Städ dag

Alltid lika kul....Not!
Men känns dock väldigt skönt och fräscht när hela lägenheten är nystädad.
Annars så har jag inte gjort alltför mycket idag, fortfarande inte hört nåt om jobb. Orättvist!
Patrik säger att jag måste ha tålamod...men jag har haft tålamod sen januari nu....min tålamodsnivå är farligt låg just nu.

Ska snart göra iordning en kopp te med honing i... (jag gillar inte te egentligen) men jag försöker lära mig det...känns lite bättre än kaffe. Det är en sorts social grej..ungefär som man när man skulle lära sig att dricka kaffe för att det var socialt. Knäpp jo tack jag vet :P

Glöm inte True Blood på kanal 1 klockan.22:00 ikväll!

xoxo N

Arbetsförmedlingen

Nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och tagit mig dit. Hyser inte så stor tro till att dom kommer göra något bättre och fixa jobb. Men men, ett försök kan ju inte skada. Har 2 inbokade möten att gå på. Ett med numera min egna handläggare och sen ett möte i grupp om någon sorts basinformation...kommer dom stå och tjata om hur man söker jobb och skriver CV så blir jag väl galen. Det kan jag redan, det jag inte kan däremot är att trolla fram jobb, så om dom besitter den kunskapen...fram med den säger jag bara!
Har fortfarande inte hört nåt från nån av de ställen där jag sökt....denna värld har definitivt nåt emot mig (jag är faktiskt inte förvånad).
Har lånat en ny bok nu... "Tusen små bitar" heter den, en självbiografi. Jag gillar såna, för helt plötsligt så verkar inte mitt eget liv så eländigt längre.

Har lyssnat på Takidas nya album nu och det blir många tummar upp. Dom kan verkligen trolla!
Har även kollat den nya filmen Paranormal Activity som sägs ha skrämt skiten ur halva USA inklusive Steven Spielberg själv. Måste bara ställa den fråga. Vart i helvete var den läskig någonstans?
Till och med Bambi är läskigare än den. Snacka om att dom måste ha ur kassa nerver i USA... Wussys!

Nej nu måste jag vara lite social med Patrik syster som sitter här i soffan.
Och glöm inte för all del House på 4:an kl.21:00 ikväll !!!!!

xoxo N

Workey Ant

Känner att jag har gjort lite nytta idag. Har faktiskt vart i Södertälje och frågat om jobb i princip alla butiker. Lämnat ut mitt CV till 10 olika. Så vi får se om det blir något napp. Har 2 stycken som känns GANSKA lovande. Ett cafe och en klädbutik. Så nu kan jag bara hålla tummarna, kan behöva hjälp av era tummar också för den delen =)
Just nu väntar jag på att marängerna i ugnen ska bli klara.....slog till lite extra och satte choklad smak  på dem. Men som nog de allra flesta vet som känner mig och vet hur jag är så brukar allt jag bakar gå åt pipsvängen rent ut sagt. Fast negerbollar (får man säga så?) äsch vi säger chokladbollar, dem är jag bra på att göra. Typ det simplaste som finns men ändå hahah.
Har även vart duktig och tvättat 2 maskiner med tvätt, diskat och bäddat. Pokal och applåder Tack!
Väntar på att klockan ska bli 21.00 för då är det minsann House på 4:an.

Och förresten Andrea.....du snodde min syster namn på din katt, hon som skulle döpa sin hund till det när hon skaffade en hahaha busigt ;) Bus-Norska!
 Demie och Dre...saknar er brutalt mycket....kan inte ens beskriva med ord.

From me to you..a lovely night!

xoxo N

Call on me

Ring ring bara du slår en signal. Var inne på Lindex i Tumba häromdagen och sökte jobb.....tyvärr hade dom inga fasta tjänster...MEN dom sökte extra/vikarie personal. Så nu väntar jag bara på att dom ska behöva mig, så får vi ta det därifrån =) Bättre än inget alls känner jag just nu =) Kommer fortfarande fortsätta söka jobb, strävar såklart efter en fast tjänst.
I övrigt har det inte hänt alltför mycket i mitt alltför händelserika liv. 
Bara 2,5 månad kvar till Julafton..Me Liikee, då blir det hem till Karlstad och fira med stora tjocka släkten. En tradition jag aldrig skulle kunna bryta, älskar verkligen julstämningen. Inga fel med presenter heller. Jag vet, jag vet, jag är fortfarande ett barn djupt inom mig. Men det är så det ska vara.
Har tänkt att försöka möblera om i lägenheten och piffa till den lite, känner att det behövs. Har också blivit lite inspirerad av Andrea a.k.a. Norsken som har börjat måla (massa tavlor) och som förövrigt är jätte fina också, det jag har sett =) So Keep up the good work.

Det var allt från mig idag. Ha en fortsatt regnig kall kväll =)

xoxo N

You

You let me drown
You crushed my hopes and dreams
You failed me
And you lied to me
Feelings revealed
And thrown away
I gave my heart and soul
You never wanted it at all
So much lost
So many tears
Can't make it stop
It's You

blä

Internet och mobiler borde förbjudas (enbart för killar då) för då vet man i alla fall vad dom har för sig :P
Tycker inte om hemlighetsmakeri m.m.
TRåkig dag, hungrig....grinig...ja just det...det är ju måndag!
Och jag har inget jobb.....inget alls här.
Dålig dag idag...finns ingen anledning, bara e så.

xoxo N

Intet nytt på stockholms fronten

Igår var en ganska soft dag som började med att traska runt stockholm med micke och elin. Sen bar det av hem till dom, och så käkade vi middag. Mindre trevligt var en promenad hem från tumba (ca 00.15) -1 grad....6 km. Usch vad jag frös, hade dessutom skinnjacka.
Idag blir det inte mycket, patrik ska iväg till jobbet kl.16.00 och jag kommer väl traska över till hans syster....som vanligt hahah.
Blev helt plötsligt väldigt hungrig...kanske dags att väcka stora stygga vargen :P ?

Have a nice day!

xoxo N

Nu är det fredags mys

Äsch det blir det nog inte...det här är en sån där tråkig helg när patrik ska jobba. Fast idag är han ledig så vi får väl hoppas att vi hittar på något trevligt idag istället, vädret är ju faktiskt fint men tempen är inte alltför hög. Men måste bara säga att jag älskar hösten (när det inte regnar), annars ligger den på min topplista på delad plats med julen. Så mys och gossilur.
Börjar bli hungrig på frukost men tänkte vänta med att äta tills patrik har vaknat ur sitt ide...då blir det oboy/eller juice har inte bestämt mig än och 2 mackor med jordnötssmör.....Mumma!
Kollade på en film igår som heter Blood and Bone och kan starkt rekommendera den.
Nej nu ska jag kolla aftonbladet för att se vad som händer här i världen.
Ha en toppen dag!

xoxo N

Citat

Har vart extremt dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Karlstad/Sunne var verkligen underbart, Patrik trivdes och hade kul och det var nästan det viktigaste...familj/släkt verkade gilla honom också, så ett plus i den kanten med. Har inte hänt så mycket mer faktiskt.
Har fått en ny tjock mysig stickad tröja med stora knappar av Patrik och igår kom han hemvalsandes med ett par beige ugg-boots åt mig också...me so happi!
Han kan vara riktigt sweet när han vill, fast det har funkat riktigt bra mellan oss nu den senaste tiden. Så det känns bra.

Tänkte lägga upp lite gamla och nya citat idag;

Det första kommer från en liten sprallig tjej med starka åsikter om saker och ting;

Varför ska man ha bröst? Dom är ju bara ivägen och man har ingen nytta av dom....eller förresten dom kan vara bra att ha när man har med killar att göra.
- Myntat av ingen mindre än fröken Demie

Det andra kommer från en halvt flummig tokig 08 med 30 årskris;

Man börjar ju komma upp i åren nu, det är som att det vore halva rea priset men det är ändå ingen som vill ha en. Jag känner mig som en sur mjölk förpackning som är redo för soptippen.
- Myntat av Maggan (Patriks syster)

Det tredje och sista för dagen är ett historiskt citat;

Qu'ils mangent du brioche (Låt dem äta kakor).
- Ett uttryck som Marie-Antoinette (Frankrikes drottning från 1770 talet>)myntade under en rådande hungersnöd i Frankrike.

Hoppas något av dem roade er, jag har fått många skratt av dom iaf (lättroad..nääh vadå?)

xoxo N

RSS 2.0