Never ending Winter

Onsdag och snön faller ner från himlen.....i stora stora mängder. Jag som hade tänkt ta mig till tumba för att köpa hårfärg (min utväxt börjar likna E18 nu...helvete lars olov), men eftersom det måste storma så kan jag slå vad om att bussarna definitivt inte går som de ska. Ledig idag och fram till på lördag...fina pengar i helgen alltså. Jobbade igår...sålde sjukt mycket men ändå relativt seg dag, hittade ett par skor som det var kärlek vid första ögonkastet......ett par svarta sneakers från Björn Borg. Så fiiina...gör inget dessutom att det är 50 % rabatt på dom.

Blir nog att köpa dom i helgen när jag ändå jobbar, Great =)

Nu måste jag strax kila vidare...är ju faktiskt Ghost Whisperer på tv kl.15:05 och efter det, dubbel avsnitt med That 70's Show. Me Lijkee!

xoxo N

Funderingar...

Lönen skulle ha kommit in på mitt konto idag...men icke. Vafan hände liksom?
Fyller år på söndag...vad ska man önska sig? Tatuering vore fint......men känns som om släkten inte vill bidra med lite bodyart för min del :P haha.
Känns som om jag blir babybombarderad just nu.....tv...bland vänner....total strangers..dom är ju överallt. Är det meningen att det ska betyda nåt?
Och snälla snälla....ge mig en dubbelgångare som gör allting åt mig...så att jag kan gå i ide tills bättre tider kommer.
Skulle kanske kila över till patriks föräldrar och vara lite social....men orkar jag göra mig iordning och klä på mig? Nix. Orkar faktiskt inte göra någonting...vart tog motivationen vägen?
Skulle lätt kunna frossa i glass just nu...men ja, orken. Långt till affären.
Nej det här går verkligen inte..kan nån komma hit med alla säsonger av SATC eller? Eller Ghost Whisperer? Buffy och Vampyrerna kanske?

Måste. Härifrån. Nu

xoxo N

Nu är det fredagsmys

Äntligen fredag...fredagar börjar äntligen få tillbaka sin betydelse för mig. När man inte jobbar så är alla dagar precis likadana...till o med söndagar känns som vilken dag som helst. Men nu när man äntligen börjat jobba så har fredagarna än en gång blivit heliga och söndagar är lika tråkiga som dom alltid varit. Det måste ju bara betyda en sak....att livet börjar komma in på sin rätta bana igen. Eller hur?!
I helgen är vi båda lediga, så det är sjönt. Tror i och för sig att helgen blir lugn...men man hoppas ju kanske lite att Sinners & Psyko production gänget dyker upp och drar oss med ut på tokerier. Sen blir det en härlig pizza i helgen också....för min del blir det nog en vegetarisk med extra ost, kronärtskocka,oliver, champinjoner och tomat....och massa massa bea sås till det. Mumma!
Nu tänkte jag lägga mig i soffan och fortsätta läsa på min 700 sidors bok "En förtjusande man" har bara tagit mig ca 360 sidor än så länge. Ska dricka min smoothie som jag gjorde igår kväll också.....Fredagsmys!


xoxo N

Vargavinter

Vintern kommer nog inte ta slut på bra länge....snöar idag som bara tusan (gör inte mig någonting alls) min syster däremot avskyr vintern som pesten....jag tycker hon är lite fjantig jag =) Snön är ju bara rolig.
Annars har jag bara en ledig dag idag...jobb imorgon =) även ons-tors.
Väntar på att patriks syster ska dyka upp......blir lite kaffe o allmänt massa prat hahah.

xoxo N

Livet leker

Just nu känns allt nästan helt perfekt....länge sedan det kändes såhär, men tror att min förtjänta vila i karlstad gjorde mig gott med alla knäppa upptåg och sena kaffeslyna nätter (troligtvis bara jag,fia, sebbe och pontus som fattar vad jag menar men men).....har börjat jobba mer och mer och det känns hur bra som helst...sjyst chef och sjysta arbetskollegor. Älskar vintern också....älskar att snön inte har töat bort en enda gång ännu.....älskar min nya mobil....en Rosa Touch från LG (KP500 heter den)...och älskar min spikmatta som jag fick av mammi i julklapp...måste ligga på den minst 1 timme per kväll annars kan jag inte sova.
Har även sett alla bilder folk har taggat på mig från olika fester.....kan man bli mer ofotogenisk hahahah...men jag bjuder på dom. Det som räknas är ju att man hade kul när bilderna togs...eller hur?!
Skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta tillbaks till värmland....men då skulle jag ju vilja ha patrik med mig, och det går aldrig. Istället får jag se till att hälsa på så mycket som jag bara kan. Prick 2 veckor tills jag fyller 21 nu....obetydlig ålder iofs....men man känner sig ju något vuxnare än det urvuxna 20.
Nu ska jag sätta mig och läsa nyaste Marian Keys boken "En förtjusande man" som ligger på härliga 700 sidor =)

xoxo N

Helvete Lars olof

Nu är snart karlstad vistelsen slut och jag har hunnit med allt möjligt skoj. Vänner,fester & skidåkning m.m. Just idag sitter jag och är lite halvt bakis....spelade ölspelet med rödvin igår :P hahah men kul hade vi även fast det smakar pyton att halsa vin. Så det blir en vääääldigt lugn kväll idag. Hoppas bara att det går något sjyst på tv...annars blire SATC-Marathon!. Och imorgon ska jag iväg och hälsa på min älskade lilla pärla till häst =) Har inte hunnit med det tidigare, allt har varit helt fullspäckat. Och igår var jag och hälsade på mina halvsystrar i stan...vi har gjort fin fina pärlplattor....satt i ca 2 timmar med den jag gjorde :P lär dröja innan jag gör om det igen hahahaha.
Drar mig lite för det här med packningen.....vet inte hur ja ska få med allt hem riktigt..
Tror jag börjar bli sjukling också.....har ont i halsen....skulle just sitta fint när jag ska börja jobba på onsdag....försvinn lilla virus försvinn.
Har fått mycket bra juleklappar också....en mixer från OBH Nordica....Twilight filmen.....lite böcker....pengar+presentkort (som tog slut illa kvickt).....lite ansiktsprodukter (Me Lijke).....och så ska jag ju få julklapp av Patrik också....fast jag har själv bestämt vad jag vill ha....blir förhoppningsvis en LG Viewety touch och dessutom rosa såklart! =)

Nej nu ska jag ta och lägga mig och självdö i soffan...Mysigt!
Fortsatt trevlig helg på er allihopa =)

xoxo N

RSS 2.0