Världens underbaraste

Var bara tvungen att lägga in en bild på min vackra och helt underbara syster.

    Älskar dig min lilla gullunge <3

Allt och inget

Var ett tag sen jag skrev nåt inlägg nu....har inte haft nåt virus skydd på datorn. Men nu är det fixat, ja för ett tag i alla fall.  Har å andra sidan inte hänt alltför mycket. Färjestad och Frölunda är i final i år. Självklart kommer FBK vinna. Kommer i vilket fall bli spännande.
Idag har jag kollat på den nya filmen med Owen Wilson & Jennifer Aniston Marley & Me, den var verkligen jätte bra.
Var på dop i lördags, Jessicas & Roberys lilla son Erik döptes, han var så snäll hela tiden, en riktig liten solstråle. Och hela dopet i sig var trevligt, Jessica hade bakat både det ena och det andra, Cupcakes, kärleksmums, tårta, bullar och kakor. Jätte gott..men väääldigt mättande.
Har fortfarande inget jobb...men förhoppningsvis är det på G. Tror att jag kommer att hamna på något äldre boende här i närheten, hyffsat bra betalt, plus att det är guldvärt att kunna gå till jobbet. Dessutom så ska jag köpa mig en hund så fort jag får ett jobb....blir troligtvis en rottweiler eller nån blandras som har rottweiler i sig. Jag längtar. Dessutom så verkar ju våren vara på god väg nu och motivationen för att börja träna börjar komma tillbaka och det mina vänner kan jag säga att jag känner att jag behöver.
Har inte så mycket mer att skriva just nu känner jag, tyckte att bloggen behövde uppdateras lite. Nu ska jag baka lite chokladbollar. Mumma!

xoxo N

Uttråkad

Har precis kollat på dom obligatoriska programmen, men nu har jag inget att göra alls....Patrik ligger och sover...undrar hur länge till. För det är faktiskt helg och han är ledig, vore ju trevligt att hitta på nåt för omväxlingsskull. Har inte hänt alltför mycket spännande faktiskt..ska på dop nästa vecka. Så måste nog köpa lite passande kläder att ha på mig..samt en dop present, svårt det där. Har inte mkt vettigt att skriva faktiskt....förutom att jag verkligen inte kan förstå hur Malena Ernman kunde vinna...jag menar opera..herregud...har hela svenska befolkningen tappat hörseln och dödat alla sina hjärnceller? Nåja, sverige floppar ju varje år...vore ju onödigt att bryta den traditionen. Över till nåt betydligt mer spännande..nämligen hockey...Färjestad är vidare till semi...gött..hoppas bara att dom dänger skellefteå, men det tror jag. För i år ska det minsann bli ett Sm-guld till dom värmländska vargarna.
Våren är på väg.....SKÖNT!


Over and I'm out

På beställningen

Super snygga gladiator sandaler i en härlig kastanje brun färg från H&M

En kappa som passar perfekt för våren såväl för sommaren. Från H&M

Söt blus som passar perfekt att ha under den svarta pencilkjolen från H&M

Jätte fin kjol i pencilmodell med högmidja. Passar på fest såväl som på anställningsintervjun (beroende på vad man söker) från H&M

Allt detta ska jag skicka iväg en beställning på så snart som möjligt. Så nu får våren banne mig snabba sig lite!

xoxo N

Björn Borg



Vårens snyggaste och absolut skönaste sko. Kostar ynka 600 kr. Du kan hitta den på bland annat Foot News. Jag vet i alla fall att jag ska införskaffa den snarast möjligt. Den finns för både dam och herr!

Imorgon kommer lite annat måste ha inför våren!

xoxo N

Onsdags uttråkning

Idag har jag inte åstadkommit något vettigt. Borde göra så mycket....till exempel söka jobb...städa lägenheten. Men jag orkar inte. Så idag har jag bara kollat på House & That's 70's Show..i vanligt ordning och tagit en välbehövlig dusch. Nu ska jag strax ta och fixa iordning mig och springa över till Patris syster Maggan för att ta en kaffe...känner att det behövs. Kanske blir det en promenix också, vem vet :) skulle vara ganska skönt i vilket fall.
Imorgon återkommer jag med lite vill ha kläder och skor..har ju kommit in så himla mycket fint nu när våren börjar närma sig.

See you later alligator

Måndagsbarn

Snart bär det av till stan; banken, lunch och sen hemresa till Sthlm. Ser inte fram emot det värst mycket om jag ska vara ärlig.
Tänkte tipsa om några låtar som hör till mina favoriter just nu;

Veronica Maggio - Måndagsbarn
Takida - Give into me
Manian - Welcome to the club
Rihanna - Rehab
The killers - Human
Coldplay - viva la vida
The Connels - 74 75
Katy Perry - I kissed a girl (var tvungen att lägga med den,den är min lillebrors favvo låt just nu. Han är 5 år!)

Tack och hej för mej!

Snö snö snö

Idag snöar det som bara den här i Karlstad. Ganska mysigt kan jag motvilligt erkänna. För jag vill verkligen ha vår nu, så man kan plocka fram alla söta skor och sånt. Men å andra sidan så älskar jag vintern också. Men tids nog så kommer våren och sommaren, det kommer bli underbart.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, är fruktansvärt sugen på att gå på bio men jag orkar verkligen inte göra mig iordning. Så det kommer väl sluta med att jag ligger och läser en bok under mitt underbara duntäcke......som vanligt!
Har ätit tacos idag också...as gott, finns inte mycket som slår en riktigt mumsig guaccamole. Mamma håller på och röjjer runt med dammsugaren nu..jag hatar verkligen oljudet. Död åt dammsugare! 

Nej, kan inte koncentrerar mig med den i bakgrunden. Så nu ger jag upp.

Have a fucking nice day!

Bakisdag

Idag är man sådär härlit bakis med illamåaende och huvudvärk. Sitter hemma i soffan och hoppas att det ska dyka  upp något bra program snart. Vet inte riktigt vad jag ska skriva...är så himla trött. Imorgon blir det taco kväll med mor och småbröderna. Ska bli mumsigt!

Måndag..hemfärd till Sthlm...känns både bra och dåligt.

I'm out of here....

jag vet..jag vet

Jag har slarvat me att uppdatera här lite. Men nu när jag är hemma i karlstad ett tag så är jag så upptagen med att träffa alla kompisar. Så med andra ord tar jag igen förlorad kompis-tid. Idag har jag varit på stan och fikat med Fia och sen vart hemma hos henne o gosat med hennes hund och sett på när hon o hennes kille kastade vatten, kakao och kaffe på varandra. Otroligt kul faktiskt, men fy fan vad d såg ut efteråt. Jag har också fått otroligt smärtsamma skavsår på hälarna av mina nya fina läder stövlar...så i ren desperation köpte jag ett par skor för 99 kr bara för att inte ha ont :P slöseri med pengar? jajjemen, men värt det var det allt.

Just nu sitter jag hemma i soffan framför tv:n med denna lilla bärbara datorn och är lite trött. Väntar dock på att Sex & The City ska börja på Comedy central......är ensam hemma, käns lite tomt men har sällskap av alla fyra katterna; Nicco, Nitro, Mulle & Gizmo som ligger utsträcka lite här och var.  Väntar bara på att Nitro ska få ännu ett av sina kända adhd utbrott. Det kommer väl precis när jag har somnat..i vanlig ordning. Nu har programmet börjat!

God natt på er!

Gustavsvik

Idag har jag varit på Gustavsvik och badat med Tobbe, Markus, Coffe och David. Det var trevligt! Var dock något bakis från igår men det vart bättre när jag fick en  chock av det kalla vattnet. 


Just nu sitter jag hemma i soffan och försöker komma underfund med alla tankar och känslor som snurrar runt i huvudet på mig. Hur vet man att man är lycklig? Existerar äkta lycka? Och finns kärlek på riktigt? Just nu har jag bara negativa svar på allt det. Hur kan man tänka positiva tankar när man är rädd för att bli sviken och är rädd för att förlora den/det som betyder mest av allt för mig i världen......Fan jag orkar inte mer!

RSS 2.0