Storskogs burgare

Idag blir det hamburgare till middag.....gick 1 km för att handla BARA hamburgare+bröd+ dressing men det kan man ju aldrig hålla utan det blev lite smått och gott. Som resulterade i cp tunga påsar att gå hem den där dryga kilometern. Tur att patrik var med så han kunde ta den ena i alla fall...och den där matti gjorde inte mycket nytta..han bara gick där med sin djungelvrål påse och sin coca cola burk och tjatade hål i huvudet på oss i vanlig ordning.
2 dagar kvar till karlstad...det är ett måste att räkna ner!

Som jag kanske inte har sagt så håller badrummen på att renoveras här på storskogs vägen....just nu håller dom på i lägenheten ovanför oss (1 månad nu) och ca 2-3 dagar i veckan så sätter dom igång tidigt på morgonen med att borra...låter som om hela huset håller på att rasa samman.....blir galen snart....och som grädde på moset så var det någon sorts cp-lasse här utanför som tyckte att gräsmattan behövde klippas med något stort mullrande jäkla åbäke. Vad bor vi i för någon jäkla IQ-befriad håla? Och är det inte sånt här som låter så är det våra åbäken till grannar som smäller i dörrar, hamrar i väggar och har elefant hjords race upp- och ner för trapppan (ca 100 gånger per dag). Snälla ta mig härifrån.....ska aldrig mer klaga på att den är så tyst och tråkigt på landet.
Skönt i alla fall att vi ska till sunne och ha det lugnt och skönt där.....såvida Oliver och Lucas inte (mina odrägliga småbröder på 4 respektive 6 år) ska hålla låda. Jaja i vilket fall skönt att komma härifrån för åtminstone några dagar.

Tack och hej från mig

xoxo N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0