Dåliga mig!

Kameran är laddad men jag har ändå inte tagit någon bild, har inte riktigt haft tid. Har varit inne i Sthlm hela dagen och snurrat med mormor och morfar, har varit riktigt trevligt, ätit gott på Jensens Böf konstigt namn jo tack jag vet...men fin fin mat må jag säga!
Fick ett litet samtal från Euro-sko i tumba häromdagen och jag ska dit på anställningsintervju nästa fredag, så håll alla tummar för mig.
För övrigt har jag hemlängtan så att jag håller på att spricka.
Väntar på att Patrik ska komma hem, vi ska kolla på män som hatar kvinnor....jag har hört att den ska vara grym.
Nu har jag inte mycket mer att skriva, under helgen kommer uppdateringen vara dålig. Patrik är ledig!
Men jag skriver om jag hinner =)

Ha en great helg, och ta det lugnt. Shit happens when u party naked ;)

xoxo N

Okeeeej

Jag ska fixa bild, måste bara väcka min motvilliga kamera ur sin vintervila :P Och det mina vänner är minsann inte det lättaste. Men det ska fixas, Promise!
Tråkigt väder idag....
Helgen som gick var ganska okej, var på Mickes 30-års fest i lördags.....trevligt trevligt, babyboom bland alla patriks vänner bara :P haha Patrik tordes känna sig lite efter, men icke.  Gör iofs inte mig alltför mycket heller så. Fortfarande inget jobb... Grrrrr!
Räknar ner tills jag får åka hem till mitt älskade karlstad!
På fredag blir det in till storstan och träffa mormor som är på visit över helgen, då blir det å luncha någonstans och lite fönstershopping :P Ska bli kul att se vad hon säger om att mitt hår har blivit brunt (kommer säkert inte vara alltför entusiastiskt haha) Tänk att det kan vara så kul att chocka folk =)
Hon tycker att jag ska ge henne en önskelista också....men jag vet bannemig inte vad jag önskar mig. Måste klura lite på det.

Nu får det vara slut pratat för idag....ska slänga kameran på laddning och imorgon kommer en bild att läggas upp =)

xoxo N

Winter makeover

Från blondette till brunette!
Jag är nöjd =)
Fast stora tjocka släktyen kommer nog bli lite förbittrade över det, dom vill att jag ska behålla mitt hår blont.
Men icke!
Jag har har bestämt ett nytt nickname till mig själv...Tingeling!
Jag har köpt en ny mössa idag också....en tunn gammelrosa från H&M, passar perfekt till mitt numera mörka hår :D

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa.

xoxo N a.k.a. Tingeling

Född hopplös!

Uppdatering.....mitt nyårslöfte.
Idag har jag sprungit runt i Södertälje med Maggan i pissregnet. Regn står på min svarta lista.
 Imorrn blir det in till stor stan och hämta ut pappas pass på ThaiEmbassy. Köpa ny hårfärg och göra håret ännu mer brunt, köpa födelsedags present till patrik...han fyller vuxen 4:e december. Måste hitta snygga tights till min nya fina klänning som jag ska ha på nyår =)
Tänkte lägga mig i ett varmt och skönt bad snart också....badkar kommer definitivt till himlen!
Biljetter till karlstad är bokade nu också..... 21 decmeber bär det av till K-Town och stannar ända tills 11 januari..inte illa va?!
Min stackars Mami har nog fått bacon influensa också :( Hoppas hon blir frisk snart!
Säger ju att det där dumma vaccinet inte hjälper.
Längtar sjukt mycket tills jag ska åka skidor i det underbara sälen.....men jag slår vad om att jag kommer bryta något, har ju liksom inte åkt på snart 7 år :P och jag är inte bara född hopplös, jag är född evig klant också!
Nu har jag nog inte så mycket mer att säga.....ska lägga upp lite bilder när jag har färgat mitt hår....om kameran vill vakna upp ur sin vinter-vila vill säga :P

True Blood kl.22.00 på kanal 1

xoxo N

K-Town

Blir i Karlstad längre än vad jag hade räknat med. Så räkna med att jag kommer redan 20 Dec och stannar minst en månad framöver. Känner att det ska bli grymt skönt att få ha kul med de bästa!
Då jäklar, Démie, Dre, Fia & IdaH, ska vi göra stan osäker än en gång. Så dags va?!
Long time no see!

Idag ska jag inte göra nåt alls faktiskt. Patrik jobbar, som vanligt!
Tänkte jag skulle vara duktig och uppdatera.

Detta spelas i alla fall i mina monster högtalare nu :

> Jay Sean Lil Wayne - Down
> Papa Roach - Hollywood Whore
> Beyonce - Check on it (Reggaeton Remix)
> Montt Mardie - Det bästa i världen
> Chris Daughtry - Over you
> Lady Gaga - Bad Romance
> Akon - Beautiful
> Alana Grace - Black roses red
> Takida - The things we owe

xoxo N-coco

Förlåååt

Jag har verkligen varit urusel på att uppdatera de senaste dagarna. Men jag har varit så himla trött, har vart på massa olika möten på arbetsförmedlingen. Fortfarande inget jobb i sikte ännu, men jag har sökt ett jobb idag som hundskötare på en gymnasieskola så nu hoppas jag på den =)
Har faktiskt mer goda nyheter som jag vet att mina vänner i karlstad kommer att uppskatta. Jag kommer till K-town 23 dec och stannar faktiskt över både jul och nyår, sug på den karamellen ni ;)
Och jag ska förbättra mitt bloggande, men det finns inte alltid så mycket att säga, jag menar, dammråttor är väl inte sååå intressant, eller?
Patrik har fått sig en klippning idag, och jag lovar, han ser minst 5 år yngre ut. Vilken skillnad! Han blev så fin så mitt gamla troll =)
Andrea, Demie.....Saknar er!
U know it!


xoxo N

New Pics





Och mitt mål....som verkligen måste uppnås!

 
När man hade lite mer muskler....snälla vill ni komma tillbaka?!


xoxo N

Ooops

Glömde att bifoga en bild =)
Minne som en guldfisk :P hahaha
men i alla fall, den kommer här =)



 
Min älskade,underbara och vackra mamma, älskar dig över allt annat! <3

xoxo N

Den längsta dagen

Har fått för mig att tisdagar känns lite längre än övriga dagar, men det är nog bara jag. Mitt lilla knäppo. Gör inte mycket alls just nu, Patriks syster är här med mig, hon sitter och kollar i en leksaks katalog för vuxna ;) Funny!
Har ett berg med disk (hur kan 2 människor få ihop så mycket disk på inte alls lång tid?) Så det ser jag inte fram emot att ta itu med. Men har i alla fall varit duktig och tvättat lite och bäddat sängen med överkast och kuddar.
House kl.21 på 4:an ikväll, så sett är Tisdag en bra dag, men bara mellan 21-22.
Har fått mycket kommentarer på min blogg på sista tiden och det är verkligen jätte kul att läsa =) Så keep up the good work hörrni!
Någon som vet bra födelsedag/julklapp...Patrik fyller vuxen (30) 4:e December och sen har vi ju julafton och min fantasi kokar inte direkt över. Så lite hjälp/förslag tack!
Vet att jag är väldigt dålig på att bifoga bilder i mina inlägg så tänkte lägga in en bild på min lilla AdHD katt Nitro när han var terrorbebis.

Ni får ha en toppen kväll och så hörs vi imorgon, då ska jag försöka ha nåt kul att skriva om (jag lovar att försöka).

xoxo N

Ooohhh yeeeaahhh

Jag ska till Sälen/Branäs i vinter och åka skidor...visserligen med Mormor, hennes väninna  och någon 11 årig tjej. Men det ska bli så grymt kul i alla fall. Har ju inte åkt sedan jag var ca 14 år. Sälen here I Come....And I love it love it...Me love it long time.
Inget jobb i sikte ännu....däremot är mötet med min handläggare på arbetsförmedlingen nu på fredag...får se om han har något vettigt att komma med. Ibland är jag fruktansvärt glad över att jag är en expert på att koppla bort irriterande ljud och onödigt babbel. På gott och ont.
Saknar min lilla Segene också...som jag har hört från en liten fågel att hon ställer till lite trubbel för sin nya familj. Jag säger bara pälssättning och fix ideer. Så det blir för mig att ta mig dit någon gång framöver och rida till henne lite. Vilket jag gör så gärna. Blir att ta lite nya bilder och kanske filma när jag rider, kan vara kul att ha.

Nu måste jag kila och ge Patriks bror Matti ett rejält kokstryk..han börjar ge mig öroninflammation!

Love ya!

xoxo N

RSS 2.0