Ja må ja leva

Jaha idag fyller man 20 då, ännu ett år närmre döden :P haha patrik jobbar till 9 ikväll så jag är helt ensam, ska åka till tumba och ta en fika med patriks syster, så mycket mer blir det nog inte. Kanske kilar in på systemet å köper en flaska vin eller nåt bara för att fira lite grann. Tycker nästan att jag förtjänar det.  Näst nästa helg så kommer Demie och hälsar på mig. Längtar nåt så kollosalt mycket. Vi har så mycket att prata om och vi ska ha så roligt.  Det ska bli den bästa helgen ever.......nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, borde nog slita mig från datan och sätta på mig lite anständiga kläder så att jag kan visa mig ute. Hoppas att dagarna går fort så att jag får träffa min Demie snart.........

Tack o hej

Zzzz

Hmm undrar när jag ska sluta snarka egentligen, det vore ju trevligt att få sova bredvid Patrik på nätterna igen måste jag ju faktiskt medge. Sen så tycker jag lite synd om honom som ligger där på våran lite halv hårda soffa och får ont i ryggen. Nej det måste bli ett slut på detta, om jag så måste ge mig själv kallsupar med kolsyrat vatten :P  hahah kanske lite drastiskt, undrar om det funkar? 

Just nu väntar jag på att tvätt maskinen ska bli klar så att jag kan hänga upp denna eviga tvätt sen så ska jag ta ett bad och bli lite ren innna jag ställer mig och steker kantareller som jag ska ha på en mumsig rostad macka.

3 dagar kvar tills jag fyller 20...det suger Big Time. Som tur är så ska jag inte jobba i helgen i alla fall visade det sig, så jag är i alla fall ledig när jag fyller. Det är alltid nåt, sen att jag inte ska fira är en annan femma. Men jag kanske firar med en kopp kaffe och en bra film..hahaha. Shit vad tragisk jag är.

Jag hoppas att jag får lite pengar så att jag kan köpa mig mina älskade Ed Hardy skor....jag kan inte leva utan dom, jag svär. Sen så vore lite nya kläder riktigt nice också. Skulle vilja få pengar över till en tatuering också....nu när jag vet precis vad jag ska göra. Vad det blir får ni se när den är gjord =)

Puss&kram

Jag bara måste

Slänga in lite JAG VILL HA prylar :
 
  Söt klänning från stylebystars.se

Underbart mysig tröja från forever21.com

Fin tröja från bubbleroom.se

 Söt och enkel vit tröja från bubbleroom.se

And yet again.....Jag MÅSTE ha dom!!!!  staydirt.se

Hard work work

Har nu varit ledig/sjukskriven i en vecka från jobbet och va övertygad om att jag skulle börja jobba på torsdag..men tji fick jag. Visade sig att jag ska åka dit på lördag kväll (min födelsedag) och sen så jobba hela söndagen för att sedan åka hem och vara ledig till fredagen därefter och jobba den helgen. Känns lite trist att jobba när man fyller år...visst det kommer inte bli nåt kalas eller tårta eller nåt sånt, men ändå. Istället så kommer jag sitta på jobbet och mögla bort hela kvällen. Men jag måste ju tjäna pengar (ja, det lilla jag faktiskt tjänar). Jag ska försöka hitta ett nytt jobb som ligger närmre och som jag tjänar bättre på..för jag menar..man klarar sig inte på 5000 kr / månaden, det är nästan omöjligt.

Vad finns det mer att berätta då, hmmm Patrik sover fortfarande på soffan (han påstår att jag snarkar) vilket jag har väldans svårt att tro men det är säkert sant eftersom det känns som om att jag har en blandning av tapetklister och superlim i näsan och förhindrar en normal nattsömn och andning.

För er som är intresserade så kommer jag till karlstad den 20:e februari och stannar till den 22:a och jag tar mannen med mig. MEN det kommer inte bli nåt party eller så....detta är vad jag kallar en business trip, haha okej kanske inte riktigt, men ska hem och hälsa på familjen och vårat lilla kattkräk sen så kommer alla därhemma ha kokat ihop nåt för dom måste ju fira att jag blir äldre och ännu närmre döden. Skulle verkligen behöva masa mig in till stan och hälsa på mina förvildade halvsyskon Tuva & Lina som jag inte har träffat på år och dagar.

Tack för mig

Just my luck

Jajjemen...nu var det ca 1 vecka sedan jag skrev sist. Men ni måste medge att jag har en bra ursäkt den här gången. För jag har legat däckad i sängen i en vecka med influensa och halsfluss och med en topp feber på 40 grader. Men nu är jag på benen igen men äter fortfarande pencillin. Är sjukskriven från jobbet tills på onsdag sen är det full rulle igen. Fyller år på lördag.....inget direkt märkvärdigt. Jobbar troligtvis då men är faktiskt inte helt säker.
Har typ en del att göra idag..ca 1 ton tvätt och lika mycket disk....en hel lägenhet som verkligen måste dammsugas, kan fan snart sticka 2 pälskoftor av alla dammråttor och det är illa.

Nu har jag inte så mycket mer spännande att skriva idag faktiskt.

Ha det gött!!

Akuten

Nu har det gått ett par dagar sen jag skrev sist. I tisdags så slutade det på akuten för våran del....Patrik har en riktigt jobbig influensa så när vi åkte dit hade han 41 graders feber å allsköns tjosan. Så dom senaste dagarna har jag bara tagit hand om honom (han ligger fortfarande helt död i sängen) och ingen förbättring verkar vara på G. Har i alla fall haft sällskap av patriks syster så helt ensam är jag inte. Åker till jobbet på söndag kväll igen och påbörjar mitt nästa pass på måndag morgon....

Idag så vet jag inte alls vad jag ska göra..patriks syster kommer hit så vi kanske sticker till tumba tattoo och kollar lite olika gaddningar...annars så blir det bara att ta hand om min sjukling som jag hoppas och ber att han blir frisk snart.....för då är det minsann hans tur att pyssla om mig.

Borde väl försöka pallra mig iväg till en läkare jag med....har inte ätit riktig mat på ca 2-3 veckor nu, går inte även fast jag försöker. Så jag vet inte vad som är fel.

Förlåt

Jag vet att jag har varit väldans slarvig med att uppdatera min blogg det senaste. Jobbar massor och har inte tillgång till dator på jobbet och sen när jag kommer hem efter 3-5 dagar så orkar jag verkligen inte sitta vid en dator. Men nu har jag lång ledigt fram tills på måndag, väldigt skönt måste jag säga. Så jag ska försöka skriva varje dag fram tills dess.
Nitro har flyttat hem till min mamma i Karlstad, han trivdes inte alls i lägenheten..så nu bor han på landet och får leva rövare där i stället......Patrik är fortfarande sjuk..är uppe i 1 månad och 1 vecka ungefär. Jag själv är inte helt frisk heller, men jag har ingen lust att varva ner, så jag kämpar på. 18 dagar kvar tills jag fyller 20....grattis Andrea och Åsa och Robin....i efterskott, jag är urdålig på datum. Grattis Ida i förskott, som fyller år 1 vecka innan mig.

Har inte så mycket mer att skriva för dagen, så jag återkommer i morgon.

Puss Nattis

Crappy New Year

Hatar mitt jävla liv ibland.....speciellt såna här jävla cp dagar..hittar inget positivt nånstans.....vill bara skrika, gråta och slå sönder saker. Jävla skit år.....jävla alla skit år....fan fan fan


Fotnot: Jobbet går alldeles utmärkt, sjysta fina och välhanterade hästar...mindre bra ; frusna vatten koppar och hästar som hittar på allsköns dumheter

RSS 2.0