Whats IN...never gets OUT

Här kommer dagens utlovade Inne v.s. Ute lista =)

INNE:

Converse
Borde seriöst helgon förklaras   LOVE THEM!

Skor med Peeptoe

Waynes Coffee Heaven on earth

Kort skinn jacka i MC modell

Lila nagellack
Alltså jag och lila har en romans tillsammans


UTE:

Vita leggings
Ledsen om någon tar illa vid sig, men det är verkligen inte min grej

Jeans a la 70'tal Dom borde bara finnas som minnen..eller kanske inte ens de?

Överskattade fake celebs tex Anna Anka (Hat objekt), Kissie hmm ja ni fattar nog galoppen


Den enda listan som alltid står på Inne listan >> Hiddencandy<<

Sorry bristen på bilder...idag får fantasin användas =)

xoxo N


Back from The Globe

Japp...nu har jag precis kommit hem från personal mötet i Globen. Inte mycket intressant blev sagt. Det enda jag känner just nu är att det var såå ovärt att gå upp kl.05:00 för det där. Inte kan man somna om heller. Så vad i helskotta ska man göra? Ledig idag...ta vara på tiden eller sova sig igenom dagen?

xoxo N

Smått agressivt utbrott

Igår var Elin hos mig...vi färgade håret och gjorde "slingor" på mig. Färgningen var faktiskt helt okej..utväxt borta. Men slingningen var riktigt dålig...inte nog med att det var snålt med den delen..dessutom så syns det knappt ett skit :P Jag säger bara...köpa aldrig H&M's kombinerade färgning och slingning...den är skit..såvida man inte har enbart 3 hårstrån på skallen (som typ Homer Simson). Men i alla fall....allt slutade med att mitt hår var en enda stor tova som satt fast i sling hättan...jag fick ett smått agressivt utbrott (på mitt hår). Trodde jag fick ut alla igår innan jag och 'Elin gick och satte i oss varsin saftig pizza..men icke. För imorse hittade jag 2 små tovor till...kan nästan slå vad om att jag är skallig på vissa ställen nu. Inte helt okej. Men trevligt att umgås med Elin utanför jobbet hahahah. Fast hon ville kidnappa Bentley...han är i tryggt förvar hos mig kan jag säga =)
Möte i Globen kl.08:00 imorgon..vilket betyder att jag måste gå upp kl.05:00...Fusch!

Bara så att alla vet så är mitt smeknamn enligt Facebook KAKAN "du borde kallas kakan, för du är söt och alla vill ha dig"

Imorgon kommer jag med en Inne V.S Ute lista....

xoxo N

Cry-Baby

Nu har man nyss vaknat och ätit frukost. Blev väckt av att patriks pappa kom och knackade på dörren. Men det gör inget, han är typ världens snällaste. Elin kommer hem till mig idag, jag har startat ett krig mot mitt hår. Nu ska det ljusa slingor i, för att behöva färga det var 2-3:e vecka känns helt enkelt inte lika aktuellt längre.

Men iaf, godmorgon på er alla och see you later. För nu vill jag ha min morgon kaffe...or else it will get nasty.


xoxo N

A whole day without you

Is like whole lifetime without sunlight.
Saknar dig så himla mycket min älskade Demie. Jag behöver dig hos mig för att kunna känna att jag klarar av livet. Det är inte rättvist att du är där och jag är här. Det är inte så det ska vara. Jag menar...vad vore Piff utan Puff? Och Barbie utan Ken? Och skönheten utan odjuret? Det är otroligt att man kan ha så mycket...men ändå känna att man inte har någoting..bara för att en färgglad pusselbit saknas i ens liv. Passar bra att det är en molnig regnig dag idag...för precis så känner jag mig just nu. Det är inte så att jag är olycklig och allmänt miserabel...det är bara det att jag faktiskt behöver min allra bästaste vän. Hela tiden!

xoxo N


Mina män och jag

Idag bjuder jag på ögon godis som kan få vilken flicka som helst att smälta och sukta efter mer...

1:a plats...
  Robert Pattinson...jag menar. Vem skulle inte vilja vara hans Bella Swan?

2:a plats...
 Steven Strait...vill du gifta dig med mig?

3:e plats...
 Taylor Lautner...jag låter bilderna tala för sig själva.

4:e plats...
 Jesse Spencer...han vill jag också ha.

5:e plats...
 Stephen Moyer...han har bedårat mig.

Sist men inte minst, 6:e platsen går till...
 Toby Hemingway...vad ska jag säga, jag är svag för pojkar som går halva filmen utan något på överkroppen (och som har något att visa upp).

Men hörrni...kom ihåg. Dom är mina. Hitta era egna män!

xoxo N

Jag skulle vilja vara någons Bella Swan

Har precis sett New Moon...take me to the place where I belong säger jag bara.

Här kommer lite bilder från min lilla Bentley´s plåtning










Mina älsklingar<3

xoxo N

Broke-a-holic

Nu har jag shoppat...konstigt att man kan bli så lycklig av att shoppa samtidigt som man blir så pank. Märkligt det där. Men nu är jag nöjd och väääldigt vääldigt glad tjej. Tänkte dra en snabblista på vad jag har shoppat.

¤ Lila Converse (Original modell)
¤ Kort svart mc-jacka i skinn imitation
¤ Riktigt snajsiga solglasögon (och snälla lilla syster...trampa inte sönder dom här för mig är du söt)
¤ Jätte söt vit sommar klänning
¤ Svarta örhängen
¤ New Moon filmen (Nu du Demie lilla...nu ska jag faktiskt se den..äntligen eller hur?)

Mer shopping på lördag...för då blir det minsann 3 par skor till (sommar skor såklart).

¤ 1 par Vagabond...ballerina variant fast med peep-toe i svart läder
¤ 1 par Vans (Bronx heter märket) ..vita läder med svaga silver detaljer
¤ 1 par svarta glansiga med kilklack och öppen tå (Märket på dom är Roots)
¤ 1 paket slingor till mitt hår...som nu ska få bli lite vårfint

Jag ska försöka få igång min kamera så att bilder kan läggas upp...vill inte den så får min mobil tjänstgöra istället =)

Se ya all tomorrow

xoxo N


Shoe-a-holic

Har precis vaknat och har inte direkt fått någon mjukstart på morgonen. Bentley röjjer runt värre än värst....han är som ett jäkla tazmanskt odjur. Jag som trodde vi hade fått en normal katt denna gången (Nitro hade ju ADHD) och jag kan fan i mig svära på att Bentley har någon annan sorts bokstavskombination (typ autism+adhd+pip sjukan?) Spelar ingen roll hur många gånger man säger till honom...han bara tittar på en och ser ut som om han skulle säga Watch me....om han kunde prata och sen fortsätter han bita på sladdar eller vad annat sattyg han nu höll på med. Men han har faktiskt varit duktig också...för i tisdags var han på fotografering..och han kommer troligtvis hamna på omslaget i tidningen Kattliv denna månad. Fotografen var så nöjd med honom att hon vill plåta honom i sommar i utomhus miljöer och då blir det i faktaböcker samt almenackor han kommer att hamna =) Inte illa pinkat för en 11 veckors pussycat..eller hur?!
Men tillbaks till Shoe-a-holic.....man blir faktiskt yrkes skadad när man jobbar med skor.....vi har en dunder rea just nu med i princip 70 & rabatt på hela sortimentet och jag har lagt undan minst 3 par skor till mig själv...ska även iväg till Skärholmens köpcentrum idag och kolla på Converse (måste jag säga att det är löningsdag idag ;P )

Nej nu måste jag kolla på senaste avsnittet av True Blood....för det missade jag igår =(

Bilder på Bentley kommer snart läggas upp =)

xoxo N

Oh Snap

Ledig idag, underbart skönt med tanke på att jag var i Globen igår klockan. 08:00 på möte och sedan jobbade hela dagen och var hemma 20:00 på kvällen igen. Lååång dag!
Vet inte vad jag ska hitta på idag, har klippt Bentleys klor för första gången och det var inte alls så populärt. Har väl tänkt att pyssla i ordning honom lite rent allmänt. Patrik jobbar och är inte hemma föränns sent ikväll. Tråkigt. Kanske ringa Patriks syster? Sällskap är alltid trevligt. Är sugen på att gå ut och käka någonstans, men det går väl inte att betala med dammråttor? Pizza vore fint.

Katten åt glödlampa och lös i magen......


xoxo N

Vi har fått en son

Han väger ungefär 500 gram...fyra fötter och massa vassa klor. Han föddes den 7/1- 2010 och flyttade hem till oss 12/3 2010. Vit päls med blå/gröna ögon. Välkommen Bentley våran lilla dunboll.
Nu är det sådär länge sen jag bloggade igen. Men just nu är det bara jobb och kattunge i mitt liv. Har inte hänt allför mycket, förut vurpade jag riktigt ordentligt. Slog i armbågen + skar upp halva handen på en kapsyl som lägligt råkade ligga och skräpa precis där jag trillade. Perfa!
Just nu ligger Bentley i mitt knä, tröttis. Men så blir det när man röjjer runt. Håller oss vakna på nätterna gör han också, känns som om vi har blivit småbarns föräldrar.
Nu väntar jag på att min man ska komma hem, och Bentley väntar på pappa. Den katten är en riktig pappa gris.

Näh, nu ska jag ägna mig lite åt dunbollen i mitt knä. Han ser ut att ha en puss (för pussas gillar han minsann, det kan jag lova)

Ha en bra kväll

xoxo N

Just so you know

När min tid är kommen, vill jag begravas med ansiktet nedåt. Så att alla som inte gillade mig can kiss my ass.

xoxo N

RSS 2.0