Tillägg höst garderob

Meningen att alla kläder skulle vart med på samma inlägg men datorn fick något psykbryt.







Sådär ja =)

Missa inte True Blood på SVT 1 kl.22.00 ikväll nu!

Lots of hugs and kisses Milli Vanilli

Höstens önske garderob


Bälte/Midje bälte i rosa ormskinns
 

xoxo N

Storskogs burgare

Idag blir det hamburgare till middag.....gick 1 km för att handla BARA hamburgare+bröd+ dressing men det kan man ju aldrig hålla utan det blev lite smått och gott. Som resulterade i cp tunga påsar att gå hem den där dryga kilometern. Tur att patrik var med så han kunde ta den ena i alla fall...och den där matti gjorde inte mycket nytta..han bara gick där med sin djungelvrål påse och sin coca cola burk och tjatade hål i huvudet på oss i vanlig ordning.
2 dagar kvar till karlstad...det är ett måste att räkna ner!

Som jag kanske inte har sagt så håller badrummen på att renoveras här på storskogs vägen....just nu håller dom på i lägenheten ovanför oss (1 månad nu) och ca 2-3 dagar i veckan så sätter dom igång tidigt på morgonen med att borra...låter som om hela huset håller på att rasa samman.....blir galen snart....och som grädde på moset så var det någon sorts cp-lasse här utanför som tyckte att gräsmattan behövde klippas med något stort mullrande jäkla åbäke. Vad bor vi i för någon jäkla IQ-befriad håla? Och är det inte sånt här som låter så är det våra åbäken till grannar som smäller i dörrar, hamrar i väggar och har elefant hjords race upp- och ner för trapppan (ca 100 gånger per dag). Snälla ta mig härifrån.....ska aldrig mer klaga på att den är så tyst och tråkigt på landet.
Skönt i alla fall att vi ska till sunne och ha det lugnt och skönt där.....såvida Oliver och Lucas inte (mina odrägliga småbröder på 4 respektive 6 år) ska hålla låda. Jaja i vilket fall skönt att komma härifrån för åtminstone några dagar.

Tack och hej från mig

xoxo N

Confessions of a shopaholic

Ska ta och se den tänkte jag. Tror att den kan vara bra. Idag har det inte hänt alltför mycket (ja, som vanligt alltså). Har vart hemma hos patriks föräldrar (och än en gång som vanligt då). Matti & Maggan (Patriks syster) tvingade mig att käka middag med dom, tror dom har något projekt med att göda upp mig eller något, eller åtminstone få mig att äta normalt som en såkallad normal människa. Vi får se hur det går :P haha.
Håller på att läsa en av de mest dryga böckerna i världs historien tror jag.... Marie Antoinette heter den....tror att jag har kommit sisådär 90 sidor på snart 1 vecka.....långsamt för att vara mig. Måste verkligen lära mig romerska siffror eftersom det myllrar av dom i den här boken....men jag ska läsa ut den, jag har gett mig fan på det. En jäkla bok ska inte få vinna över mig.
Nu är det bara 3 dagar kvar till Karlstad, känns helt underbart!
Synd att vi inte kunde stanna lite längre bara...men men så är livet ibland.
Har hittat ett par jeans som jag bara måste ha...älskar dom verkligen.



 kostar bara sådär 1 235 kronor men det hostar jag lätt upp.....haha

 xoxo N

Godis råtta

Har inte gjort sådär jätte mycket idag. Har vart med Patriks syster...och syndat lite (fulat, ni från lillerud å CP fattar vad jag menar). Har även vart och köpt godis på Krysset...tycker att jag förtjänar det, storstädade hela lägenheten igår. Det behövdes kan jag lova. Patrik kom hem från jobbet och var helt okej snäll. Även han har sina moments, men fortsätter han med sitt humör som kan ge vem som helst whip-lash skador så kommer han banne mig få med mig att göra, och då mina vänner blir det inte roligt för honom. My way..or the highway...too Hell!
Bara 4 dagar kvar så bär det av till Karlstad.....tyvärr Demie å Norsken så kommer jag inte hinna att träffa er på fredag i alla fall...vi åker till Sunne tidigt på förmiddagen. Men kanske på söndag?

Kanske vore med ett bad? Och en gossig badbomb?

xoxo N

Odi et Amo

Jag hatar och älskar. Det är vad det betyder, och ibland hatar jag verkligen den där dumma fan som ska föreställa min kille. Förstår inte hur en människa kan bete sig så jävla korkat. Varför ska det alltid vara mitt fel så fort något här hemma inte stämmer riktigt? Jag hann inte ens komma upp nästan imorse innan han började skylla både det ena och det andra på mig. Tänk om mord vore lagligt......eller ja, åtminstone grov misshandel.
Dumma jävla han, han har förstört hela min dag nu. Nu snackar jag inte bara om att han är såhär idag...det är ganska ofta han håller på såhär.

Orkar inte skriva nåt mer
Är för förbannad

xoxo N

Låtar

  • Regnig och tung dag idag. Tänker inte hitta på något, alltså finns det inte mycket att skriva om.
    Så tänkte bara skriva upp några låtar som spelas hemma hos mig just nu.
  • Papa Roach - Hollywood whore
  • Nomy - If you can hear this
  • Nomy - The way of living
  • Pussycat Dolls - Don't Cha
  • Nomy - Sweet José kills me
  • Rihanna - Take a bow
  • Lazee - Rock away
  • Robert Pattinson - Let me sign
  • Robert Pattinson - I can be your lover too
  • Robert Pattinson - Never think
  • Robert Pattinson - I was broken
  • Alana Grace - Black Roses Red


xoxo N


Vad är en dag på slottet?

Ingen höjdare. Var där igår med Patrik, Jessica, Robban, Lill-Erik och Tony. Vi var inne på Tre kronor museet. Var väl inte sådär jätte häftigt...Patrik och Robban var galet pinsamma som vanligt. Kan evetuellt lägga upp crazy pictures på deras totalt sinnesjuka upptåg. Sedan tog vi en tur genom gamla stan.....så himla mysig atmosfär där och luktar nybakta bullar och vanilj överallt. Bar runt på Erik hela tiden....han börjar bli stor och tung nu. Så gissa om jag hade ont i armarna efter 40 minuter hahah. Tur att lille skitungen är så himla go och glad hela tiden. Älskar den ungen. Så ska alla barn vara.
Var hemma hos Patriks föräldrar igår kväll också med Patrik. Deras hall behövdes tapetseras om, så det fick ju min gubbe fixa. Inte riktigt klart än..han ska över dit ikväll igen och fixa det sista. Lär ju inte ta 5 timmar idag í alla fall.
Har inte riktigt orken att hitta på något. Men vill inte heller bara göra ingenting. Jobbigt dilemma det där. Jag skulle nog kalla det dagens I-lands problem.
Nu är det bara 10 dagar kvar så åker jag och Patrik till karlstad...Mysigt =) Skulle ju vilja hinna låta alla vänner träffa Patrik också men tiden kommer inte riktigt räcka till för det tyvärr. Men ska försöka hinna träffa Demie för en kaffe på Waynes. Kanske kan hon dra dit dig med Norsken. Vore himla roligt att träffa er igen =)

Nej nu blir det lite vovve letning....och se om det finns några schysta kläder på nätet. Behöver verkligen uppdatera min garderob.

Lots of hugs and kisses // N

Friday night high lights?

Njae...blir nog inga high lights idag inte. Robban är på väg hem till oss. Kan bara sluta med kaos...eller massa dumheter från hans och patriks sida. Patriks bror matti är hos oss nu också...han äter upp patriks polly påse. Hit and run. Jag och Patrik tog ett lååångt bad igår.....det var skönt. Han ska köpa kappan från H&M till mig.....Lycka!
Fast jag fick göra en del uppoffringar för att få honom att göra det också. Never again säger jag bara :P hahah
Såvida jag verkligen inte vill ha nåt annat fin fint, då kanske det är värt det. Utpressning? Neeeh vadå?
Jag kallar det ge och ta =)

Längtar efter ruggigt kallt höst väder nu så man kan gå runt i mysiga stora stickade tröjor.


xoxo N

Tumba

Jayyyy vilket röjj det är där. Or not!
Var i alla fall där en sväng med patriks syster idag...kollade lite kläder på H&M and Oh My Gosh vilka fin fina höst/vinter kappor det finns där. Hittade en lite längre utsväng vinter kappa med pälskrage, hur gossig som helst, den skulle jag trivas i i vinter. Vill ha!
799 kr mina damer och herrar. Och bara såå skön!

Har även vart uppe på krysset/filmkedjan och köpt på mig några sura klubbor....mumma!
Igår bokade vi biljetterna till Karlstad och så hämtade jag ut dom idag. Där blir vi kvar från 1/10-5/10.
Kommer bli så himla härligt, hoppas bara det är fint oktober väder i år så att man kan ta en sväng med ekan och kanoten och så blir det bastubad på kvällarna. Kanske lite mys framför den öppna spisen också. Niceeey!

Nu ska jag ut på blocket.se och kolla efter lite vovvar.
Patrik är ledig i helgen så uppdateringen kan bli lite dålig...så jag har inte rymt min väg. Det får ni inte tro =)

Lots of hugs and kisses // N


Happy fucking thursday

Tycker jag börjar bli ganska duktig på att komma ihåg att uppdatera bloggen faktiskt. Igår var jag i södertälje med patriks syster och trallade runt. Var och sökte jobb på ett äldreboende där men dom sökte inte personal...det suger. Blev nobbad av salarp också eftersom jag inte har varken utbildning eller erfarenhet inom vården. Det är surt. Börjar bli trött på att det inte finns några jobb nu.
Pappa ringde igår...kors i taket.....honom har jag inte hört av på ca 2-3 månader. Nu har han tydligen fått för sig att han ska läggfa undan pengar varje månad fram till maj 2010 så att jag ska åka med honom ner till thailand. Mycket snack...och ja, ni vet väl hur resten av visan går. Man lär sig efter många många år att ta allt han säger med en nypa salt. 
Jag och patrik har tänkt att vi ska lägga ut 500 spänn på att köpa 50 st trisslotter........och man tycker ju att någon/några av dem borde innehålla vinster...ju större desto bättre. Det vore inga fel alls det. Bättre än julafton och ja bättre än *** Demie du vet vad jag snackar om. Vi har ju våra moments ;-)
Nu ska jag nog ta och titta på My blueberrry nights med Jude Law =) Mumma...me likee ögongodis.

xoxo N

Hello sunshine

Super fint väder med sol och välbehövlig värme. Men måste nog säga att jag längtar lite till höst/vinter så man kan burra in sig i mysiga jackor, stövlar och tröjor. Har vart på Salarp idag och checkat läget men fick svaret att : nej hon har gått för dagen, här har du hennes telegon nummer.
Så ska ringa till denna människan imorgon innnan kl.12.00. Hoppas på napp alltså.
Nu håller jag på att laga "mat" blir lite spaghetti med ketchup...duger fint åt mig det =)
Har vart hemma en sväng hos patriks föräldrar i vanlig ordning.....alltid lika kul.
Blir sunne (Knudsgården) i oktober för att fira moffa som har fyllt år, och hör och häpna.....Patrik har faktiskt tagit ledigt för att följa med till my beloved Värmland...inte illa för min lilla 08. Ska bli en härlig helg med bastubad.....lite fiske kanske och förhoppingvis är det väder för att paddla lite kanot =) Skojjigt!

Nu måste jag ägna mig åt min såkallade mat som står och kokar över i detta nu.

xoxo N

Sunday going Monday

Jaha, då var det söndag. Igen. Hatar verkligen söndagar. Man får 6 bra dagar och på den 7:e kommer räkningen. Veckans depp-dag...me not likee. Imorgon blir det att strutta ner till Rönninge och söka jobb på Salarps äldreboende.....inte världens roligaste jobb kanske men det är schysta pengar åtminstone. Plus att man får göra nåt vettigt om dagarna. Ju snabbare jag får ett jobb, desto snabbare kan vi flytta från den här hålan. That me likee. Förstår egentligen inte varför jag gnäller om söndagar..jag har ju inte precis ett jobb eller skola att släpa mig ur sängen för dagen efter söndag...men tror söndagar alltid kommer vara en riktig glädjedödare oavsett om man bara går hemma eller pysslar med annat. Söndag är liksom förknippad med press,stress och ohyggligt tidiga mornar. Definitivt på min svarta lista.
Kollade på P.S I love you igår med Patrik, tror inte han uppskattade den direkt men jag ÄLSKAR den...skulle kunna se den varje dag utan att tröttna. Kom några tårar också men det kan man ju inte visa honom. Går inte för sig.
Är sugen på höst shopping också...men plånboken gapar skrämmande tom. I vanlig ordning.
Skulle behöva:
* Nya jeans
* En jacka (längre ullkappa eller fejk päls jacka)
*Skor (från Bianco såklart)
* Nån mysig stickad tröja som man kan kura ihop sig under i vinter
* En mössa, vantar och halsduk

Men skulle jag få välja skulle jag förnya my entire closet

Nej nu ska jag sluta småprata

Och du Demie......jag vill ha alla detaljer.....!

xoxo N

Seg saturday dag

Har inte gjort mycket nyttigt idag, har vart på biblioteket och fixat mig ett låne kort. Kan vara bra att ha om mina egna böcker tar slut (vilket dom kommer inom en snar framtid). Har vart till kyrkogården här i Salem med Maggan (patriks syster) och sen vart hemma hos hans föräldrar och snackat lite skit samt brottats med en översexuell löpande Smulan (katt). Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet...blir filmkväll med mat och P.S I love you...(lyckades tillslut övertala honom att se den med mig, krävdes lite hot bara :P).
Tänkte bara vara duktig att uppdatera min lilla blogg även fast inte mycket spännande händer i mitt liv just nu. Blir dock till vårdcentralen till veckan för att få ut glasbiten ur hälen, om den inte har krupit ut av sig självt innan dess....vilket jag tvivlar starkt på.

Ha en trevlig helg...så hörs vi imorgon!

xoxo 'N

Dålig uppdatering

Är nu i Sthlm och inte alltför mycket har hänt. Inte haft så stor anledning att blogga. Till veckan blir det att ta tag i jobbsökandet. Ska bli skönt att göra något vettigt om dagarna. Just nu så håller min man på att förbereda laxen vi ska äta ikväll och hans bror sitter här bredvid mig och håller på att ge mig öroninflammtion (som jag har hört att man kan få av för mycket babbel). Han är en riktig jäkel på att prata. Sen blir att kolla på Snuten i Hollywood 3 =)skojigt värre. Patrik jobbar i helgen så jag vet inte alls vad jag ska hitta på.
Är lite sugen på att plugga vidare men då går man ju mer minus än plus...har ingen lust med massa studielån och shit. Så det får bli någon annan gång. Vill ju tjäna pengar, inte förlora pengar :P hahah.
Nej nu måste jag hjälpa Patrik med maten, han verkar lite gubb-bitter.

See you later alligator!

xoxo N

Horrible night

Har haft en hemsk hemsk natt....hade lite smått ont i huvudet när jag gick och la mig i sängen runt 22 tiden. Sedan vid 00.30 slog det till på riktigt....en ruskigt smärtsam migrän som höll mig vaken till 06.00 imorse. Hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Har alltså inte sovit alltför mycket inatt, känner mig fortfarande lite hängig men blir att fortsätta mitt Sex and the City Marathon ikväll, har tagit mig igenom halva skolådan nu =) Fin fint det.
Ska bli delvis skönt att åka hem imorgon...slippa dom fördömda jobbiga småsyskonen som kan reta gallfeber på mig till förbannelse. Påminn mig om att jag aldrig någonsin ever ska ha barn....aldrig någonsin!
Segene kommer att stanna där hon är...mitt rehabiliterings schema hjälpte och hon kan nu ridas...och dom älskar henne. Hon ringde alldeles nyss och allt var mer än bra.  Bra avslut på vistelsen här =)

Nu blir det kvällsmat och sen fly in på rummet med skolådan...bort från dom gapiga ungarna!

Demie.....kommer sakna dig mucho!
kom gärna upp någon helg och hälsa på, när som helst anytime =)
Klarar mig inte utan dig!

xoxo N

Inte alltid så lyckat

Igår var det en utekväll på stan...förfest i en väääldigt trång men fin lägenhet med en hyper energisk hund. Sedan hamnade vi på Nöjesfabriken (VIP såklart haha )....överlag lyckad kväll....träffade massor med gamla klasskompisar från gamla tider. Man är ju van vid att biverkningarna av en party kväll kan resultera i illamående, sjuk huvudvärk, slöhet....men inte jag inte....jag vaknar upp med en glasbit som sitter fast i hälen och gör allmänt as ont. Så en varning, gå INTE BARFOTA på stan. Så ja Åsa, du får nog behandla min blodförgiftning. Och ja, jag har försökt få ut den med alla medel men den sitter fast. Steady as a rock!
Det mest pinsamma var att jag hade flip-flop med i väskan för jag vet att fötterna gör ganska vackert ont efter en helvkväll i högklackat. Så mycket korkat och orutinerat av mig.

Nu blir det Sex And The City Marathon......the worlds greatest!

God natt på er =)

xoxo N

I behov av att socialisera

Usch har vart helt ensam hela veckan nu.....så himla tråkigt. Är i behov av att träffa folk känner jag, men känns som en risk att hitta på något idag när jag precis har blivit frisk. Vet inte riktigt vad som prioriteras högst.... min fysiska eller psykiska hälsa?
Kommer bli galen om jag måste va ensam länge till, fast min syster kommer ju iofs hem sen.....men är sjukt  trött på att vara instängd i det här huset också.
Härliga drömmar inatt bara....synd att dom alltid tar slut när det börjar bli riktigt intressant.
Hade en hyffsat spännande dag igår också.....Nitro kom in och luktade motorolja eller något sånt stinkande....då tänkte jag att det inte var så bra om han tvättade sig själv och fick i sig det. Så jag duschade och schamponerade honom grundligt, han tyckte det var helt okej i början tills han fick nog. Det resulterade i 3 rivmärken som går över HELA vänstra armen. Sedan så blev det lite handdukstork, det gillade han. Men jag tröttnade snabbt, tar sjukt lång tid innan det torkar då. Så hårfönen fick komma fram (vilket var Patriks ide)......och den var inte populär alls, inte överhuvudtaget. Så nu ser hela jag ut som om jag har vart i ett knivslagsmål, ja, jag ser nästan ut som en tiger. Enda stället jag inte har klösmärken är i ansiktet, det blev förskonat tack o lov. Men jag har till och med rivmärken UNDER mina fötter. Blodiga långa, djupa fula rivmärken...tack för iden älskling...VERKLIGEN TACK!
Worst idea ever!
Men slutresultatet blev bra...han luktade jordgubb och pälsen härligt silkeslen....ända tills han drog järnet utomhus och kom in och luktade mossa och jord. VÄRT!
Han tyckte inte om mig igår.....fast mutade honom med grillchips, skinka och nektarin....då gillade han mig igen. Tur att katten är lättfjäskad i alla fall. 

Så kul har jag haft.....hard to beat!

I'm Out!

xoxo N

Back to basics

På tisdag¨åker jag hem till stockholm igen. Ska bli skönt, men lite ledsamt också. Kommer sakna alla här hemma. Men får i alla fall komma hem till min patrik och en överasskning. Nu är jag på bättringsvägen så det känns riktigt skönt. Kan vamt rekommendera en ny serie på SVT 1 som heter True Blood och visas klockan 22.00 på onsdagar. Har bara visats 2 avsnitt än så länge......finns att ta igen på svt.se =)


Nu blir det scrubs och sen en varm dusch!

god natt allesammans

xoxo N

RSS 2.0