Hemma igen

Nu e man hemma i Sthlm igen...midsommar har kommit och gått. Riktigt slaskit väder med spelet vattenfall, vin, sprit och cider....en och annan översexuell hund och en beskedlig o lugn hund. Demie och Patrik spydde redan innan kl. 21.00 på kvällen...Patrik var dessutom den första att däcka. Vi började iofs dricka redan 16.00 och slutade 23.00. Sedan blev det biljardturnering mellan mig och Patrik.....5 rundor...klart jag piskade skiten ur honom med 3-2. Kuligt. Mindre roligt var det kl.00.30 på natten då jag åkte på ett vackert migrän anfall och inte sov en blind på hela natten plus att jag låg och spydde från 05.00-08.00 på morgonen.Värt att nämna dessutom att jag låg och sov på ett hårt badrums golv mellan dom klockslagen. Hatar migrän, blev sedan väckt klockan 10.00 av en oförskämt pigg Demie. Sedan bar det av hem till Salem för att ta ett bad och sen lägga sig och få tillbaks krafterna. 
Idag blir det ganska lugnt, ska ner och handla lite gott..ja mat alltså...om ni trodde nåt annat. Sedan blir det att ta en fika med patriks syster i solen. Och sedan mys med min man när han slutar jobba ikväll....lite film och god mat.  

Ha en riktigt bra dag

xoxo N

Skrivkramp

Har inget vettigt att skriva idag direkt...blir en hyffsat lugn dag. Ska eventuellt träffa Ida sen och gå ut och käka. Får passa på innan jag åker tillbaks till sthlm...vilket blir på torsdag. Är lite shopping sugen men har bestämt mig för att FÖRSÖKA spara lite på pengarna jag har. Måste dock in till stan imorgon, ska handla lite på systemet inför midsommar. Drar mej för att åka tåg....har så sjukt mycket grejjer. Tänkte höra med Patrik om han kan hämta mig på tågstationen så att jag slipper släpa på allt ända hem. Vore naaajs.
Äsch nu skiter jag i det här. Finns inget mer att säga.

xoxo N

14:25

Nu har jag gjort det igen...jag är hopplös. Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Nu har jag vart i karlstad i ca 7 veckor och vistelsen börjar gå mot sitt slut. På torsdag så bär det av hem till Stockholm igen......både skönt och lite ledsamt. Kommer sakna  alla här....men midsommar blir gossig, ska hem till Demie då och fira....Moa & hennes kille, Patrik, Andrea och jag kommer att vara där och förhoppningsvis njuta av sommar vädret ( men vi vet ju alla hur den svenska midsommaren brukar bli :P). Men det blir nog bra i alla fall med tanke på det trevliga sällskapet =)
Borde börjar packa lite smått idag.....har iofs ingen större lust...men det måste ju göras. Sen så ska jag iväg till mina andra fodervärdar till Sacke (Sacramento Song) och skriva över hans försäkring på dom. Imorgon ska jag ut och äta med Ida..som det ser ut nu i alla fall. Så bloggningen kan bli lite slumpmässig dom kommande dagarna....ända fram till lördag eller söndag.
Nu blir det att sätta sig framför tv;n en sväng....
och för er alla som undrar vad det står efter hästnörd...så står det trogen sälenist........tog ett tag för mig att fatta det också kan jag lova. Men nu är mysteriet löst. Finally!

xoxo N

Non-trophical

Nu var det visst slut med det fina vädret...tristare än tristast. Blåser nästan storm här hemma och jag ska till stan idag och träffa Demie och Patrik på en fika. Förmodlingen till systemet också och inhandla lite bumbisaft. Måste till banken och hämta ut lite pengar också.
Tänkte lägga till lite nyare låtar bland mina favoriter:

Robert Pattinson - Let me sign
Milow - Ayo technology
The Fray - How to save a life
Lilly Allen - Fuck you
Nickelback - Gotta be somebody
Katie Melua - I cried for you

Måns Zelmerlöv - Hope and glory (acoustic)

JEM - amazing

The Veronicas - Untouched


Enjoy!


xoxo N


Sommar och sol

Idag bär det av till Sölje...med Sebbe, Pontus (eller va d Hampus?), Linus, Per & Kringlan...pojkarna ska meta och jag ska bara lapa sol jag. Förhoppningvis får dom upp lite fisk då blir det att grilla =) Kommer nog bli en toppen dag tror jag, Är dock lite trött, kom hem vid 4 inatt och gick upp halv 10 imorse, nånting säger mig att jag kanske somnar i bilen på väg dit :P  Väntar på att Sebbe ska ringa nu....blir nog att sätta sig i solen en sväng redan nu.

Have a fuckin nice day!

xoxo N

RSS 2.0