I behov av att socialisera

Usch har vart helt ensam hela veckan nu.....så himla tråkigt. Är i behov av att träffa folk känner jag, men känns som en risk att hitta på något idag när jag precis har blivit frisk. Vet inte riktigt vad som prioriteras högst.... min fysiska eller psykiska hälsa?
Kommer bli galen om jag måste va ensam länge till, fast min syster kommer ju iofs hem sen.....men är sjukt  trött på att vara instängd i det här huset också.
Härliga drömmar inatt bara....synd att dom alltid tar slut när det börjar bli riktigt intressant.
Hade en hyffsat spännande dag igår också.....Nitro kom in och luktade motorolja eller något sånt stinkande....då tänkte jag att det inte var så bra om han tvättade sig själv och fick i sig det. Så jag duschade och schamponerade honom grundligt, han tyckte det var helt okej i början tills han fick nog. Det resulterade i 3 rivmärken som går över HELA vänstra armen. Sedan så blev det lite handdukstork, det gillade han. Men jag tröttnade snabbt, tar sjukt lång tid innan det torkar då. Så hårfönen fick komma fram (vilket var Patriks ide)......och den var inte populär alls, inte överhuvudtaget. Så nu ser hela jag ut som om jag har vart i ett knivslagsmål, ja, jag ser nästan ut som en tiger. Enda stället jag inte har klösmärken är i ansiktet, det blev förskonat tack o lov. Men jag har till och med rivmärken UNDER mina fötter. Blodiga långa, djupa fula rivmärken...tack för iden älskling...VERKLIGEN TACK!
Worst idea ever!
Men slutresultatet blev bra...han luktade jordgubb och pälsen härligt silkeslen....ända tills han drog järnet utomhus och kom in och luktade mossa och jord. VÄRT!
Han tyckte inte om mig igår.....fast mutade honom med grillchips, skinka och nektarin....då gillade han mig igen. Tur att katten är lättfjäskad i alla fall. 

Så kul har jag haft.....hard to beat!

I'm Out!

xoxo N

Kommentarer
Postat av: Andrea

Hej! Tyvärr kan jag inte i helgen. Måste läsa ut två böcker (som jag inte ens påbörjat) och skriva uppsats på 10 sidor tills på onsdag. Bajsskithelvete liksom. sen har det varit hårt festande senaste dagarna så jag måste producera några hjärnceller i helgenXD



Iallafall.. Jag kommer att dra till åmål, men är tillbaka på söndag kväll. Så kanske vi kan ta en fika eller ngt innan du drar?



Kram Norsken

2009-09-04 @ 14:17:43
URL: http://norskenab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0