med vaniljsås som finns under min nageln. Inte kunde han se att foten var helt svullen heller när det är uppenbart svullen. Så alltså...jag betalade 150 spänn för att få saker berättat för mig som inte ens stämmer. Heja vården! Så nu måste jag fortsätta gå runt med en infektion tills nageln trillar av av sig självt... B E A utiful! När det väl händer så är det antagligen lika bra att amputera hela foten!

Nu funderar jag på att åka in till Stockholm eller Skärholmen för att ägna mig åt lite tröstshopping!

xoxo N

22:39

Sitter här framför datorn nu och chattar lite på msn med syster och Elin... Har varit inne i Stockholm idag och fikat med Mary. Kom hem...var ute och sprang lite...tog ett långt bad...

Har pratat med farbror doktor idag och fick en tid på fredag klockan 10:40 för min stackars tå. Inte något jag direkt ser fram emot men.

Något jag däremot ser fram emot är att jag åker till Karlstad på måndag och på tisdag bär det av till Liseberg med La Familja..stannar där tills på onsdag och sen bär det av hem till Stockholm igen på torsdag. Och på söndagen bär det ännu en gång av mot Karlstad med Mannen och Demie för att hämta hästen. Sedan veckan efter det....en heeeeel vecka med underbaraste Demie.

Nu ska jag vila...har en huvudvärk som håller rundgång i mitt huvud.

Avslutar med en bild på mig och kusinen i Sunne =)



xoxo N

Home going

Idag är det min sista dag i karlstad..åker hem vid halv 4 till Stockholm idag. Sitter just nu på verandan och njuter av solen. Väntar på min morbrors tjej som ska hälsa på en sväng innan jag åker. Tog en fika med Demie i stan idag vid klockan 10..även in på glasbanken...det var trevligt. Ja, fikan alltså. Stora tjejen tar studenten nu på torsdag. Och sen så kommer vi få en toppen sommar tillsammans. 19:e juni träffas vi nästa gång och sedan blir det att hämta hästen 20:e juni. ...det ser vi fram emot.

Uppdateringar om tån:

Har haft ett omslag på hela natten. Ser ingen större förändring. Så det blir väl att jag får åka till läskiga farbror doktorn med den. Känns sådär lagom kul faktiskt. Men får väl trösta mig med att det onda kommer att försvinna efter det...

NU: göra lite sallad och äta med mami!

xoxo N

Home going

Idag är det min sista dag i karlstad..åker hem vid halv 4 till Stockholm idag. Sitter just nu på verandan och njuter av solen. Väntar på min morbrors tjej som ska hälsa på en sväng innan jag åker. Tog en fika med Demie i stan idag vid klockan 10..även in på glasbanken...det var trevligt. Ja, fikan alltså. Stora tjejen tar studenten nu på torsdag. Och sen så kommer vi få en toppen sommar tillsammans. 19:e juni träffas vi nästa gång och sedan blir det att hämta hästen 20:e juni. ...det ser vi fram emot.

Uppdateringar om tån:

Har haft ett omslag på hela natten. Ser ingen större förändring. Så det blir väl att jag får åka till läskiga farbror doktorn med den. Känns sådär lagom kul faktiskt. Men får väl trösta mig med att det onda kommer att försvinna efter det...

NU: göra lite sallad och äta med mami!

xoxo N

Drip Drop

Nu har vi haft släktträffen...den har bjudit på många skratt, god mat och massor av skräniga ungar. Även årets första dopp har inträffat. Var inte tänkt att jag skulle bada från första början..var klädd i mjukisdress och stod i godan ro i vattenbrynet medans ungarna skvätte ner min morbrors tjej Sara....hon fick också sitt första dopp idag. I alla fall där stod jag och skrattade åt dom...men synden brukar ju straffa sig  själv. Så det slutade med att även jag var drypande blöt, och tyckte att det var lika bra att doppa sig helt och hållet, låt mig poängtera att jag var fullt påklädd hela tiden. Snacka om klädsim. I början var det sjukt kallt men jag kan kosta på mig att erkänna att det faktiskt blev rätt behagligt efter ett tag när man vant sig. Har även passat på att sola lite idag, ansiktet, armar, axlar och överkropp ligger rätt bra till men mina smalben är tomatröda. Men jag hoppas att det blir brunt så småningom.

Imorgon bär det av hemåt till Karlstad igen. Då ska jag plåstra om min tå. Och det är en helt annan historia som inträffade redan i torsdags. Jag lekte med lillebror på altanen snurrandes honom runt runt när jag av någon märklig anledning trampar mig själv jäkligt rejält på stor tån...trodde först att det bara gjorde ont för att jag trampade mig när min mor helt plötsligt gastar ut; men NATHALIE du har ju blod under precis hela foten!
Sagt och sant, det rann blod från UNDER stortå nageln....och jag kan säga att nu i skrivande stund så är den både lös och hyffsat inflammerad. Så troligtvis måste jag gå i väg till farbror doktorn för att få tån bedövad och sedan nageln bortdragen. Det känns faktiskt inte helt okej. Vill nästan bara gråta när jag tänker på det. Jag är en sådan fegis.

NU ska jag fortsätta vara social med kvarvarande släkt!

xoxo N

Knudsgården

Så mina vänner..nu har jag landat i sköna Värmland. Eller ja, rättare sagt igår. Men anlände till Sagolika Sunne idag. Helgen bjuder på familjeträff på hösta nivå. Ligger här i sängen med min lilla bärbara dator i knät. Har äntligen fått en sådan..så nu slipper jag använda min mans dator. Det är najs! Tack Mami säger jag bara. Börjar känna mig lite sömnig också men är inte riktigt redo för natten ännu. Kan för övrigt berätta att jag har fått upp ögonen för en ny bokserie som på originaltiteln heter House of Night. Än så länge har det kommit ut 3 delar och dom följer här i kronologisk ordning:

¤ Vampyrens märke
¤ Sveket
¤ Utvald

Den fjärde boken ska komma ut nu i juni och jag längtar ihjäl mig!
Värt att läsa...

På tal om att läsa så ska jag nog  göra det nu och det är Katarina von Bredow som jag läser nu och boken heter "Bara inte du"....är nog mest böcker för "ungdomar" men jag gillar dom i alla fall.

Så godnatt och vi höres imorgon då jag alldeles säkert kommer att uppdatera med allt möjligt knasigt..för som man säger..Släkten är värst!

xoxo N

RSS 2.0